Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No jo tak třeba jí to jednou přejde tedy aspoň budu doufat
ale přitom psi které zná tak je to v pohodě ale cizí jsou prostě tabu
to jen čivavy ty miluje
ale jak je to větší nebo stejně velký jak ona tak se bojí a nevěří jim a přitom by se mohla vyblbnout a pohrát
Bubu to mi taky říkali když jsem s ní byla na cvičáku.Asi s ní zase budu muset zajít.Jenže mi jí máme i dost rozmazlenou tak možná i to je chyba.Zatím ještě nemáme dítě a Meggí je takové naše miminko ![]()
No jsem ještě myslela jestli by se to třeba nezlepšilo po připuštění a nebo po vykastrování..Ale u toho připuštění se bojím že ani k sobě psa nepustí
a při vykastrování že nám zase bude tloustnou ![]()
No jo to je fakt a vyzkušet se má vše
tak jí první zkusíme nechat připustit tedy jestli se nechá a pak kastraci.Já se nejvíc bojím toho přibírání pač mi s ní i dost lítáme tak aby mohla napalubu s námi.
Bubu a chodí ta vaše oblíkaná v zimě?Ta naše jo dnes jsem jí koupila takovou fešnou péřovku i s kapucí
a na fotbal má svuj dres ![]()
Tak my nikdy žádný kabátek nedávali, ale už mě napadlo, jestli jí chudince není zima
Ona teda tak lítá, že jí zima být asi ani nestihne, ale ofouknout jí může
Zatím problémy nebyly…
Bubu25 píše:alenka84 píše:Tak to budte radi jako protoze my vubec nevedeli, ze je nastydla na zada.Chovala se uplne normalne jen byl problem kamkoliv vyskocit a po por dnech zacala chidit vic čurat
Tak my nikdy žádný kabátek nedávali, ale už mě napadlo, jestli jí chudince není zimaOna teda tak lítá, že jí zima být asi ani nestihne, ale ofouknout jí může
Zatím problémy nebyly…
a pak to veterinarka jen potvrdila takze 5 dnu injekce a bylo zas dobre ale ve velkej zime ji moc venku nenechavame ani mocnechodime vzdy jen na chvili a jak se azcne trepat, tak jdeme domu radeji ona zimu moc nemusi nevadi ji ale ze by v minus 5ti jsme byli hodinu s ni venku to jako ne
to i na chalupe ji vzdy pustime a zase si zabehne az se probehne ale celkove to neni zimni pes takze radsi bacha davat holky no
Tak to my v zimě teda taky jen „venčíme“ a žádný dlouhý výlety…
Holky tak to já jí oblíkám.Protože v zimě když lítá ve sněhu a nebo když s ní jdu na fotbal a tam musí sedět tak by jí byla zima a takhle je spokojená
Ona je to taková modelka ona se ráda oblíkne ![]()
Ahoj holky, tak jsem tu naší potvůrku pěkně přechválila…co ta prováděla přes víkend. V pátek nepozorovaně sežrala vnitřek plyšáka, no a celou sobotu to kadila. Byla snad 6×. No, chuťovka
.
Manžel je zásadně proti oblečkům, ale už jsem prosadila aspoň zateplenou vestu
Dávám ji jí, když prší, nebo až začne mrznout. Ale nejraději bych i nějakou mikinu, mě se to hrozně líbí. Dejte typy, kde oblečky nakupujete, já vůbec nevím, že by jako Ježíšek donesl ![]()
Markét já taky neporadím kde v Čechách něco koupíš.Mi žijem v zahraničí a tak nakupuji tady.A ta značka co kupuji zde se jmenuje Puppia a mají tedy krásné věci až kolikrát koukám jak puk
co vše pro pejsky už dělají ![]()
Ahoj holky ![]()
Co se týče váhy, tak ta naše má 6,3kg. Mi malá nepříjde, taková akorát a atky dost přibrala, co je semnou doma
![]()
Co se týče oblečků, tak my jsme koupili takovou „bundu“. Jen se to přes ní přehodí a dole spojí takovým širším páskem. Měla by být i nepromokavá. Takže do mrazu deště jí ji dáváme. I doktorka říkala,, že je t lepší, ať neprochladne. Vysvětlovala to tím, že pro ty psi, co jsou zvyklí na teplo domova, je to zahřátí důležité
Nic jiného nemáme a ani bych nekupovala. Někdy mi to příjde směšné.
![]()
Bubu25 píše:
No mě to taky někdy prijde smesneale zase jde o zdraví pejska ze jo no takze to chce nekdy proste prekousnout
Ale trebas takovy ty ruzovy vylozene s perím až i a tema blejskajicima flitrama tak to je jako moc teda
6,3 je krasna vaha
Holky tak blejskaví a ružové nemáme
jen sportovní
ted co jsem jí koupila péřovku tak je tmavě modrá ale hlavní je že je teplá a nepromokavá ![]()
ŠárušN píše:
My máme osmiměsíčního pejska
Jéé takže ještě miminko
tak hoď fotečku ![]()
já tohle sehnala za 99Kč u ťamanů
Pak jsme koupili v Kiku vězeňský teičkoa pláštěnku (oboje stálo kolem 40Kč), ale to je mu malé
Kdyby měl někdo menšího psa,tak ráda daruju