Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
MUFICE píše:Pipet píše:Fakt tu psala o tom čipu, nějak jsem to přehlédlaBubu25 píše:Ale u 11cti letyho psa bych na to nerva asi nemela proste bych mi nechala dat injekci a nebo jeste je jedno reseni co se tady u nas de " .{color:red}" la.Má čip.
Vzemes psa a zavolas 156 ze za tebou prisel a porad chodi za tebou a nevis ci jeoni si ho musi vzit a odvezt do utulku takze je to nenasilna forma jak se zbavit pejska a obejit to, ze ti ho nechtej vzit
proste se k tobe privařil cizi pes a tobe je ho lito a bojis se aby nekoho nepokousal pac se tu toula a nabaluje na lidi
" .{color:red}"
Jinak všude psi nečipují, náš taky není čipovaný, jenom jsme na MÚ zaplatili poplatek, dostali potvrzení a tím to hasne. Ve svém okolí taky neznám nikoho, kdo by měl psa s čipem.
V prvním příspěvku… že ho nemůžou vyhodit v lese např., protože mí čip ![]()
Justýno promiň ale po přečtení tvých diskuzí mám pocit, že si absolutně neschopný člověk. Možná se tak jenom písemně projevuješ a mýlím se, ale pochybuji. Kvůli své neschopnosti zavřít dveře, chceš zabít psa ? Psa, který není tvůj, a který žije v domě své paničky, který Ti taky nepatří ? Ví o tom vůbec tvoje matka, že jí za odměnu za to, že u ní můžeš bydlet, chceš zabít psa ?? Zapomínáš zavírat dveře a divíš se že máš nachcáno v peřinách, si líná jít 5 minut chůze k doktorovi se synem a divíš se, že nevíš jestli se správně vyvíjí. Nejsi schopná si najít vlastní bydlení, když Ti v domě kdě Tě nechali bydlet něco vadí. Jestli tvoje diskuze nejsou vymyšlené, tak mám dojem, že jde o hodně sociální rodinu. Myslím, že zakladatelka těchto diskuzí, je trošku opožděná a jen tak jí něco nedochází. Chodit k doktorovi je blbost- k čemu bych tam chodila, pes se mi nelíbí - zabiju ho, vlastní bydlení nechci - nebudu přece někde strádat když můžu bydlet u maminky. ![]()
Kallkapa píše:
Justýno promiň ale po přečtení tvých diskuzí mám pocit, že si absolutně neschopný člověk. Možná se tak jenom písemně projevuješ a mýlím se, ale pochybuji. Kvůli své neschopnosti zavřít dveře, chceš zabít psa ? Psa, který není tvůj, a který žije v domě své paničky, který Ti taky nepatří ? Ví o tom vůbec tvoje matka, že jí za odměnu za to, že u ní můžeš bydlet, chceš zabít psa ?? Zapomínáš zavírat dveře a divíš se že máš nachcáno v peřinách, si líná jít 5 minut chůze k doktorovi se synem a divíš se, že nevíš jestli se správně vyvíjí. Nejsi schopná si najít vlastní bydlení, když Ti v domě kdě Tě nechali bydlet něco vadí. Jestli tvoje diskuze nejsou vymyšlené, tak mám dojem, že jde o hodně sociální rodinu. Myslím, že zakladatelka těchto diskuzí, je trošku opožděná a jen tak jí něco nedochází. Chodit k doktorovi je blbost- k čemu bych tam chodila, pes se mi nelíbí - zabiju ho, vlastní bydlení nechci - nebudu přece někde strádat když můžu bydlet u maminky.
