Jack Russel Terriér

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5273
9.12.11 21:28

Bubu ta druhá fotka na Hluboké je užasná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
9.12.11 21:29
Bubu25 píše:
Markéta2208 píše:
Bubu25 píše:
no dobre ta do tretice :cert:
Bubu, nejsi i na tomhle fóru: http://www.russellterier.info/? Zdá se mi, že jsem tam tuhle fotku viděla :D A nebo to bylo někde jinde? :nevim:
ty jo nejsem teda nevim o tom, ze bych byla :nevim:

Tak to nevím, ale vím, že už jsem tu fotku někde viděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
9.12.11 21:32

Naše měla jeden čas problémy se žaludkem tak od té doby jí kupuji jen od veterináře granule nějaké dietní.Holky a dáváte jen granule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
9.12.11 21:41

Granule a občas dostane vylízat kelímek od jogurtu :) A teď frčí dojíždění kašičky po malém, protože ji většinou nesní celou a mě je to líto vyhodit :oops: No a pak ty pamlsky…Ale ty jenom za odměnu, když splní povel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
9.12.11 21:43
Bubu25 píše:
Miššíí píše:
Naše měla jeden čas problémy se žaludkem tak od té doby jí kupuji jen od veterináře granule nějaké dietní.Holky a dáváte jen granule?
no zaklad jen granule :cert: ale sem tam vylizat talir nez ho dam do mycky nebo tu a tam neco co zbyde od jidla ale nic velkyho jako pres tyden ..na chalupe o vikendech tam ji nasi cpou vsim moznym a granule ma spis jako doplnek :cert: ma 5 kg :roll:
a ze znacek kupujeme Eukanubu nebo Pro Plan nejcastejc ale jinak tu a tam i obyc jako Friskies nebo pedigrie jako ji vsechno kdyz na to prijde :think:

Jenom 5kg? To je docela drobek, ta naše čertice má 6kg a to mi přijde ještě dost drobná oproti ostatním JRT, co máme v okolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
9.12.11 21:54

Holky tak ta naše jí tedy taky jen granule,ale taky jí občas dám maso když vařím na polívku buď kuřecí a nebo hovězí a má 7 kg.Tak to mi máme obříka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
10.12.11 00:12

My dáváme taky jen granule, plus sem tam pár piškotů za odměnu, když něco udělá správně…ona nějak přehnanou chuť k jídlu nemá, v misce má granulky celej den a jen tak občas si zobne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
10.12.11 09:05

Bubu tak savly má a hlavně ona je první a když jsme si pro ní jeli a viděli tátu tak ten byl pěkně namakaný :lol: tak to má asi po něm :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
10.12.11 20:16
Bubu25 píše:
Miššíí píše:
Bubu tak savly má a hlavně ona je první a když jsme si pro ní jeli a viděli tátu tak ten byl pěkně namakaný :lol: tak to má asi po něm :pankac:
rozená sportovkyně říkáš jo? :dance: :andel:

Jo jo sportovkyně tělem i duší :mrgreen: Bubu nevíš jak bych jí měla odnaučit aby nevyjížděla po psech?Ona se jich bojí a jak mile se kní nějaký přiblíží tak už startuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
10.12.11 20:39

No ona se taky nepere jen je prostě na ježená a cení zuby a začne štěkat ale takovým kníkavím štěkotem jako že se bojí.Vždy jí za to vynadám,chytnu za krkem a uzemním a ona ví že to nesmí,ale pak to stejně udělá zase :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
10.12.11 20:49

No jo tak třeba jí to jednou přejde tedy aspoň budu doufat :lol: ale přitom psi které zná tak je to v pohodě ale cizí jsou prostě tabu :roll: to jen čivavy ty miluje :P ale jak je to větší nebo stejně velký jak ona tak se bojí a nevěří jim a přitom by se mohla vyblbnout a pohrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
10.12.11 20:58

Bubu to mi taky říkali když jsem s ní byla na cvičáku.Asi s ní zase budu muset zajít.Jenže mi jí máme i dost rozmazlenou tak možná i to je chyba.Zatím ještě nemáme dítě a Meggí je takové naše miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
10.12.11 21:05

No jsem ještě myslela jestli by se to třeba nezlepšilo po připuštění a nebo po vykastrování..Ale u toho připuštění se bojím že ani k sobě psa nepustí :lol: a při vykastrování že nám zase bude tloustnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
10.12.11 21:22

No jo to je fakt a vyzkušet se má vše :P tak jí první zkusíme nechat připustit tedy jestli se nechá a pak kastraci.Já se nejvíc bojím toho přibírání pač mi s ní i dost lítáme tak aby mohla napalubu s námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
10.12.11 21:24

Bubu a chodí ta vaše oblíkaná v zimě?Ta naše jo dnes jsem jí koupila takovou fešnou péřovku i s kapucí :mrgreen: a na fotbal má svuj dres :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný