Jack Russel Terriér

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
9.12.11 19:09
Miššíí píše:
Alí a kolik jí je?A už byla připuštěná?Mi právě váháme jestli jí nechat připustit nebo ne :nevim:

bude jí pět, připuštěná ještě nebyla, páníček se chystá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
9.12.11 19:20
alenka84 píše:
Miššíí píše:
Alí a kolik jí je?A už byla připuštěná?Mi právě váháme jestli jí nechat připustit nebo ne :nevim:
bude jí pět, připuštěná ještě nebyla, páníček se chystá :)

No naší budou čtyři a já právě pořád váhám :lol: pač nevím jak bych se pak se štěňatama loučila :mrgreen: A nevíš kolik porvé tak mají?Jestli dvě nebo tři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
9.12.11 19:25

Miší naše bude mít 4 na konci ledna a už jsme ji zkoušeli nechat připustit a ona se nechce nechat. Vůbec k sobě psa nepustí a psi se jí bojí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 19:27
Miššíí píše:
alenka84 píše:
Miššíí píše:
No naší budou čtyři a já právě pořád váhám :lol: pač nevím jak bych se pak se štěňatama loučila :mrgreen: A nevíš kolik porvé tak mají?Jestli dvě nebo tři?

Tak to nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
9.12.11 19:28

Miššíí krásný hafík. Jak se dívá na toho ptáčka, to je úžasné, ta naše by ho hned prohnala :). Jinak hračky, to je kapitola sama pro sebe. Kupujeme Ikea myšky a krysy a životnost se s každou novou zmenšuje. Už má cvik, jak je vykuchat, potvůrka :). Jinak má takového velkého hrocha, kterého i ojíždí. Ten už má nejlepší chvíle taky za sebou :D, takže asi dostane od Ježíška nového partnera :).
No, jinak my jsme malou po dlouhých bojích a mnoha přečtených názorech nechali vykastrovat. Štěňátka jsme nechtěli, tak myslím, že je to tak pro ni lepší. Bála jsem se, jak to zvládne, ale na druhý den o jizvě nevěděla a prdlá je stejně jako dřív :). A jsem šťastná, že nemusím řešit hárání :oops: .
Poslouchala vždy jako hodinky, ale teď si myslím, že je v pubertě, tak občas dělá fóry. Nejhorší je ji odvolat od psa, když si hrají. Ale to je myslím vysoká škola pro každého psa. Jinak je hrozně učenlivá, umí sudy a mrtvolku, to má největší úspěch u dětí :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
9.12.11 19:29
Miššíí píše:
alenka84 píše:
Miššíí píše:
No naší budou čtyři a já právě pořád váhám :lol: pač nevím jak bych se pak se štěňatama loučila :mrgreen: A nevíš kolik porvé tak mají?Jestli dvě nebo tři?

Naše Chilli byla ze čtyř štěňátek (její maminka byla prvorodička ;)), ale jedno štěňátko umřelo, měla ho zaklíněné pod žebrem a musela nakonec na císař, aby ho vyndali božátko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 19:29
Miššíí píše:
alenka84 píše:
Miššíí píše:

My když jsme si pro tu naší šli, tak nám chovatel říkal jestli můžem ještě tak půl hoďky počkat venku před barákem, že přítelkyně doma brečí a nechce štěnátka dát :mrgreen: :mrgreen: Ale dobře to dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 19:30

A byla ze čtyř štěnat, a taky to byl tuším první vrh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
9.12.11 21:03
M-a-j-a píše:
Miší naše bude mít 4 na konci ledna a už jsme ji zkoušeli nechat připustit a ona se nechce nechat. Vůbec k sobě psa nepustí a psi se jí bojí :-D

No to mě nenapadlo :think: ta by k sobě možna taky nepustila,ale nevím no.Ještě jsme právě nezkoušeli.Ale tím jak se bojí psů tak by to asi byl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
9.12.11 21:06
Markéta2208 píše:
Miššíí krásný hafík. Jak se dívá na toho ptáčka, to je úžasné, ta naše by ho hned prohnala :). Jinak hračky, to je kapitola sama pro sebe. Kupujeme Ikea myšky a krysy a životnost se s každou novou zmenšuje. Už má cvik, jak je vykuchat, potvůrka :). Jinak má takového velkého hrocha, kterého i ojíždí. Ten už má nejlepší chvíle taky za sebou :D, takže asi dostane od Ježíška nového partnera :).
No, jinak my jsme malou po dlouhých bojích a mnoha přečtených názorech nechali vykastrovat. Štěňátka jsme nechtěli, tak myslím, že je to tak pro ni lepší. Bála jsem se, jak to zvládne, ale na druhý den o jizvě nevěděla a prdlá je stejně jako dřív :). A jsem šťastná, že nemusím řešit hárání :oops: .
Poslouchala vždy jako hodinky, ale teď si myslím, že je v pubertě, tak občas dělá fóry. Nejhorší je ji odvolat od psa, když si hrají. Ale to je myslím vysoká škola pro každého psa. Jinak je hrozně učenlivá, umí sudy a mrtvolku, to má největší úspěch u dětí :).

Jéé ta naše taky má velkého fida :pankac: a toho objíždí :mrgreen: a vždy když jdem spát tak jí řeknu vem si šoustáčka :mrgreen: tak ho čapne a běží :lol: ale jiný hračky jí nevydržej ty hned zničí ale tenhle fido je jedinej kterého má už dlouho a pořád drží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
9.12.11 21:07

Markét ještě jsem se chtěla zeptat a nepřibrala vám po kastraci?Hodně lidí říká že pak přiberou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
9.12.11 21:09
Bubu25 píše:
holky já mám radost z těch našich šmudlíků - jeden hezčí než druhej :andel: :pankac:

To jo jsou to takové psí miminka :srdce: oni i když jsou už starší tak mají pořád ten kukuč takový šibalský :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
9.12.11 21:23
Miššíí píše:
Markét ještě jsem se chtěla zeptat a nepřibrala vám po kastraci?Hodně lidí říká že pak přiberou :think:

Ona má teprve tři měsíce po kastraci, tak těžkou soudit z dlouhodobého hlediska. Ono je to hlavně tím, že jsou ty fenky víc žravé a to ona opravdu je. Dáváme ji menší dávky granulí, žádné zbytečné mlsky - kupujeme tyhle a v nich není moc kalorií - http://www.candies.cz/…ts/index.php?… a pak taky ještě sušené maso. A zatím teda musím zaťukat nepřibírá. Ale si myslím, že ona to všechno vylítá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
9.12.11 21:24
Bubu25 píše:
no a druha :mrgreen:

Bubu, tak tahle je teda úplně pohlednicová :D Krásná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
9.12.11 21:26
Bubu25 píše:
no dobre ta do tretice :cert:

Bubu, nejsi i na tomhle fóru: http://www.russellterier.info/? Zdá se mi, že jsem tam tuhle fotku viděla :D A nebo to bylo někde jinde? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný