Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
MArkét průser je v tom, že já vím, že štěká, ale nic s tím neudělám. Ale štve mě, že to takhle sousedi řeší. Ať zamnou příjdou a já jim to v klidu vysvětlím, s tím problém nemám. A taky se to stalo jen teď ty dva dny, kdy jsme ji s sebou fakt nemohli vzít. Jinak je vždycky všude s námi a nikoho tady neruší. No a to ještě na lístečku hráli na city, jestli nám jí není líto.
Mi ale příjde, že ona to cítí, že jsme úplně neodešli nebo tak. Protože když jsme jí to učili, tak byla v klidu, ale jakmile odejdeme úplně tak prostě blafe.
Bubu to mi říjde dost drastické. Jenže ona se to asi jinak nenaučí ![]()
elektrický obojek ne
To mi přijde hrozné…Zkuste ty přírodní věci Majo, fakt to hodně pejskům pomůže…
Zkusíme něco vymyslet. Jako mi fakt příjde, že ona ví, kdy jsem fakt odešli a začne až potom. Dokud jsem poblíž i za dveřma, tak je klid. ![]()
ahoj holky
taky máme Parsona, jsou mu 3 roky, je to pejsek, matka hladkosrstá otec hrubáč takže náš Bizu je broken a má na hřbetě takový číro. nevím zda to nechat trimovat. Taky teď uvažju o kastraci. Nechceme ho na chov,ale jako rodinného psa a přijde mi že trpí čím dál víc jak háraj feny je uplně šílenej,jen kňučí,nervozně chodí sem a tam,zdrhá…přestěhovali jsme se v létě do domečku na vesnici,ale máme díry pod plotem tak sám na zahradě nemůže bejt
má 3-4 prochajdy za den nebo ho dám ven na 10m stopovačce,ale ten bambula se vždy omotá kolem sloupků a pak tam stojí uskřípnutej
no co máme prcka tak jsem z hafana celkem na nerv hlavně díky jeho povaze. Pak mi je to líto protože už s ním netrávím tolik času jako dřív. Beru ho s prckem na prochajdy to jo,ale pokud není na volno tak se nevybije a když je tak zas vyřve skoro každého psa za plotem,je to děs
veterinářka mi doporučila kastraci,pořád váhám
Jo a je s PP. Jdu pohledat nějaký foto. ![]()
Bizu je fešák, moc krásný
S tou kastrací u pejska bych byla opatrná, hodně odborníků říká, že to tenhle problém (vyštěkávání psů) moc nevyřeší. Ale třeba by se zklidnil. Dokud nezkusíte, tak asi nezjistíš…Je to buď a nebo. My máme sice fenku, ale na její povahu kastrace neměla absolutně vliv, je to pořád stejně prdnuté třeštidlo ![]()
No já právě nechci aby mu to změnilo tu povahu jako takovou (že je hravej,veselej,akční),ale myslím že by mu to pomohlo v tom že by už tak netrpěl ve vztahu k fenám a že je nemůže obskočit a taky by nezdrhal a nebyl tak vzdorovitej paličák, pořád se nám snaží dominovat a to je taky tím přebytkem testosteronu ![]()
Jinak od syna si nechá líbit vše
může mu sahat do misky,tahat ho za uši i ocas a i na něj sedat,občas se ožene ale né že by ho chtěl rafnout spíš uhne nebo když ho má dost tak se stáhne do pelíšku ![]()
Jo a obleček mám,ale vytahuju jen ve velkých mrazech,je to taková kombinéza ![]()
To je super fotka
Náš malý je ještě hodně malý, ale už si sebe začínají navzájem více všímat, je to super
. Dneska se přetahovali o hračku, byla to sranda. Chilli ví, které hračky jsou od Sama a nebere je, ale Sam si ty od Chilli bere a jí to nevadí, ale mě jo
. A včera jsem objednala Chilli bundičku, tak už se moc těším, až dorazí
Taky dáváme obleček jen když jsou mrazy, nebo když prší, ať není mokrá.
Markéto,krásné fotečky
je vidět že jsou to parťáci
Mě taky štvalo když Adámek cucal psí hračky a nebo mu lezl do pelechu a pak jsem mu z pusy tahala psí chlupy,ale snažila jsem se to hlídat a eliminovat takové situace. Teď v domečku je to lepší. Navíc prcek už se neplazí ale běhá a tím pádem se neválí v chlupech ![]()
Já mám také JRt, je velice hodný a chytrý, je to můj miláček a miláček celé rodiny…nedala bych ho za nic na světě…zuzanka473