Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevíte někdo, co to je za zvíře? Koukáme teď často na Bambiho a nemůžeme přijít na to, které zvíře takhle visí za ocas…
Díky
taky myslím,že vačice..v Době ledové jsou taky vačičáci a visejí takhle za ocas (tedy i jejich „sestra“ mamutice
)
duckina píše:
taky myslím,že vačice..v Době ledové jsou taky vačičáci a visejí takhle za ocas (tedy i jejich „sestra“ mamutice)
jojo přesně odtud vím, že jsou to vačice ![]()
cancerka píše:duckina píše:jojo přesně odtud vím, že jsou to vačice
taky myslím,že vačice..v Době ledové jsou taky vačičáci a visejí takhle za ocas (tedy i jejich „sestra“ mamutice)
zrovna včera jsem si pouštěla tu trojku a obrečela to.. ![]()
Duckino: Že by hormony?
Já tuhle brečela u medvídka Pú, když se ztratilo slůňátko, nemohlo najít maminku a pak, když se mu konečně podařilo zatroubit, maminka přišla… Fakt doják! ![]()
zjišťuju,že brečim jen u kreslených pohádek..Ty hraný filmy mě nerozbrečej ani kdyby tam bylo kdovíco..
olejnice píše:
Duckino: Že by hormony?Já tuhle brečela u medvídka Pú, když se ztratilo slůňátko, nemohlo najít maminku a pak, když se mu konečně podařilo zatroubit, maminka přišla… Fakt doják!
já zas brečím u všech Toy story =) a jo, jsou to vačice xD
Tamtama píše:olejnice píše:já zas brečím u všech Toy story =) a jo, jsou to vačice xD
Duckino: Že by hormony?Já tuhle brečela u medvídka Pú, když se ztratilo slůňátko, nemohlo najít maminku a pak, když se mu konečně podařilo zatroubit, maminka přišla… Fakt doják!
Já zase bulim u Medvědích bratrů
![]()