Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Markéta2208 píše:
No, někdy si myslím, že ti podomní prodejci i strach mají, když na ně nečekaně vystartuje bílá chlupatá koule a skáče jim až k pasuJá se jen tiše bavím a nechávám Chilli, ať si to užije. Dobře jim tak, třeba jednou přestanou otravovat
.
Tak on se člověk lekne
Jenny takhle děsila malý děti, protože když jsme někde na procházce nějaký potkali, tak měla pocit, že na něj dobře došáhne a může lízat…děti se většinou rozbrečely a maminky nás propalovaly pohledem
![]()
tak to já ji vždycky radši zavírám, když příjdou, protože bych jí potom nenahnala zpátky do bytu ![]()
Alenko já myslím, že by si zvykli. Ono by jim nic jiného nezbývalo
Ale 100% vím, že u nás by to nešlo. Ta když vidí kočku, tak jí musí s velkým rachotem zahnat ![]()
M-a-j-a píše:
tak to já ji vždycky radši zavírám, když příjdou, protože bych jí potom nenahnala zpátky do bytuAlenko já myslím, že by si zvykli. Ono by jim nic jiného nezbývalo
Ale 100% vím, že u nás by to nešlo. Ta když vidí kočku, tak jí musí s velkým rachotem zahnat
No u nás právě většinou taky
No u nás je momentálně na prvním místě miminko (tedy snažíme se, ještě není), další zvířátka až časem ![]()
alenka84 píše:M-a-j-a píše:No u nás právě většinou taky
tak to já ji vždycky radši zavírám, když příjdou, protože bych jí potom nenahnala zpátky do bytuAlenko já myslím, že by si zvykli. Ono by jim nic jiného nezbývalo
Ale 100% vím, že u nás by to nešlo. Ta když vidí kočku, tak jí musí s velkým rachotem zahnat
No u nás je momentálně na prvním místě miminko (tedy snažíme se, ještě není), další zvířátka až časem
jj je mi to jasné ![]()
Bubu25 píše:
tak my kocoura měli cca jeste pred rokem a pohoda naramne si rozumneli i spolu spali v jednom pelechu - nikdy nebyl problemprvni byl pes a pak az kocour ale fakt partaci ale na venkovni kocky kdyz nekde vidi tak to je mazec
![]()
ale toho naseho moulu neresila teda vubec naopak mu prase jedno jeste vlezla dycky do toho kociciho wc a kazdy rano snedla jeho hovínko
![]()
a neslo ji to odnaucit a normalne je vubec nikdy nejedla tak nechapu co ji na tom chutnalo tak jsme kocoura dali radsi babi a je klid
ježiš fuj
Ještě ta představa, že mi pak olizuje obličej ![]()
Asi neměla ráda nepořádek ![]()
Taky jsem si vzpomněla. JAk dlouho u vás vydrží hračky? KDyž koupíme pískací, tak do 3min nepíská a poté nacházíme jen kousky gumy. Jediné co u nás chvíli vydží je tenisák.
Holky mi máme taky JRT holčičku
a co jsem si tady přečetla tak jak kdyby jste to psali o naší
V dešti nechce chodit ven,koček se bojí a je to posteloví mazel ![]()
M-a-j-a píše:
Asi neměla ráda nepořádekTaky jsem si vzpomněla. JAk dlouho u vás vydrží hračky? KDyž koupíme pískací, tak do 3min nepíská a poté nacházíme jen kousky gumy. Jediné co u nás chvíli vydží je tenisák.
jo jo, přesně stejně, pískací hračky pískaly tak max. 10 minut, a stejně se nejlíp vyblbla s míčkem…
Miššíí píše:
Holky mi máme taky JRT holčičkua co jsem si tady přečetla tak jak kdyby jste to psali o naší
V dešti nechce chodit ven,koček se bojí a je to posteloví mazel
Krásná
Oni mají tu povahu asi opravdu všichni stejnou ![]()
alenka84 píše:Miššíí píše:Krásná
Holky mi máme taky JRT holčičkua co jsem si tady přečetla tak jak kdyby jste to psali o naší
V dešti nechce chodit ven,koček se bojí a je to posteloví mazel
![]()
Oni mají tu povahu asi opravdu všichni stejnou
Asi jo
a děkuji ![]()
Holky a poslouchají vás na slovo?Ta naše je paličák a prostě má někdy skrat a neposlechne
a pak je zase chvíli klid a šlape jak hodinky ![]()
Miššíí píše:
Holky a poslouchají vás na slovo?Ta naše je paličák a prostě má někdy skrat a neposlechnea pak je zase chvíli klid a šlape jak hodinky
no většinou jo, ze začátku zdrhala za psama, ale už je klidnější…a když jde se mnou (nebydlíme spolu, je s bývalým) na procházku, tak se mi nehne od nohy, asi má strach, že jí někam odejdu ![]()
Miššíí píše:
Holky a poslouchají vás na slovo?Ta naše je paličák a prostě má někdy skrat a neposlechnea pak je zase chvíli klid a šlape jak hodinky
Manžela většinou poslechne. Mě občas poslechne, ale nejradši dělá, že neslyší. Ale když dostane na prdel, tak poslouchá i mě.