Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Bubu25 píše:Markéta2208 píše:ty jo nejsem teda nevim o tom, ze bych bylaBubu25 píše:Bubu, nejsi i na tomhle fóru: http://www.russellterier.info/? Zdá se mi, že jsem tam tuhle fotku viděla
no dobre ta do treticeA nebo to bylo někde jinde?
Tak to nevím, ale vím, že už jsem tu fotku někde viděla ![]()
Naše měla jeden čas problémy se žaludkem tak od té doby jí kupuji jen od veterináře granule nějaké dietní.Holky a dáváte jen granule?
Granule a občas dostane vylízat kelímek od jogurtu
A teď frčí dojíždění kašičky po malém, protože ji většinou nesní celou a mě je to líto vyhodit
No a pak ty pamlsky…Ale ty jenom za odměnu, když splní povel.
Bubu25 píše:Miššíí píše:no zaklad jen granule
Naše měla jeden čas problémy se žaludkem tak od té doby jí kupuji jen od veterináře granule nějaké dietní.Holky a dáváte jen granule?ale sem tam vylizat talir nez ho dam do mycky nebo tu a tam neco co zbyde od jidla ale nic velkyho jako pres tyden ..na chalupe o vikendech tam ji nasi cpou vsim moznym a granule ma spis jako doplnek
ma 5 kg
a ze znacek kupujeme Eukanubu nebo Pro Plan nejcastejc ale jinak tu a tam i obyc jako Friskies nebo pedigrie jako ji vsechno kdyz na to prijde
Jenom 5kg? To je docela drobek, ta naše čertice má 6kg a to mi přijde ještě dost drobná oproti ostatním JRT, co máme v okolí…
Holky tak ta naše jí tedy taky jen granule,ale taky jí občas dám maso když vařím na polívku buď kuřecí a nebo hovězí a má 7 kg.Tak to mi máme obříka ![]()
My dáváme taky jen granule, plus sem tam pár piškotů za odměnu, když něco udělá správně…ona nějak přehnanou chuť k jídlu nemá, v misce má granulky celej den a jen tak občas si zobne…
Bubu tak savly má a hlavně ona je první a když jsme si pro ní jeli a viděli tátu tak ten byl pěkně namakaný
tak to má asi po něm ![]()
Bubu25 píše:Miššíí píše:rozená sportovkyně říkáš jo?
Bubu tak savly má a hlavně ona je první a když jsme si pro ní jeli a viděli tátu tak ten byl pěkně namakanýtak to má asi po něm
![]()
Jo jo sportovkyně tělem i duší
Bubu nevíš jak bych jí měla odnaučit aby nevyjížděla po psech?Ona se jich bojí a jak mile se kní nějaký přiblíží tak už startuje.
No ona se taky nepere jen je prostě na ježená a cení zuby a začne štěkat ale takovým kníkavím štěkotem jako že se bojí.Vždy jí za to vynadám,chytnu za krkem a uzemním a ona ví že to nesmí,ale pak to stejně udělá zase ![]()
No jo tak třeba jí to jednou přejde tedy aspoň budu doufat
ale přitom psi které zná tak je to v pohodě ale cizí jsou prostě tabu
to jen čivavy ty miluje
ale jak je to větší nebo stejně velký jak ona tak se bojí a nevěří jim a přitom by se mohla vyblbnout a pohrát
Bubu to mi taky říkali když jsem s ní byla na cvičáku.Asi s ní zase budu muset zajít.Jenže mi jí máme i dost rozmazlenou tak možná i to je chyba.Zatím ještě nemáme dítě a Meggí je takové naše miminko ![]()
No jsem ještě myslela jestli by se to třeba nezlepšilo po připuštění a nebo po vykastrování..Ale u toho připuštění se bojím že ani k sobě psa nepustí
a při vykastrování že nám zase bude tloustnou ![]()
No jo to je fakt a vyzkušet se má vše
tak jí první zkusíme nechat připustit tedy jestli se nechá a pak kastraci.Já se nejvíc bojím toho přibírání pač mi s ní i dost lítáme tak aby mohla napalubu s námi.
Bubu a chodí ta vaše oblíkaná v zimě?Ta naše jo dnes jsem jí koupila takovou fešnou péřovku i s kapucí
a na fotbal má svuj dres ![]()