Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Vím že to zní divně
ale nutně si potřebuji vyvrknout kotník ale nevím jak na to tak moccc prosím o pomoc a kvůli čemu no prostě mě přítel nutí jet na hory ale já nenavidim zimu
a navíc tam bude i jeho ex radši bych byla doma proto chci radu děkuji za ohlasy
![]()
Jsi snad nesvepravna? Dam ti dobrou radu - zacni se chovat dospele a proste rekni, ze nejedes.
Boze…ja teda osobne bych raci jela, abych ho mela pod dohledem ![]()
To je vtip? Proste mu to řekni ne? Nebo on snad rozhoduje za tebe? Btw vyvrknuty kotník boli jak… no hodně.
Podle mě je to troll…Co je to za blbost vyvrknout si kotník kvuli tomu, že nechci jed na hory s přítelem a jeho EX?! Kdyby měla jed ex mého přítele s náma na hory tak já rozhodně jedu sním abych jej měla pod dohledem!!!
a pokud se ti tak moc nechce nebo tak strašné nesnášís zimu jak píšeš tak mu to řekni na rovinu, že nejdeš a hotovo ne?! Takhle to akorát řeší pubertacky bože holka vyspej pořádně a pak si pořizují nějakého chlapa…
chudák s tebou chce jed na hory udělat si parádní výlet a užít si to a ty jen přemýšlíš nad tím že si chceš vyvrknout kotnik aby jsi nemusela jed
holka to je ubohý chudák kluk tyjo
Příspěvek upraven 27.01.17 v 17:24
Kolik ti je? 15? Jsi na dně že musíš jet na hory? Děvče co budeš dělat až přijdou ty opravdové problémy, smrt v rodině, nevěra, nemoc, nemoc dítěte, rodičů, manžela, dluhy, hypotéka, výpověď z práce? To jsou problémy ze kterých jsou lidé na dně. Jsi blbá, sorry, ale jsi, klidně ať mě zablokujou, to nejde neříct.
Jeď na ty hory, lyžuj, zlom si nohu a prašť se pořádně do hlavy, třeba se ti rozsvítí.
Jestli si nemyslí, že kvůli jejímu kotníku nepojede ani on a bude s ní doma
![]()
@sandra001 taky mi to tak pripadne jako by si naivně myslela, že když si zlomí kotník tak, že přítel zůstane doma a bude kolem ní lítat místo toho aby sjížděl svahy
to je až k pláči tyjo
ta by se měla jít léčit tyjo protože to není normální. Teď se hroutí z toho, že má jed na hory až ji někdo umře v rodině tak se zabije? Boooooooze to je moc
@Terča1995 promiň - to se nedá - píše se jeT. Jinak souhlas
@sandra001 tenhle rozměr mne vůbec nenapadl ![]()
Jestli takhle fakt přemýšlíš tak je ti buď 15 let nebo jsi úplně mimo. ![]()
@Mucha926 píše:
Vím že to zní divně![]()
ale nutně si potřebuji vyvrknout kotník ale nevím jak na to tak moccc prosím o pomoc a kvůli čemu no prostě mě přítel nutí jet na hory ale já nenavidim zimu
![]()
![]()
![]()
a navíc tam bude i jeho ex radši bych byla doma proto chci radu děkuji za ohlasy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Musíš si zrovna vyvrknout kotník? Tak jestli se ti moc nechce a vázne vám komunikace, tak simuluj nachlazení/chřipku. Ale je to teda strašně pod úroveň