Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Moodymare,tutově není nemocnej s ledvinama.Tipuji,že je to nějakej jezevčík,nebo alespon jeho kříženec
Taky máme takovýho zmetka.Je mu taky 11 a máme ho 9 let.Brali jsme si ho z útulku.Když byl mladej tak to nedělala,ale ted když někam jdu,má vztek,že jsem ho nevzala a vždycky vysype koš,počurá ho a když se vrátím nenávistně čumí,to máš za to,že jsem tady byl sám
tak dáváme koš na linku.To se potom vrhne na záchod a roztrhá toaletní papír.Když je i tam zavřeno hledá,co by rozkousal.Nedávno plastovou lžičku,pak ho bolelo břicho.Zvrací taky zásadně do postele.
Proto ho ve většině případů taháme sebou ![]()
boball píše:
Moodymare,tutově není nemocnej s ledvinama.Tipuji,že je to nějakej jezevčík,nebo alespon jeho kříženecTaky máme takovýho zmetka.Je mu taky 11 a máme ho 9 let.Brali jsme si ho z útulku.Když byl mladej tak to nedělala,ale ted když někam jdu,má vztek,že jsem ho nevzala a vždycky vysype koš,počurá ho a když se vrátím nenávistně čumí,to máš za to,že jsem tady byl sám
tak dáváme koš na linku.To se potom vrhne na záchod a roztrhá toaletní papír.Když je i tam zavřeno hledá,co by rozkousal.Nedávno plastovou lžičku,pak ho bolelo břicho.Zvrací taky zásadně do postele.
Proto ho ve většině případů taháme sebou
Jako by jsi psala o tom našem zmetkovi
Máme taky jezevčíka. K tomu labradora. Jezevčík jakmile odejdeme štěká, kňučí, že si sousedi stežují.Taky ho musíme brát všude s sebou
Někdy se vzteky i počůral. Ne že by se mu chtělo, jen takový učůrnutí.....A taky čumí jako by jsme ho týrali ![]()
Jsou strašně tvrdohlaví a mazaní :mrgreen .Ty si do kaše foukat nenechají a vždycky nějak vymyslí,jak dosáhnout svého ![]()
boball píše:
Jsou strašně tvrdohlaví a mazaní :mrgreen .Ty si do kaše foukat nenechají a vždycky nějak vymyslí,jak dosáhnout svého
To je fakt,naši mají taky takového zmetka,jezevčíka kříženýho s teriérem a to je to samý,neposlouchá,dělá si absolutně co chce,furt někde učůrává a když mu mamka jednu lískne tak se po ní ještě ožene že by jí hryznul,prostě musí mít poslední slovo a absolutně ignoruje za co vůbec dostane,dělá to znavu a znovu,pořád dokola a to mu jsou teprve 4 roky,co tedy bude dělat až bude starší no tak to si asi užijou ![]()
Tak s tím,že se po ní ožene,je to špatný.ASi jí nepovažuje za šéfovou.Po mně by se náš pes neohnal ani kdybych ho mydlila jak žito.Já ho pantoflí plesknout můžu,zaleze do pelíšku a pak se příde omluvit.Ale, manžel a děti ho bít nemůžou,klidně by je taky rafnul.Sranda je,že je nechce ani poslechnout,když přídou z venku,Filipe lehni a on nic čumí do země.Já vystrčím hlavu z koupelny a řeknu,já jsem doma
a on sebou okamžitě sekne.Poslouchá,alespon někoho jiného z rodiny,nebo se ožene po každém?Jinak jezevčík a teriér to je jedna banda ![]()
verenika píše:boball píše:Jako by jsi psala o tom našem zmetkovi
Moodymare,tutově není nemocnej s ledvinama.Tipuji,že je to nějakej jezevčík,nebo alespon jeho kříženecTaky máme takovýho zmetka.Je mu taky 11 a máme ho 9 let.Brali jsme si ho z útulku.Když byl mladej tak to nedělala,ale ted když někam jdu,má vztek,že jsem ho nevzala a vždycky vysype koš,počurá ho a když se vrátím nenávistně čumí,to máš za to,že jsem tady byl sám
![]()
Máme taky jezevčíka. K tomu labradora. Jezevčík jakmile odejdeme štěká, kňučí, že si sousedi stežují.Taky ho musíme brát všude s sebou
Někdy se vzteky i počůral. Ne že by se mu chtělo, jen takový učůrnutí.....A taky čumí jako by jsme ho týrali
Já psům nerozumím, a proto se do toho nechci moc zapojovat, ale četla jsem, že pes se nemstí. když se takhle učurává, že to svědčí o tom, že je v určitém stresu, že zažívá nějakou psychickou nepohodu. Psovi nevysvětlíš, že se za chvíli vrátíš a pes nepřemýšlí jako člověk ve smyslu - nechali jste mě tady, tak já se vám tu poseru.
Jasně,to vyjde nastejno,jestli má vztek,nebo je takříkajíc ve stresu.Výsledek je stejnej.Já už si kolikrát připadám jako blbec,když mu říkám,Filipe já jdu k doktorovi,tam pejsci nesmí,nebo jdu nakoupit,taky ti něco přinesu.Někdy to zabere,ale jak mu nic neřeknu,je hned ohen na střeše ![]()
Bubu25 píše:Ale u 11cti letyho psa bych na to nerva asi nemela proste bych mi nechala dat injekci a nebo jeste je jedno reseni co se tady u nas de " .{color:red}" la.
Vzemes psa a zavolas 156 ze za tebou prisel a porad chodi za tebou a nevis ci jeoni si ho musi vzit a odvezt do utulku takze je to nenasilna forma jak se zbavit pejska a obejit to, ze ti ho nechtej vzit
proste se k tobe privařil cizi pes a tobe je ho lito a bojis se aby nekoho nepokousal pac se tu toula a nabaluje na lidi
" .{color:red}"
Má čip.
JustynaSvobodova píše:Pipet píše:No necháme ho skoro dycky doma,on venku neni zvyklej a někde třeba dveře nejsou nebo se zapomene zavřít.
Si umí otevřít dveře nebo co?
Tak místo toho, abyste uvažovali nad smrtí psa, se naučte zavírat dveře a tam, kde nejsou, je pořiďte. ![]()
Bubu25 píše:Pipet píše:Bubu25 píše:Ale u 11cti letyho psa bych na to nerva asi nemela proste bych mi nechala dat injekci a nebo jeste je jedno reseni co se tady u nas de " .{color:red}" la.Má čip.
Vzemes psa a zavolas 156 ze za tebou prisel a porad chodi za tebou a nevis ci jeoni si ho musi vzit a odvezt do utulku takze je to nenasilna forma jak se zbavit pejska a obejit to, ze ti ho nechtej vzit
proste se k tobe privařil cizi pes a tobe je ho lito a bojis se aby nekoho nepokousal pac se tu toula a nabaluje na lidi
áha tak to jsem prehlidla .....
u nas proste pejska veterinar utrati bez problemu at je mu kolik chce kdyz za nim prijdete, ze mu chcete dat injekci a mate k nemu doklady veskery, ze jste jeho panicek
Tak to si děláš pr*el?
Bubu25 píše:Pipet píše:Bubu25 píše:Ale u 11cti letyho psa bych na to nerva asi nemela proste bych mi nechala dat injekci a nebo jeste je jedno reseni co se tady u nas de " .{color:red}" la.Má čip.
áha tak to jsem prehlidla .....
u nas proste pejska veterinar utrati bez problemu at je mu kolik chce kdyz za nim prijdete, ze mu chcete dat injekci a mate k nemu doklady veskery, ze jste jeho panicek
No tak to je hustý
![]()
eva valoi píše:verenika píše:Já psům nerozumím, a proto se do toho nechci moc zapojovat, ale četla jsem, že pes se nemstí. když se takhle učurává, že to svědčí o tom, že je v určitém stresu, že zažívá nějakou psychickou nepohodu. Psovi nevysvětlíš, že se za chvíli vrátíš a pes nepřemýšlí jako člověk ve smyslu - nechali jste mě tady, tak já se vám tu poseru.boball píše:Jako by jsi psala o tom našem zmetkovi
![]()
Někdy se vzteky i počůral. Ne že by se mu chtělo, jen takový učůrnutí.....A taky čumí jako by jsme ho týrali
No něco na tom bude, že je ve stresu
Jenže do práce chodit musíme ![]()
luciaasek píše:
NO tak to je super, že si dítě za pár dní sedne, plazí se, když se před pár dny ani neotočilo. Tak to gratuluju… Zakladatelka by už asi neměla chlastat, možná si jen nevšimla, že se dítě už přetáčí. No je na budku podle mě![]()
![]()
![]()
Spíš si to celé vymyslela, aby byla zajímavá
A nebo je její dítě superman, když to zvládlo během týdne ![]()
luciaasek píše:
No tak promiň, ale z tvých předchozích příspěvků je pro tebe „starost navíc“ i tvoje dítě, když s ním nechodíš k Dr. Tak toho psa někde pusťte a je to, když žádnou radu stejně nečekáš
…aby tu za cvhílý nebyla diskuze s názvem „co s takovým dítětem“
Pipet píše:Bubu25 píše:Ale u 11cti letyho psa bych na to nerva asi nemela proste bych mi nechala dat injekci a nebo jeste je jedno reseni co se tady u nas de " .{color:red}" la.Má čip.
Fakt tu psala o tom čipu, nějak jsem to přehlédla
Jinak všude psi nečipují, náš taky není čipovaný, jenom jsme na MÚ zaplatili poplatek, dostali potvrzení a tím to hasne. Ve svém okolí taky neznám nikoho, kdo by měl psa s čipem.