Jack Russel Terriér

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
26.12.11 21:49

Ahoj holky,
tak jak se daří?
My řešíme se psem velký problém. Když odejdeme pryč tak tady v kuse štěká do doby než se vrátíme domů. Už jsem zkoušela všechno a fakt nevím co s ní :( :(
Je mi jí moc líto, ale jsou fakt místa, kde ji nemůžeme brát :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
27.12.11 09:07

Ty jo, tak to je na hlavu s tím štěkáním :( Napadá mě leda začít úplně od začátku zvykat na samotu, ale asi to nebude sranda tohle odnaučit :( Naše to má tak, že se nemůže dočkat, až vypadneme, když někam jdeme, protože jí pokaždé dáme kousek prasečího ucha nebo jinou dobrůtku, kterou dostává jenom při téhle příležitosti. Takže má náš odchod spojený s příjemným zážitkem. Tak třeba ještě zkusit jí to taky takhle naučit, že dostane nějakou dobrotu? Ale to už jste asi zkoušeli,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
27.12.11 09:09

Holky a co vánoce? Chilli dostala spoustu nových plyšáků a jedno super přetahovadlo a házecí balónek se šňůrkou…Jeden plyšak už je napůl zničený :zed: Budeme ji je dávat na příděl, protože jinak by je měla do týdne zlikvidované všechny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
27.12.11 14:07

MArkét já vůbec nevím co s ní mám dělat. My ji většinou dáváme k našim nebo je s námi, ale teď to prostě dva dny nešlo a už jsme měli lísteček na dveřích. Jenže já za to nemůžu a určitě ji tady netýrám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
27.12.11 15:22

No, tak to dobře znám od našich, ti taky mívali lístečky na dveřích…Jenomže ono to někdy ti sousedi dost zveličují. Ale každopádně je třeba to vyřešit. Jestli jsi nakloněna alternativním věcem, tak bych možná zkusila bachovu krizovou esenci - http://eshop.bachovaterapie.cz/…y--10ml-.htm a vím, že hodně lidí má dobré zkušenosti i s aromaterapií - http://www.dokonalalaska.cz/
Ale je to běh na dlouhou trať :nevim: . Asi bych jako první zkusila zvykat na samostatnost úplně od začátku. To znamená jen do vedlejší místnosti na chvilku, když bude hodná, tak chválit a odměna, pak za dveře bytu, zase když nebude štěkat, tak odměna, pak jít pryč na 5 minut, na 10 minut… Zkoušet to postupně i několikrát za den. Ale vím, že se to lehko mluví. Je to náročné. Držím palce, ať se vám to podaří vyřešit!!! Jestli nebyla zvyklá sama doma, tak to nepůjde ze dne na den, bude to chtít hodně trpělivosti. Naše Chilli byla zvyklá být doma sama dlouho, ale od té doby, co jsem doma - rizikové těhotenství a mateřská, tak teď už si taky odvykla. Bývá doma tak max. 4 hodiny. Budeme jí pak taky muset znova zvykat, až půjdu do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
27.12.11 16:27

MArkét průser je v tom, že já vím, že štěká, ale nic s tím neudělám. Ale štve mě, že to takhle sousedi řeší. Ať zamnou příjdou a já jim to v klidu vysvětlím, s tím problém nemám. A taky se to stalo jen teď ty dva dny, kdy jsme ji s sebou fakt nemohli vzít. Jinak je vždycky všude s námi a nikoho tady neruší. No a to ještě na lístečku hráli na city, jestli nám jí není líto.

Mi ale příjde, že ona to cítí, že jsme úplně neodešli nebo tak. Protože když jsme jí to učili, tak byla v klidu, ale jakmile odejdeme úplně tak prostě blafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.12.11 21:11

Bubu to mi říjde dost drastické. Jenže ona se to asi jinak nenaučí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
28.12.11 21:34

elektrický obojek ne :,( To mi přijde hrozné…Zkuste ty přírodní věci Majo, fakt to hodně pejskům pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.12.11 21:46

Zkusíme něco vymyslet. Jako mi fakt příjde, že ona ví, kdy jsem fakt odešli a začne až potom. Dokud jsem poblíž i za dveřma, tak je klid. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
18.1.12 13:22

ahoj holky :mavam: taky máme Parsona, jsou mu 3 roky, je to pejsek, matka hladkosrstá otec hrubáč takže náš Bizu je broken a má na hřbetě takový číro. nevím zda to nechat trimovat. Taky teď uvažju o kastraci. Nechceme ho na chov,ale jako rodinného psa a přijde mi že trpí čím dál víc jak háraj feny je uplně šílenej,jen kňučí,nervozně chodí sem a tam,zdrhá…přestěhovali jsme se v létě do domečku na vesnici,ale máme díry pod plotem tak sám na zahradě nemůže bejt :,( má 3-4 prochajdy za den nebo ho dám ven na 10m stopovačce,ale ten bambula se vždy omotá kolem sloupků a pak tam stojí uskřípnutej :roll: no co máme prcka tak jsem z hafana celkem na nerv hlavně díky jeho povaze. Pak mi je to líto protože už s ním netrávím tolik času jako dřív. Beru ho s prckem na prochajdy to jo,ale pokud není na volno tak se nevybije a když je tak zas vyřve skoro každého psa za plotem,je to děs :,( veterinářka mi doporučila kastraci,pořád váhám :? Jo a je s PP. Jdu pohledat nějaký foto. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
18.1.12 13:26

štěndo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
18.1.12 13:27

větší štěndo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
18.1.12 13:31

9 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17724
18.1.12 13:33

dospělák :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
18.1.12 14:23

Bizu je fešák, moc krásný :) S tou kastrací u pejska bych byla opatrná, hodně odborníků říká, že to tenhle problém (vyštěkávání psů) moc nevyřeší. Ale třeba by se zklidnil. Dokud nezkusíte, tak asi nezjistíš…Je to buď a nebo. My máme sice fenku, ale na její povahu kastrace neměla absolutně vliv, je to pořád stejně prdnuté třeštidlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný