Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
JustynaSvobodova píše:zuzka.mamka píše:pes vždycky směl všechno a takhle to dopadlo,bohužel
mě přijde že teda jestli je to pravda tak je to nějakej totálně rozmachanej pudl, majitelka se na něj upnula když jí odešel manžel dovolila mu absolutně všechnno a takhle to dopadlo
hele a dítě které zanedbáváš není starost navíc? Socku na tebe ![]()
krtek, taky mám ten dojem, zkrátka někdo potřebuje souhlas davu, že může udělat něco hnusnýho, no tady fakt podporu nezíská.
Gladys píše:Issobel píše:No já si to představuju asi tak, že někdo chce zavřít totálně neposlušnýho psa. Pes samozřejmě nereaguje na pokyny, že má jít tam a tam, takže člověk k němu musí jít, chytit ho za flígr a odtáhnout ho. No a to je ta chvíle, kdy pes se špatnou zkušeností vidí ruku, která mu zřejmě ublížila, bojí se, že ublíží znova, tak kousne.Gladys píše:No to jo, ale ze zakladatelčiných příspěvků jsem pochopila, že by je pes kousnul kdyby ho chtěli zavřít např na chodbu.Issobel píše:Pes může kousat, i když se bojí, právě ze strachu. Akorát přemýšlím, co by mu musel člověk udělat, aby pak rovnou kousal. Nebo to snad ani nechci vědět…já toho psa opravdu nesnášim a sestra taky i ten pes se nás bojí když tu panička neni,ale jak přijede,jako by se nebálPíšeš že by vás pes pokousal a pak že se vás bojíTo mi nejde dohromady
Přesně tak to je,vždycky si dělal co chtěl,nic si nenechá líbit
Gladys píše:
No já si to představuju asi tak, že někdo chce zavřít totálně neposlušnýho psa. Pes samozřejmě nereaguje na pokyny, že má jít tam a tam, takže člověk k němu musí jít, chytit ho za flígr a odtáhnout ho. No a to je ta chvíle, kdy pes se špatnou zkušeností vidí ruku, která mu zřejmě ublížila, bojí se, že ublíží znova, tak kousne.
No já si to představuju tak, že zakladatelka buď nemá co dělat a dělá si z celého emimina srandu a nebo je to pěkná ..... bez kousku mozku a citu a v tom případě by měla vyhledat nejbližší pomoc a odevzdat dítě i psa ![]()
nikita066 píše:JustynaSvobodova píše:hele a dítě které zanedbáváš není starost navíc? Socku na tebezuzka.mamka píše:pes vždycky směl všechno a takhle to dopadlo,bohužel
mě přijde že teda jestli je to pravda tak je to nějakej totálně rozmachanej pudl, majitelka se na něj upnula když jí odešel manžel dovolila mu absolutně všechnno a takhle to dopadlo
No ty by asi čuměli kdyby viděli ten zechcanej gauč a postele od psa ![]()
nikita066 píše:JustynaSvobodova píše:hele a dítě které zanedbáváš není starost navíc? Socku na tebezuzka.mamka píše:pes vždycky směl všechno a takhle to dopadlo,bohužel
Hele neni moje zákoná povinnost chodit k doktorce,naklušu tam až bude další očkování,jinak už se začal plazit a i si umí sám sednout,myslím že je to jen tím že je cvalda
