Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nejhorší je, že takový lidi, když se psa konečně zbavěj, tak do pár měsíců maj dalšího
A většinou své chování a výchovu nezmění, takže za pár let je to to samé v bleděmodrém
Issobel píše:…já toho psa opravdu nesnášim a sestra taky i ten pes se nás bojí když tu panička neni,ale jak přijede,jako by se nebálPíšeš že by vás pes pokousal a pak že se vás bojíTo mi nejde dohromady
Jak má u sebe paničku tak se ničeho nebojí,takovej prostě je,i večer (spí s ní v ložnici) tam nikdo nesmí jinak začne vrčet a štěkat
JustynaSvobodova píše:
nikdo starého psa kterej má takovouhle povahu nebude chtít
a tebe někdo chce? Taky jsi stará ne ![]()
krtek93 píše:JustynaSvobodova píše:No, to jsem zase někam nakoukla. Je mi z toho smutnoLenka512 píše:Nejde se domluvit,protože nikdo z nás na to nemá nervy zavírat někde psa aby tam likvidoval,štěkal a ničil dveře,chceme klid,tudíž chci radu jak se ho zbavitGladys píše:…takže panička je tvoje máma ????JustynaSvobodova píše:A panička se psovi podvoluje proto, že ho nesnáší a chce se ho zbavit? Jako chceš se zbavit psa, který není tvůj?Gladys píše:Hele já jako dcera paničky nic nezmůžu ale žiju tu s nima tak mi to celkem vadí,když du třeba večer spát a zjistim že mám pochcanou postel,panička důsledná neni,hrozně toho psa rozmazlila a poddává se mu,proto vidim řešení v tom co jsem uvedla,zbavit se ho.wapik píše:Já myslím, že pokud je člověk odhodlaný, tak pes velice rychle pochopí, že nastali nové poměry sil. Ale tady si myslím, že se nikomu nechce. On totiž člověk musí být důsledný. Musí všechno dotáhnout do konce, musí být pořád ve střehu, aby se neudělala nějaká vyjímka. A to je dřina. Takže obecně, i starého psa naučí člověk novým kouskům, ale musí chtít. Tady chtění nevidím, spíš by zakladatelka nejradši psa frkla do útulku, píchla mu injekci, zkrátka se zbavila problému, který si ale doma sami vyrobili.
Ta klec mi příjde dobrý řešení. Prodávají se klece přímo pro psi, místa tam mají dost. Je fakt, že už je dost starý a asi bude trvat než si tam zvykne a bude vyvádět.Ale tohle si pes nemůže dovolit. Po tolika letech už ho to asi těžko odnaučíte.
…kde je problém se teda domluvit ?????
To jsi v tom případě špatně nazvala diskusi - ne „co s takovým psem“, ale „jak se zbavit nepohodlnýho psa“. V tom případě - dejte si inzerát, že darujete problematickýho psa, přidejte hodně velkej pytel granulí a snad se najde nějakej koníčkář, pro kterýho to třeba bude výzva a psa mu bude líto. Škoda, že je mu 11, měli jste to řešit dřív a měl by možná šanci se s někým ještě hezky sžít. Doufám, že mu to ještě vyjde - fakt ne kvůli vám, kvůli němu. A prosím tě, zakladatelko, vy už si hlavně psa a snad ani jiný zvíře nepořizujte
…copak zvíře......ale už si pořídila i dítě …
![]()
Já jen doufám,že je celá diskuse nepovedenej vtip,páč jsem pejskařka a toto jednání není normální.Přemýšlet nad tím,jak se zbavit nepohodlnýho psa,když v útulku ho nechtějí,veterinář ho taky zabít nechce a já si nechci vraždou ušpinit ruce
To je jak z nějakýho hororu,fakt nechápu.
Gladys píše:
Nejhorší je, že takový lidi, když se psa konečně zbavěj, tak do pár měsíců maj dalšíhoA většinou své chování a výchovu nezmění, takže za pár let je to to samé v bleděmodrém
hele já zvířata od jistý doby nechci ani vidět,stačilo mi to už…je to akorát starost nic víc
Gladys píše:Issobel píše:Pes může kousat, i když se bojí, právě ze strachu. Akorát přemýšlím, co by mu musel člověk udělat, aby pak rovnou kousal. Nebo to snad ani nechci vědět…já toho psa opravdu nesnášim a sestra taky i ten pes se nás bojí když tu panička neni,ale jak přijede,jako by se nebálPíšeš že by vás pes pokousal a pak že se vás bojíTo mi nejde dohromady
No to jo, ale ze zakladatelčiných příspěvků jsem pochopila, že by je pes kousnul kdyby ho chtěli zavřít např na chodbu. ![]()
mě přijde že teda jestli je to pravda tak je to nějakej totálně rozmachanej pudl, majitelka se na něj upnula když jí odešel manžel dovolila mu absolutně všechnno a takhle to dopadlo
JustynaSvobodova píše:Gladys píše:hele já zvířata od jistý doby nechci ani vidět,stačilo mi to už…je to akorát starost nic víc
Nejhorší je, že takový lidi, když se psa konečně zbavěj, tak do pár měsíců maj dalšíhoA většinou své chování a výchovu nezmění, takže za pár let je to to samé v bleděmodrém
no já měla spíš na mysli jeho právoplatnou paničku
Umřel jí muž, na všechno je sama (jakto že je na všechno sama, když s ní bydlí její děti?), očividně má jen toho čokla, i kdyby nakrásně souhlasila s jeho odstraněním, bude chtít za čas zase společníka a protože ani teď nemá sílu na to být důsledná, tak to s případným budoucím zvířecím kamarádem dopadne stejně.
zuzka.mamka píše:
mě přijde že teda jestli je to pravda tak je to nějakej totálně rozmachanej pudl, majitelka se na něj upnula když jí odešel manžel dovolila mu absolutně všechnno a takhle to dopadlo
pes vždycky směl všechno a takhle to dopadlo,bohužel
gladys: Víš, co je zvláštní? Ta naše potvora docela poslouchá třeba na „dolů“ (z gauče) - nechce se jí, ale nakonec jde. Večer nebo když jdu s malou na procházku, jde automaticky do svýho pelechu - takže jako aspoň trochu nás snad respektuje
Ale to je na jinou diksusi, tady z toho mi začíná bejt fakt divně. A prolítnutí těch dalších dvou diskusí mě teda dorazilo.
No, už jenom kvůli psovi a případnýmu dítěti z dalších dvou diskusí doufám, že je to celý „jakože vtip“, protože jinak… ("nebyla jsem s 10měsíčnim dítětem, který neleze, nepřetáčí se… tak 3-4 mědíce v poradně, protože to považuju za zbytečný… cože?!
) Já nevim, ale zakladatelka si asi konkrétně sem přišla pro požehnání, že s takovým psem nejde dělat nic a může ho regulérně někde umlátit holí a zahrabat nebo co (pardon, že jsem drsná, ale fakt mě to tu naštvalo
)
No tak promiň, ale z tvých předchozích příspěvků je pro tebe „starost navíc“ i tvoje dítě, když s ním nechodíš k Dr. Tak toho psa někde pusťte a je to, když žádnou radu stejně nečekáš ![]()
Issobel píše:Gladys píše:No to jo, ale ze zakladatelčiných příspěvků jsem pochopila, že by je pes kousnul kdyby ho chtěli zavřít např na chodbu.Issobel píše:Pes může kousat, i když se bojí, právě ze strachu. Akorát přemýšlím, co by mu musel člověk udělat, aby pak rovnou kousal. Nebo to snad ani nechci vědět…já toho psa opravdu nesnášim a sestra taky i ten pes se nás bojí když tu panička neni,ale jak přijede,jako by se nebálPíšeš že by vás pes pokousal a pak že se vás bojíTo mi nejde dohromady
No já si to představuju asi tak, že někdo chce zavřít totálně neposlušnýho psa. Pes samozřejmě nereaguje na pokyny, že má jít tam a tam, takže člověk k němu musí jít, chytit ho za flígr a odtáhnout ho. No a to je ta chvíle, kdy pes se špatnou zkušeností vidí ruku, která mu zřejmě ublížila, bojí se, že ublíží znova, tak kousne.
JustynaSvobodova píše:zuzka.mamka píše:pes vždycky směl všechno a takhle to dopadlo,bohužel
hele a dítě které zanedbáváš není starost navíc? Socku na tebe ![]()
krtek, taky mám ten dojem, zkrátka někdo potřebuje souhlas davu, že může udělat něco hnusnýho, no tady fakt podporu nezíská.