Jack Russel Terriér

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
9.12.11 17:34
Markéta2208 píše:
No, někdy si myslím, že ti podomní prodejci i strach mají, když na ně nečekaně vystartuje bílá chlupatá koule a skáče jim až k pasu :) Já se jen tiše bavím a nechávám Chilli, ať si to užije. Dobře jim tak, třeba jednou přestanou otravovat :D.

Tak on se člověk lekne :) Jenny takhle děsila malý děti, protože když jsme někde na procházce nějaký potkali, tak měla pocit, že na něj dobře došáhne a může lízat…děti se většinou rozbrečely a maminky nás propalovaly pohledem :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
9.12.11 17:34

tak to já ji vždycky radši zavírám, když příjdou, protože bych jí potom nenahnala zpátky do bytu :D

Alenko já myslím, že by si zvykli. Ono by jim nic jiného nezbývalo :-) Ale 100% vím, že u nás by to nešlo. Ta když vidí kočku, tak jí musí s velkým rachotem zahnat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 17:38
M-a-j-a píše:
tak to já ji vždycky radši zavírám, když příjdou, protože bych jí potom nenahnala zpátky do bytu :DAlenko já myslím, že by si zvykli. Ono by jim nic jiného nezbývalo :-) Ale 100% vím, že u nás by to nešlo. Ta když vidí kočku, tak jí musí s velkým rachotem zahnat :zed:

No u nás právě většinou taky :nevim: No u nás je momentálně na prvním místě miminko (tedy snažíme se, ještě není), další zvířátka až časem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
9.12.11 17:41
alenka84 píše:
M-a-j-a píše:
tak to já ji vždycky radši zavírám, když příjdou, protože bych jí potom nenahnala zpátky do bytu :DAlenko já myslím, že by si zvykli. Ono by jim nic jiného nezbývalo :-) Ale 100% vím, že u nás by to nešlo. Ta když vidí kočku, tak jí musí s velkým rachotem zahnat :zed:
No u nás právě většinou taky :nevim: No u nás je momentálně na prvním místě miminko (tedy snažíme se, ještě není), další zvířátka až časem :mrgreen:

jj je mi to jasné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 17:44
Bubu25 píše:
tak my kocoura měli cca jeste pred rokem a pohoda naramne si rozumneli i spolu spali v jednom pelechu - nikdy nebyl problem :pankac: prvni byl pes a pak az kocour ale fakt partaci ale na venkovni kocky kdyz nekde vidi tak to je mazec :cert: :mrgreen: ale toho naseho moulu neresila teda vubec naopak mu prase jedno jeste vlezla dycky do toho kociciho wc a kazdy rano snedla jeho hovínko :poblion: :poblion: a neslo ji to odnaucit a normalne je vubec nikdy nejedla tak nechapu co ji na tom chutnalo tak jsme kocoura dali radsi babi a je klid :pankac:

ježiš fuj :poblion: :poblion: :poblion: Ještě ta představa, že mi pak olizuje obličej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
9.12.11 17:44

Bubu buď ráda, že nesnědla kocoura :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
9.12.11 17:52

Asi neměla ráda nepořádek :-)

Taky jsem si vzpomněla. JAk dlouho u vás vydrží hračky? KDyž koupíme pískací, tak do 3min nepíská a poté nacházíme jen kousky gumy. Jediné co u nás chvíli vydží je tenisák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
9.12.11 17:55

Holky mi máme taky JRT holčičku :pankac: a co jsem si tady přečetla tak jak kdyby jste to psali o naší :mrgreen: V dešti nechce chodit ven,koček se bojí a je to posteloví mazel :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 17:55
M-a-j-a píše:
Asi neměla ráda nepořádek :-)Taky jsem si vzpomněla. JAk dlouho u vás vydrží hračky? KDyž koupíme pískací, tak do 3min nepíská a poté nacházíme jen kousky gumy. Jediné co u nás chvíli vydží je tenisák.

jo jo, přesně stejně, pískací hračky pískaly tak max. 10 minut, a stejně se nejlíp vyblbla s míčkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 17:56
Miššíí píše:
Holky mi máme taky JRT holčičku :pankac: a co jsem si tady přečetla tak jak kdyby jste to psali o naší :mrgreen: V dešti nechce chodit ven,koček se bojí a je to posteloví mazel :P

Krásná :palec: :palec: Oni mají tu povahu asi opravdu všichni stejnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
9.12.11 17:56

Jinak máte krásný psí miláčky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
9.12.11 17:57
alenka84 píše:
Miššíí píše:
Holky mi máme taky JRT holčičku :pankac: a co jsem si tady přečetla tak jak kdyby jste to psali o naší :mrgreen: V dešti nechce chodit ven,koček se bojí a je to posteloví mazel :P
Krásná :palec: :palec: Oni mají tu povahu asi opravdu všichni stejnou :mrgreen:

Asi jo :pankac: a děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5273
9.12.11 17:59

Holky a poslouchají vás na slovo?Ta naše je paličák a prostě má někdy skrat a neposlechne :zed: a pak je zase chvíli klid a šlape jak hodinky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.12.11 18:01
Miššíí píše:
Holky a poslouchají vás na slovo?Ta naše je paličák a prostě má někdy skrat a neposlechne :zed: a pak je zase chvíli klid a šlape jak hodinky :pankac:

no většinou jo, ze začátku zdrhala za psama, ale už je klidnější…a když jde se mnou (nebydlíme spolu, je s bývalým) na procházku, tak se mi nehne od nohy, asi má strach, že jí někam odejdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
9.12.11 18:07
Miššíí píše:
Holky a poslouchají vás na slovo?Ta naše je paličák a prostě má někdy skrat a neposlechne :zed: a pak je zase chvíli klid a šlape jak hodinky :pankac:

Manžela většinou poslechne. Mě občas poslechne, ale nejradši dělá, že neslyší. Ale když dostane na prdel, tak poslouchá i mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný