Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme starého 11 letého křížence,problém je v tom že je hrozně závislej na svý paničce a mstí se když ho třeba neveme sebou když někam jede např. nákup atd. a mstí se tím způsobem že zechčije všechny postele,tudíž i peřiny,povlečení,taky gauče,nikam jinam to nedělá,nemáme už v baráku postel nebo gauč která by od něj nebyla tisíckrát zechcaná.Kolikrát už za to dostal a stejně to furt dělá,už tak 6 let,jsme zoufalý,nevíme co máme dělat,do útulku ho dát nejde,protože je starej a nikdo by ho nechtěl,ani ho tam nechtěli když jsme se byli ptát,prý berou jen zatoulané psy nebo týrané.Zkoušeli jsme ho i u veterináře nechat dát humánně uspat,ale prý nezabíjí zdravé psy.Zabít ho taky neumíme,nemáme na to city a nechat ho někde na pospas by nebylo nic platné,protože má čip.Prosim poradte co s takovým psem,fakt už to takhle nejde.:-(
Pipet píše:
Si umí otevřít dveře nebo co?
Napadlo mě totéž. ![]()
Zavírat, dokad se panička nevrátí? ![]()
Musí to být šílený, kocour chcal muži na boty a někdy se stalo, že si toho muž nevšim a pak přijel nasranej do běla, že v práci furt cítil kočičinu, až zjistil, že se mu to line od nohou ![]()
No minimálně ložnice bych zavírala, přeci nemusí pes trajdat po celým baráku, jak se mu zlíbí ![]()
Pořiďte si klec do bytu, kde ho prostě zavřete, když ho budete muset nechat doma. Tu chvíli v ní vydrží. Postupně ho navyknete na pobyt v ní, když budete doma. Jinak fakt nevím, co s takových pochcánkem naschválníčkem. ![]()
Hanulínek píše:Pipet píše:
Si umí otevřít dveře nebo co?Napadlo mě totéž.
Jakože náš kocour taky někdy čůral do postele a dveře si otevřít uměl… Jsme všude zamykali furt… A uměl otevřít i ledničku ![]()
Almondea píše:
Pořiďte si klec do bytu, kde ho prostě zavřete, když ho budete muset nechat doma. Tu chvíli v ní vydrží. Postupně ho navyknete na pobyt v ní, když budete doma. Jinak fakt nevím, co s takových pochcánkem naschválníčkem.
Podle mě by stačilo dát na chodbu, zkrátka ohraničený prostor se snadno ukliditelnou podlahou
Klec mi teda přijde trochu drsný ![]()
Zavírat dveře. A pokud je takový šikula, že si otevře, tak je zamčít. Odemykat snad neumí, ne?
Pipet píše:
No necháme ho skoro dycky doma,on venku neni zvyklej a někde třeba dveře nejsou nebo se zapomene zavřít.
Pipet píše:Hanulínek píše:Jakože náš kocour taky někdy čůral do postele a dveře si otevřít uměl… Jsme všude zamykali furt… A uměl otevřít i ledničkuPipet píše:
Si umí otevřít dveře nebo co?Napadlo mě totéž.
Naši dobrmani si taky uměli otvírat, tak jsme za exoty, protože máme doma po baráku na dveřích všude koule. ![]()
JustynaSvobodova píše:Pipet píše:No necháme ho skoro dycky doma,on venku neni zvyklej a někde třeba dveře nejsou nebo se zapomene zavřít.
No tak holt nebudete zapominat
U nás mají psi, když nejsme doma, k dispozici předsíň a chodbu se schodištěm, je tam dlažba, když se pochčijou, podělaj, zeblijou, tak se to snadno uklidí.
Jeden ze psů nám taky čural v baráku, na synovi věci, pochcal křesílko, ohrádku
Tak je holt zavřenej
petulikmt píše:
Zavírat dveře. A pokud je takový šikula, že si otevře, tak je zamčít. Odemykat snad neumí, ne?
jinak ničí i dveře pokud ho někde zavřeš,škrabe na ně dost silně
Gladys píše:JustynaSvobodova píše:No tak holt nebudete zapominatPipet píše:No necháme ho skoro dycky doma,on venku neni zvyklej a někde třeba dveře nejsou nebo se zapomene zavřít.
Si umí otevřít dveře nebo co?U nás mají psi, když nejsme doma, k dispozici předsíň a chodbu se schodištěm, je tam dlažba, když se pochčijou, podělaj, zeblijou, tak se to snadno uklidí.
Jeden ze psů nám taky čural v baráku, na synovi věci, pochcal křesílko, ohrádkuTak je holt zavřenej
víš jenže ono neni jednoduchý ho někde zavírat,uteče nebo pokouše nás,dokonce i svojí paničku
JustynaSvobodova píše:petulikmt píše:jinak ničí i dveře pokud ho někde zavřeš,škrabe na ně dost silně
Tak zavřít, když jste doma a když začne škrabat, tak na něj vlítnout. Menší pes taky občas škrabe, občas, protože pak dostane takovej vylágoš, že si to zase nějakou dobu rozmyslí ![]()
Proboha je to pes, ne nějaký úctyhodný generál, kterému by se mělo něco takového x let tolerovat ![]()
JustynaSvobodova píše:Gladys píše:víš jenže ono neni jednoduchý ho někde zavírat,uteče nebo pokouše nás,dokonce i svojí paničkuJustynaSvobodova píše:No tak holt nebudete zapominatPipet píše:No necháme ho skoro dycky doma,on venku neni zvyklej a někde třeba dveře nejsou nebo se zapomene zavřít.
Si umí otevřít dveře nebo co?U nás mají psi, když nejsme doma, k dispozici předsíň a chodbu se schodištěm, je tam dlažba, když se pochčijou, podělaj, zeblijou, tak se to snadno uklidí.
Jeden ze psů nám taky čural v baráku, na synovi věci, pochcal křesílko, ohrádkuTak je holt zavřenej
Jak uteče? Pokud umí otevřít kliku, tak zamknu. Pokouše? Promiň, ale celkově na mě působí, že u vás doma velí pes a všechno se mu toleruje. Pokud nezměníte svůj přístup, nezmění ho ani pes, ale pokud ho změníte, bude to pro něj po těch letech sakra šok
Jako můj pes není z nejposlušnějších, druhý je žárlivý, ale kousat? Párkrát na mě větší zavrčel, než pochopil, že tohle mu tolerovat nebudu. A to jsem ho maximálně párkrát přetáhla po zadku, nikdy nedostal nabančeno.