Naprosty souhlas ![]()
Kallkapa píše:
Justýno promiň ale po přečtení tvých diskuzí mám pocit, že si absolutně neschopný člověk. Možná se tak jenom písemně projevuješ a mýlím se, ale pochybuji. Kvůli své neschopnosti zavřít dveře, chceš zabít psa ? Psa, který není tvůj, a který žije v domě své paničky, který Ti taky nepatří ? Ví o tom vůbec tvoje matka, že jí za odměnu za to, že u ní můžeš bydlet, chceš zabít psa ?? Zapomínáš zavírat dveře a divíš se že máš nachcáno v peřinách, si líná jít 5 minut chůze k doktorovi se synem a divíš se, že nevíš jestli se správně vyvíjí. Nejsi schopná si najít vlastní bydlení, když Ti v domě kdě Tě nechali bydlet něco vadí. Jestli tvoje diskuze nejsou vymyšlené, tak mám dojem, že jde o hodně sociální rodinu. Myslím, že zakladatelka těchto diskuzí, je trošku opožděná a jen tak jí něco nedochází. Chodit k doktorovi je blbost- k čemu bych tam chodila, pes se mi nelíbí - zabiju ho, vlastní bydlení nechci - nebudu přece někde strádat když můžu bydlet u maminky.
drsné, ale pravdivé. bohužel
.
Gretchen píše:Kallkapa píše:Naprosty souhlas
Taky s tím souhlasím, Kallkapa to dobře vystihla ![]()
MUFICE píše:Gretchen píše:Taky s tím souhlasím, Kallkapa to dobře vystihlaKallkapa píše:Naprosty souhlas
Taky s tímto názorem naprosto souhlasím ![]()
no já se ani nedivím, že je kouše, když zakladatelka psala, že se jí a její sestry bojí..pokud to není vymyšlené téma tak bůhví co tomu psovi dělají, když ho nesnáší
Nečetla jsem odpovědi, řeknu jen své. Další absolutní laik, který si pořídí psa, nezvládne socializaci a základní návyky, pes neumí být sám doma, mstí se očůráváním postelí. To je ale jen a jen tvoje vina, že psa nedokážeš naučit samotě a čistotě a to tak, aby nic nezničil v době tvé nepřítomnosti. Tak co je nejsnažší? Psa se zbavíme ( zabijeme ho, necháme uspat u veta, strčíme do útulku, přivážeme někde v lese, hodíme ho do vody s něčím těžkým přivázaným ke krku ) … je mi z tebe na blití zakladatelko. V tvém případě je každá rada drahá a zbytečná, když jsi evidentně rozhodnutá se psa zbavit, když už, tak ho dej někomu, kdo psům rozumí, kdo ho bude mít rád a kdo se mu bude věnovat. A pořiď si pro příště plyšáka, ten ti nic nezničí. Pejskovi, kterého se chceš zbavit přeji lepší páníky u kterých se bude mít dobře.
Ani se nedivím, že ti tam pes chodí čurat. Očividně tě nesnáší a chce tě vystrnadit ze svého. Já být psem na jeho místě, taky bych nechtěla takovou osobu v domě a dělala to samé ![]()
EDIT - snad mu to vyjde ![]()
Nečetla jsem celou diskuzi-jen po to info,že vás pes pokouše,když zůstane doma zavřenej. Pokud jde o agresivitu,tak vám ho veterinář musí uspat. Mám s tím vlastní zkušenosti. Do papírů nám napsal USPÁNO KVŮLI INFANTILNÍ POVAZE.
boball píše:
Tak s tím,že se po ní ožene,je to špatný.ASi jí nepovažuje za šéfovou.Po mně by se náš pes neohnal ani kdybych ho mydlila jak žito.Já ho pantoflí plesknout můžu,zaleze do pelíšku a pak se příde omluvit.Ale, manžel a děti ho bít nemůžou,klidně by je taky rafnul.Sranda je,že je nechce ani poslechnout,když přídou z venku,Filipe lehni a on nic čumí do země.Já vystrčím hlavu z koupelny a řeknu,já jsem domaa on sebou okamžitě sekne.Poslouchá,alespon někoho jiného z rodiny,nebo se ožene po každém?Jinak jezevčík a teriér to je jedna banda
Tam je právě problém ten že když je s ním mamka sama,tak jí poslouchá a je hodnej,ale jakmile je u toho táta tak ten mu všechno dovoluje a mámě říká nech ho když mu vynadá nebo po něm chce aby poslechl,no a pak neposlechne ani jednoho. Jí jako autoritu bere,ale jen když u toho není otec ![]()
Aha,jsou trochu jako děti
taky hned vycítí, u koho si co můžou dovolit ![]()
To je pravda no,zkouší co můžou a když to projde tak to dělají. My naštěstí máme Šarpeje a žádné problémy s ní nemáme,není to pes na povely nebo cvičák,ale základní povely umí a ví dobře co smí a co ne,ale nejspíš to bude tím že jsme jí nastavovali hranice co se smí a nesmí už od samého začátku ale velkou roli v tom určitě hraje povaha a inteligence toho psa ![]()
J8 moc nechápu, že má někdo 11ti letýho psa a je takhle porblémovej? nebo si ho vzali strašího? Když mám psa, tak ho vychovám, ne? nebo ho teda nemám. Já nevím, já to nechápu. Kdybych nezvládala výchovu psa, tak mu najdu zkušenýho člověka. Ale já myslím, že nejsem debil, o psech něco vím a pořídím si psa, na kterýho mám......
Když jsme každej den dojížděla do školy vlakem, tak nějakej ,,hodnej člověk,, přivázal drátem ke kolejím psa pes tam ležel hrozně dlouho s uřízlou hlavou… Strašný!Baslerinda píše:
Nečetla jsem odpovědi, řeknu jen své. Další absolutní laik, který si pořídí psa, nezvládne socializaci a základní návyky, pes neumí být sám doma, mstí se očůráváním postelí. To je ale jen a jen tvoje vina, že psa nedokážeš naučit samotě a čistotě a to tak, aby nic nezničil v době tvé nepřítomnosti. Tak co je nejsnažší? Psa se zbavíme ( zabijeme ho, necháme uspat u veta, strčíme do útulku, přivážeme někde v lese, hodíme ho do vody s něčím těžkým přivázaným ke krku ) … je mi z tebe na blití zakladatelko. V tvém případě je každá rada drahá a zbytečná, když jsi evidentně rozhodnutá se psa zbavit, když už, tak ho dej někomu, kdo psům rozumí, kdo ho bude mít rád a kdo se mu bude věnovat. A pořiď si pro příště plyšáka, ten ti nic nezničí. Pejskovi, kterého se chceš zbavit přeji lepší páníky u kterých se bude mít dobře.
Bubu25 píše:
Ja si myslim, ze 11ctiletyho psa asi tezko nekdo necemu novymu nauci kord kdyz je takovej palicak a a jede si svojiosobne bych nemela po tomhle vsem co pises, tak cas chut ani naladu se s nim jakkoliv zabyvat dal protoze asi lepsi vyhlidky nebudou kord estli mas doma maly mimco to bych se bala dvojnasob aby si to pak nekompenzoval na nem a nebyl zlej - takze bud bych mu domu koupila klec aby byl v ni a nic nenicil a nepocuraval ale zase pak je otazka aby se jeste vic nezmenil a nezacal kolem sebe kousat..stekat atd. - to se stalo sousedce kdyz tu svoji cubinu zacala zavirat do klece protoze ji nicila byt a zarizeni v nem
povahove je tedka uplne nekde jinde
Nas veterinar pokud s nim prijdes, ze ho chces uspat a prinese k nemu vsechny nalezitosti, ze jses jeho panicka, tak mu pichne injekci v pohodeAle u 11cti letyho psa bych na to nerva asi nemela proste bych mi nechala dat injekci a nebo jeste je jedno reseni co se tady u nas de " .{color:red}" la.
Vzemes psa a zavolas 156 ze za tebou prisel a porad chodi za tebou a nevis ci jeoni si ho musi vzit a odvezt do utulku takze je to nenasilna forma jak se zbavit pejska a obejit to, ze ti ho nechtej vzit
proste se k tobe privařil cizi pes a tobe je ho lito a bojis se aby nekoho nepokousal pac se tu toula a nabaluje na lidi
" .{color:red}"
V Brně podepisuješ prohlášení, že pes fakt není tvůj, takže tady bych do toho fakt nešla ![]()