Jack Russel Terriér

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5273
10.12.11 20:49

No jo tak třeba jí to jednou přejde tedy aspoň budu doufat :lol: ale přitom psi které zná tak je to v pohodě ale cizí jsou prostě tabu :roll: to jen čivavy ty miluje :P ale jak je to větší nebo stejně velký jak ona tak se bojí a nevěří jim a přitom by se mohla vyblbnout a pohrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
10.12.11 20:58

Bubu to mi taky říkali když jsem s ní byla na cvičáku.Asi s ní zase budu muset zajít.Jenže mi jí máme i dost rozmazlenou tak možná i to je chyba.Zatím ještě nemáme dítě a Meggí je takové naše miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
10.12.11 21:05

No jsem ještě myslela jestli by se to třeba nezlepšilo po připuštění a nebo po vykastrování..Ale u toho připuštění se bojím že ani k sobě psa nepustí :lol: a při vykastrování že nám zase bude tloustnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
10.12.11 21:22

No jo to je fakt a vyzkušet se má vše :P tak jí první zkusíme nechat připustit tedy jestli se nechá a pak kastraci.Já se nejvíc bojím toho přibírání pač mi s ní i dost lítáme tak aby mohla napalubu s námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
10.12.11 21:24

Bubu a chodí ta vaše oblíkaná v zimě?Ta naše jo dnes jsem jí koupila takovou fešnou péřovku i s kapucí :mrgreen: a na fotbal má svuj dres :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
11.12.11 07:36

Tak my nikdy žádný kabátek nedávali, ale už mě napadlo, jestli jí chudince není zima :roll: Ona teda tak lítá, že jí zima být asi ani nestihne, ale ofouknout jí může :nevim: Zatím problémy nebyly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
11.12.11 08:13
Bubu25 píše:
alenka84 píše:
Tak my nikdy žádný kabátek nedávali, ale už mě napadlo, jestli jí chudince není zima :roll: Ona teda tak lítá, že jí zima být asi ani nestihne, ale ofouknout jí může :nevim: Zatím problémy nebyly…
Tak to budte radi jako protoze my vubec nevedeli, ze je nastydla na zada.Chovala se uplne normalne jen byl problem kamkoliv vyskocit a po por dnech zacala chidit vic čurat :,( a pak to veterinarka jen potvrdila takze 5 dnu injekce a bylo zas dobre ale ve velkej zime ji moc venku nenechavame ani mocnechodime vzdy jen na chvili a jak se azcne trepat, tak jdeme domu radeji ona zimu moc nemusi nevadi ji ale ze by v minus 5ti jsme byli hodinu s ni venku to jako ne :cert: to i na chalupe ji vzdy pustime a zase si zabehne az se probehne ale celkove to neni zimni pes takze radsi bacha davat holky no ;)

Tak to my v zimě teda taky jen „venčíme“ a žádný dlouhý výlety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
11.12.11 11:28

Holky tak to já jí oblíkám.Protože v zimě když lítá ve sněhu a nebo když s ní jdu na fotbal a tam musí sedět tak by jí byla zima a takhle je spokojená :pankac: Ona je to taková modelka ona se ráda oblíkne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
11.12.11 18:30

Ahoj holky, tak jsem tu naší potvůrku pěkně přechválila…co ta prováděla přes víkend. V pátek nepozorovaně sežrala vnitřek plyšáka, no a celou sobotu to kadila. Byla snad 6×. No, chuťovka :poblion: .
Manžel je zásadně proti oblečkům, ale už jsem prosadila aspoň zateplenou vestu :) Dávám ji jí, když prší, nebo až začne mrznout. Ale nejraději bych i nějakou mikinu, mě se to hrozně líbí. Dejte typy, kde oblečky nakupujete, já vůbec nevím, že by jako Ježíšek donesl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
11.12.11 19:11

Markét já taky neporadím kde v Čechách něco koupíš.Mi žijem v zahraničí a tak nakupuji tady.A ta značka co kupuji zde se jmenuje Puppia a mají tedy krásné věci až kolikrát koukám jak puk 8o co vše pro pejsky už dělají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.12.11 09:11

Ahoj holky :-)
Co se týče váhy, tak ta naše má 6,3kg. Mi malá nepříjde, taková akorát a atky dost přibrala, co je semnou doma :oops: :oops:
Co se týče oblečků, tak my jsme koupili takovou „bundu“. Jen se to přes ní přehodí a dole spojí takovým širším páskem. Měla by být i nepromokavá. Takže do mrazu deště jí ji dáváme. I doktorka říkala,, že je t lepší, ať neprochladne. Vysvětlovala to tím, že pro ty psi, co jsou zvyklí na teplo domova, je to zahřátí důležité :think: Nic jiného nemáme a ani bych nekupovala. Někdy mi to příjde směšné. :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
12.12.11 15:13
Bubu25 píše:
No mě to taky někdy prijde smesne :nevim: ale zase jde o zdraví pejska ze jo no takze to chce nekdy proste prekousnout :pankac:
Ale trebas takovy ty ruzovy vylozene s perím až i a tema blejskajicima flitrama tak to je jako moc teda :mrgreen:
6,3 je krasna vaha :kytka:

Holky tak blejskaví a ružové nemáme :mrgreen: jen sportovní :pankac: ted co jsem jí koupila péřovku tak je tmavě modrá ale hlavní je že je teplá a nepromokavá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárušN
12.12.11 15:24

My máme osmiměsíčního pejska :)

• Citovat
  • Upravit
5273
12.12.11 15:39
ŠárušN píše:
My máme osmiměsíčního pejska :)

Jéé takže ještě miminko :andel: tak hoď fotečku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
12.12.11 15:58

já tohle sehnala za 99Kč u ťamanů :mrgreen: Pak jsme koupili v Kiku vězeňský teičkoa pláštěnku (oboje stálo kolem 40Kč), ale to je mu malé :( Kdyby měl někdo menšího psa,tak ráda daruju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný