Co s takovým psem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nba
771
26.11.11 00:24
luciaasek píše:
NO tak to je super, že si dítě za pár dní sedne, plazí se, když se před pár dny ani neotočilo. Tak to gratuluju… Zakladatelka by už asi neměla chlastat, možná si jen nevšimla, že se dítě už přetáčí. No je na budku podle mě :roll: :cert: :cert: :cert:

Má zázračné dítě :-D 15.11. její dítě neumělo nic a dnes již zvládá vše, co by mělo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nba
771
26.11.11 00:24
luciaasek píše:
NO tak to je super, že si dítě za pár dní sedne, plazí se, když se před pár dny ani neotočilo. Tak to gratuluju… Zakladatelka by už asi neměla chlastat, možná si jen nevšimla, že se dítě už přetáčí. No je na budku podle mě :roll: :cert: :cert: :cert:

Má zázračné dítě :-D 15.11. její dítě neumělo nic a dnes již zvládá vše, co by mělo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
26.11.11 00:25
Hanzlici píše:
JustynaSvobodova píše:
Pipet píše:
Si umí otevřít dveře nebo co?
No necháme ho skoro dycky doma,on venku neni zvyklej a někde třeba dveře nejsou nebo se zapomene zavřít.
Tak nezapomínejte a je to vyřešený! Nápad nechat utratit psa, protože zapomínáte zavřít dveře, je dost úchylný, to se omlouvám… ještě to řešení s klecí je taky ok, ale zavírat dveře přece nestojí nic, kromě toho pamatování si! A vůbec teda termín „humánně uspat“ v tomhle kontextu je taky dost mimo.

Ty brďo, jsem si představila, jak tohle vysvětluju svýmu veterináři (kterej je úžasnej a ty zvířata má hodně rád) - prosim vás uspěte ho, on nám ochcává postele, protože zapomínáme zavírat dveře do ložnice :zed: To je teda hardcore, ten už by mě ani nepozdravil :lol:

My, resp. mí rodiče maj teď s pejskem problémy - je celkově nemocnej, nějak se postupně valej zdravotní problémy jeden za druhým, řešej to už několik tejdnů (močový kameny, teď zvětšený játra po práškách, vysokej tlak, málem nepřžežil narkózu)… a když pak vidim tenhle přístup, chce se mi fakt brečet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
26.11.11 00:25

Nečetla jsem všechny příspěvky, ale z toho co jsem přečetla mi spíš přijde, že pejsek je v ukosti a takovém svém začarovaném kruhu. Odejdete, jemu se stýská muže učuravat, hledá místa, kde to vámi voní. Vy přijdete, pes dostane nabančíno, bojí se.
A pak odcházíte a psovi se stýská a bojí se, že až přijdete, bude zase zle :nevim:
A souhlasím s holkama, prostě zavírat dveře. Já nevím, mě kdyby pes počuraval byt, asi bych nezapomínala :nevim: Taky mám doma psa a před odchodem musím udělat některá patření :mrgreen: dát brambory ze země na židli, nenechat žádné jídlo na konferenčáku, nebo na stole 8o :mrgreen: zavřít dveře do ložnice. To už k tomu patří. Psi sice jsou inteligentní, ale zase ne tak moc hlavně co oči nevidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.11 00:26
nba píše:
luciaasek píše:
Má zázračné dítě :-D 15.11. její dítě neumělo nic a dnes již zvládá vše, co by mělo :-D

vše ne,jen si umí z bříška sednout a plazit se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
26.11.11 00:30
JustynaSvobodova píše:
nba píše:
luciaasek píše:
Má zázračné dítě :-D 15.11. její dítě neumělo nic a dnes již zvládá vše, co by mělo :-D

Jak jako z bříška sednout? To jako se přes 10 měsíců jenom placatil na bříšku a najednou si během tejdne sám sednul a udržel se vsedě?! Tady fakt něco nevoní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
26.11.11 00:30

Jo a když se nechce, nejde nic a člověk si jen stěžuje a má plnou hubu keců, kde jsem to jen viděla :think: jo tady v té a dalších diskuzích, které zakladatelka založila :mrgreen:

Jo a když jsi samoživitelka, hele ty nejsi kontrolována sociálkou? A nebo, že by jsi opět kecala :mrgreen:
No hele docela si protiřečíš :think:
A kdyby jsi byla samoživitelka, nechodila na prohlídky k mudr. a byla kontrolovaná sociálkou, která vydí pokálené postele nechali by ti v tom dítě? :think: asi by jsi měla jiné starosti co

AaaaaAAAAAAAA­AAAAAAAAAAAAA­AAAAAaaa chceš nám povykládat ještě tu pohádku o smolíčkovi pacholíčkovi? No nic mizím, tady to je už dneska na mě moc a nasmála už jsem se, jak za posledních několik týdnů ne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.11 00:31
Nainuva píše:
Nečetla jsem všechny příspěvky, ale z toho co jsem přečetla mi spíš přijde, že pejsek je v ukosti a takovém svém začarovaném kruhu. Odejdete, jemu se stýská muže učuravat, hledá místa, kde to vámi voní. Vy přijdete, pes dostane nabančíno, bojí se.
A pak odcházíte a psovi se stýská a bojí se, že až přijdete, bude zase zle :nevim:
A souhlasím s holkama, prostě zavírat dveře. Já nevím, mě kdyby pes počuraval byt, asi bych nezapomínala :nevim: Taky mám doma psa a před odchodem musím udělat některá patření :mrgreen: dát brambory ze země na židli, nenechat žádné jídlo na konferenčáku, nebo na stole 8o :mrgreen: zavřít dveře do ložnice. To už k tomu patří. Psi sice jsou inteligentní, ale zase ne tak moc hlavně co oči nevidí…

Nevim co se mu honí v palici,já ho prostě nesnesu tak je mi to i fuk,zkusim podiskutovat s tim aby byl když pojedem pryč zavřenej dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.11 00:33
krtek93 píše:
JustynaSvobodova píše:
nba píše:
luciaasek píše:
Jak jako z bříška sednout? To jako se přes 10 měsíců jenom placatil na bříšku a najednou si během tejdne sám sednul a udržel se vsedě?! Tady fakt něco nevoní…

jako když jsem ho dala do sedu tak se tam udržel od toho 6 měsíce,ale sám si sednul až ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
26.11.11 00:33

A co mu prostě postavit venku výběh s betonovou podlážkou? Aby se nepodhrabal? Co by pes dělal?? Náš pes je celkem vychovanej, ale když odcházíme tak štěká jak zběsilej, no sousedi už si zvykli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.11 00:40
luciaasek píše:
A co mu prostě postavit venku výběh s betonovou podlážkou? Aby se nepodhrabal? Co by pes dělal?? Náš pes je celkem vychovanej, ale když odcházíme tak štěká jak zběsilej, no sousedi už si zvykli…

Starej pes gaučák kerej je zvyklej celej život doma nemůže být venku,navíc nebudeme kvůli němu předělávat zahradu když už je stejně starej a další pes už nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
26.11.11 00:59

Hmm, tak by si musel zvyknout venku. Prostě takový pes by s mým dítětem nevyrůstal. Nejsem žádnej cimprlich na pořádek, ale takhle žít, to teda nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
26.11.11 06:36

Justýno já mám z tvých přispěvků pocit, že si pořád hledáš nějakou výmluvu proč co nejde, tudíž nechápu proč takový dotaz když si evidentně moc pohodlná na to aby si s tím něco dělala. Přečti si to po sobě. Dále ti chci říct, že je to jen pes, zacházíš s ním jak s dítětem. Že by vás pokousal? tak proč takového psa máte? A ještě tak mimochodem, ptala si se na radu, a pak když ti někdo odpoví, napíšeš uštěpačný příspěvek. :zed: Už tě tu chvilku sleduju a můžu ti říct, že si tu jediná kdo je mi tu nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
26.11.11 07:14
Pipet píše:
Si umí otevřít dveře nebo co?

no přesně a těch jedenáct let na tebenebyl závislý to až teď ,kdo mu pomohk tu závislost vybuduvat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
26.11.11 07:18

Justyno, je to tvuj pes od malicka, nebo jsi ho nekom podedila? nebyl tvoje zlaticko, ktere jsi zacala po porodu ditete odstrkovat? Byli jste u veterinare ho zkontrolovat? 11 lety pes muze mit nemocne ledviny a curat, protoze to nevydrzi a ne z trucu, dale je tu cukrovka u ktere vic pije a cura, nemoci nadledvinek atd. 11 lety pes je taky senior amusi se vencit casteji, kratsi a castejsi prochazky.
Z toho jak o nem pises, citim, ze ho asi moc rada nemas, nebo uprednostnujes dite a pes muze mit psychicke problemy. Ja bych navstivila nejakeho psiho psychologa, nejradeji zenu, bude te to teda neco stat.
Nam to pes taky jednu dobu delal, kdyz jsme odjeli treba nakoupit, procural si pelech nebo v kuchyni neco sezral (papirove uterky), preslo to.
Pokud se budes bat, ze te kousne, tak to vyciti a pokud bude chtit tak to udela.
Co ho zavrit do koupelny nebo kuchyne a zamknout? Tam kdyzntak pocura dlazdicky, ale musi tam mit pelisek, musi byt v teple, mysli na jeho ledviny, nesmi prochladnout.
Dale je moznost dat na veterinu na nastenku inzerat, ze darujes pejska. Ale proverovala bych ke komu pujde.
Ver mi, ze jsem zazila hodne psu, kteri byli bezduvodne uspani, protoze je panik nechtel, nebo kousli (jsem veterinarni sestra), pokud to tvuj veterinar odmitl, zkus jineho.Pokud citis, ze je to jedina moznost,udelej to, ale zustan s nim do konce, protoze pro nej nebude nic horsiho nez ho nechat u veterinare a opustit ho, oni vyciti, ze ten konec prijde a ty jsi za nej zodpovedna az do konce.
Pak uz je to o tvem svedomi, jak se rozhodnes a o tve ucte k tvemu psovi, ktery ti snad za jeho zivot prinesl i neco dobreho a ne jen pocurany nabytek.
Trestat ho nema smysl, spis se snazit predejit situaci, ve ktere by to udelal.

Hodne stesti, pokud s tim chces neco udelat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný