Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
veve.m píše:
Tak náš miluje vodu, skáče do rybníka a miluje nošení klacíků. On by tam skákal i v zimě kdyby to šlo. Jednou tam málem vlezl, když bylo pár nad nulou. No už aby bylo léto a mohl se čvachtat
Tak to asi jen ta naše je taková madam, co si nechce namočit packy ![]()
Ahoj holky
, my máme fenku JRT Chilli
Je úžasná a nejlepší
. Milujeme ji, je to naše druhé miminko. A s tim našim lidským už teď tvoří nerozlučnou dvojku. Jo a je taky madam, do deště se jí vůbec nechce chodit ![]()
tak to já mám strach, co bude říkat na mimčo. Na děti je dost zlý…třeba se to změní
veve.m píše:
tak to já mám strach, co bude říkat na mimčo. Na děti je dost zlý…třeba se to změní
Tak já s ní už bohužel nebydlím, jak zůstala u bývalého, ale myslím, že by měla s miminkem krásný vztah, má ráda všechny bez rozdílu ![]()
Teď máme doma dvě kočky (obě přítele) v 1+1, ty jsou teda za trest
![]()
snad jo, protože třeba můj brácha se k němu jen přiblíží a on už vrčí a tak šeredně se mu lesknou oči. Stačí jen pphladit a už se ohání. No snad to bude vnímat jinak, já myslím, že on ho pak ucítí, až budu mít větší bříško…
Bubu25 píše:alenka84 píše:me by se po ni tak styskalo nechat ji u bejvalyhoveve.m píše:Tak já s ní už bohužel nebydlím, jak zůstala u bývalého, ale myslím, že by měla s miminkem krásný vztah, má ráda všechny bez rozdílu
Teď máme doma dvě kočky (obě přítele) v 1+1, ty jsou teda za trest![]()
![]()
njn ale holt se to nejak vyresit muselo mno
ja zas s bejvalym mela dva papagaje Žaky mno a taky zustaly u nej a taky je obcas vidam
kocky
![]()
![]()
![]()
tak on měl barák a já se stěhovala k mámě (která má taky kočku), takže bylo jasno
Ale máme dobrý vztahy, takže není problém jí vídat a chodit s ní ven kdykoliv chci ![]()
veve.m píše:
snad jo, protože třeba můj brácha se k němu jen přiblíží a on už vrčí a tak šeredně se mu lesknou oči. Stačí jen pphladit a už se ohání. No snad to bude vnímat jinak, já myslím, že on ho pak ucítí, až budu mít větší bříško…
Teda
Ta naše vrčí akorát na ostatní psy, když jí chce někdo sebrat klacek…umí si zjednat pořádek, i když má tak 6 kg a bývá široko daleko nejmenší ![]()
Bubu25 píše:alenka84 píše:me by se po ni tak styskalo nechat ji u bejvalyhoveve.m píše:Tak já s ní už bohužel nebydlím, jak zůstala u bývalého, ale myslím, že by měla s miminkem krásný vztah, má ráda všechny bez rozdílu
Teď máme doma dvě kočky (obě přítele) v 1+1, ty jsou teda za trest![]()
![]()
njn ale holt se to nejak vyresit muselo mno
ja zas s bejvalym mela dva papagaje Žaky mno a taky zustaly u nej a taky je obcas vidam
kocky
![]()
![]()
![]()
jéé žaka si chce pořídit máma až půjde do důchodu, ty jsou skvělí
Já proti kočkám nic nemám, ale v baráku, ne v bytě, navíc zrovna tyhle (kočka plus kocour) jsou fakt hnusný mrchy vychcaný, pardon, jinak to napsat nejde
![]()
Bubu25 píše:veve.m píše:musis ho na to pripravovat a az bude mimi tak az ho prineses domu tak mu ho dej klidne do pelechu my to tak taky udelali aby si ho ocuchala a vzala ho jako clena rodiny - od nas z te smecky jedna pani prinesla domu nejdrive mimco a psa nechala u mamky mno a bylo doma driv dite nez pes a pak on zacal zarlit takze 2× vsechno spatne mno a doted nemuze nechat prcka a PRT samotny protoze uz nekolikrat vyjel ale zase to je pes magor trosku je problemovej i veterinar uz si nevi rady asi je zblblej z tech vystav protoze nez bylo mimi tak porad nekde na vystavach a jako od ty doby nic on si ani neumi hrat s jinyma JRT a PRT jen ma ten vystavni postoj a je uchyl na nakrejvani jak ho nabizi porad na nakrejvani takze bere i hormony aby neucikaval doma a nebyl tim posedlej
snad jo, protože třeba můj brácha se k němu jen přiblíží a on už vrčí a tak šeredně se mu lesknou oči. Stačí jen pphladit a už se ohání. No snad to bude vnímat jinak, já myslím, že on ho pak ucítí, až budu mít větší bříško…a uz se 2× stehovali jak jim seskrabal tapety rozkousal klavesnice a mysi a nabytek jako magurek fakt no z nej zouaji a to mu je 5 let
Teda to je drsný
Ale tak možná je taky v tomhle případě poznat rozdíl pes - fenka ![]()
Holky moc krásné fotečky a krásní hafani ![]()
Tak naše fenka taky malé miminka a děti moc nemusí. Nevěřím jim. Na malou už si celkem zvykla, ale i tak je nemůžu nechat bez dozoru. S většími dětmi nemá problém. No a hladit se nechá, ale musí mít prostor na útěk
Je to potvora ![]()
Ale z postele ji nemůžeme dostat a když jsem byla v těhotenství na PN, tak strašně zlenivěla a je hrozně pohodlná.
Jo a když prší, tak je cśchopná se zastavit nahoře na schodech a nikam nejít a nebo se jen rychle vyčůrá a honem zpátky pod střechu ![]()
A tady jedna štěněcí fotka. To jsme si ji dovezli domů.
JJ štěňátka jsou úžasná.
Jo a jak jste se bavily o pekáči, tak to já ji taky vyhrožuju, že si dáme králíka. Hlavně když začne línací období a nebo když mi vzbudí malou.
A oni maj ty chlupy jak jehličky, vůbec to nejde dostat z ničeho dolů ![]()
Hmm tak to my máme všechno bílé
a nejhorší je, že se těch chlupů nejde pořádně zbavit.
No tak to s námi spí
![]()
Jo a taky mají vaši pejsci tak rádi návštěvy? Ta naše potvora se může zbláznit, když něko zazvoní a jde k nám. Láskou by ho sežrala.
alenka84 píše:
A oni maj ty chlupy jak jehličky, vůbec to nejde dostat z ničeho dolů
U nás je hlavní pomocník váleček Ikei.