Gladys píše:Issobel píše:No já si to představuju asi tak, že někdo chce zavřít totálně neposlušnýho psa. Pes samozřejmě nereaguje na pokyny, že má jít tam a tam, takže člověk k němu musí jít, chytit ho za flígr a odtáhnout ho. No a to je ta chvíle, kdy pes se špatnou zkušeností vidí ruku, která mu zřejmě ublížila, bojí se, že ublíží znova, tak kousne.Gladys píše:No to jo, ale ze zakladatelčiných příspěvků jsem pochopila, že by je pes kousnul kdyby ho chtěli zavřít např na chodbu.Issobel píše:Pes může kousat, i když se bojí, právě ze strachu. Akorát přemýšlím, co by mu musel člověk udělat, aby pak rovnou kousal. Nebo to snad ani nechci vědět…já toho psa opravdu nesnášim a sestra taky i ten pes se nás bojí když tu panička neni,ale jak přijede,jako by se nebálPíšeš že by vás pes pokousal a pak že se vás bojíTo mi nejde dohromady
… nebo je fakt tak rozcapenej, že si to nenechá líbit, neboť má pocit, že „pánem smečky“ je doma on. A pak holt to v něm nějak zlomit, nejlíp třeba zkontaktovat se s nějakou poradnou, psí „školou“ - ti by určitě poradili… Samozřejmě mluvim o zodpovědným pánovi, co má svýho psa i přesto rád, ne o někom, kdo přemejšlí, jak se ho nějak rychle čistě bez práce zbavit ![]()
JustynaSvobodova píše:nikita066 píše:Hele neni moje zákoná povinnost chodit k doktorce,naklušu tam až bude další očkování,jinak už se začal plazit a i si umí sám sednout,myslím že je to jen tím že je cvaldaJustynaSvobodova píše:hele a dítě které zanedbáváš není starost navíc? Socku na tebezuzka.mamka píše:pes vždycky směl všechno a takhle to dopadlo,bohužel
Očkování taky není povinný. Jinak je docela možné, že se ale v tvém případě jedná o zanedbávání. Pokud tedy vůbec nějaké dítě máš.
JustynaSvobodova píše:nikita066 píše:Hele neni moje zákoná povinnost chodit k doktorce,naklušu tam až bude další očkování,jinak už se začal plazit a i si umí sám sednout,myslím že je to jen tím že je cvaldaJustynaSvobodova píše:hele a dítě které zanedbáváš není starost navíc? Socku na tebezuzka.mamka píše:pes vždycky směl všechno a takhle to dopadlo,bohužel
a nebo máš strach, že by ti ho vzali?
když by viděli jak podporuješ jeho motorický vývoj?
nikita066 píše:Gladys píše:No já si to představuju tak, že zakladatelka buď nemá co dělat a dělá si z celého emimina srandu a nebo je to pěkná ..... bez kousku mozku a citu a v tom případě by měla vyhledat nejbližší pomoc a odevzdat dítě i psa
No já si to představuju asi tak, že někdo chce zavřít totálně neposlušnýho psa. Pes samozřejmě nereaguje na pokyny, že má jít tam a tam, takže člověk k němu musí jít, chytit ho za flígr a odtáhnout ho. No a to je ta chvíle, kdy pes se špatnou zkušeností vidí ruku, která mu zřejmě ublížila, bojí se, že ublíží znova, tak kousne.
Souhlas ![]()
Ti říkám, sbal si svých pár švestek, mrńouse a odstěhuj se někam, kde pes nebude. Tvojí mamce to očividně nevadí, když to neřeší, tobě to vadí, tak proč tam bydlíš? ![]()
Já bych se to na tvým místě snažila vyřešit (ne tím, že bych se psa chtěla zbavit) a pokud bych to řešit nechtěla, odstěhovala bych se… ![]()
Možná by, vzhledem k tomu co tady píšeš, nebylo od věci tvou osobu prověřit.
No, neni to nijak trestně postižitelný, pokud vim - ale teda mně by to nedalo, mám o svoje dítě starost, chci mít jistotu, že je v pořádku, ty ne? Nechápu
Pardon za OT
tak to je rychlík, v kolik že si zakládala tu diskuzi ![]()
Zakladatelko a už vůbec nechápu,jak můžeš rozhodovat o osudu psa,který vůbec není tvůj.Majitelka o tom ví,že jsi ho chtěla nechat utratit a že se ho chceš zbavit?