Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lemaz, tak ty záda by jsem vyřešila já nemohla otěhotnět a záda mě boleli jako psa, hlavně v bedrech, rehabka mě řekla, že když jsou zablokovaný bedra tak ta holka těžko těhotní a nebo nakonec potratí, to byl můj případ, nechala jsem se několikrát napravit a odblokovat i přes konečník, vše před IVF a podařilo se, takže to vliv asi mělo a záda mě ještě nechytla, mám je teď úplně dobrý- zaklepat ![]()
goldenka píše:
lemaz, tak ty záda by jsem vyřešila já nemohla otěhotnět a záda mě boleli jako psa, hlavně v bedrech, rehabka mě řekla, že když jsou zablokovaný bedra tak ta holka těžko těhotní a nebo nakonec potratí, to byl můj případ, nechala jsem se několikrát napravit a odblokovat i přes konečník, vše před IVF a podařilo se, takže to vliv asi mělo a záda mě ještě nechytla, mám je teď úplně dobrý- zaklepat
A jak si to řekla doktorce?
Neuvažuješ o cvičení Mojžíšky? Někdy se zády a s otěhotněním může pomoct i Dornova masáž. Je to v podstatě taky mobilizace, něco jako Mojžíška.
řekla jsem na gyndě, že mě bolívají záda. když se mě ptal před stimulací na ivf jestli mám nějaké zdravotní problémy. tak prý tam bude zakopanej pes a dal mi hned doporučení k rehabce co dělá mojžíšovku a ať prý se nechám napravit dřív než půjdu na transfer
goldenka píše: řekla jsem na gyndě, že mě bolívají záda. když se mě ptal před stimulací na ivf jestli mám nějaké zdravotní problémy. tak prý tam bude zakopanej pes a dal mi hned doporučení k rehabce co dělá mojžíšovku a ať prý se nechám napravit dřív než půjdu na transfer
Tak já to zkusím. Přinejhorším mě s tím obvoďačka pošle někam a neschopenku mi neprodlouží.
Lemaz-moc mě to mrzí,moc jsem ti to přála
Uvidíš,že to vyjde příště.Hlavně hlavu vzhůru,nejsi první ani poslední ![]()
V práci bych asi taky být tebou nevydržela,nechala bych si napsat neschopenku na ty záda,s těm se dá marodit hodně dlouho
A mezitím budeš hledat novou práci ![]()
Moooc držím palce ![]()
Ahoj, taky čtu tvé deníčky a diskuze, mrzí mě že Ti to nevyšlo, ale napodruhé to snad klapne, a jak už psala goldenka, určitě si dej nejdřív dopořádku ty záda, v tommůže být taky zakopaný pes. jinak moc Ti držím palečky,ať Ti další pokus vyjde,a ať máš klid i ve vztahu. ![]()
Lemaz to mě moc mrzí, přála jsem ti, aby to vyšlo ![]()
Můžeš zkusit říct své dr, že mimo zad, si na tom i psychicky špatně a potřebuješ se z toho vzpamatovat. Na některé dr to prý platí a neschopenku vystaví. Budu Ti moc držet palce.
V tý práci to máš fakt na nic, ale věřím, že tvoje příští práce bude v pohodě. ![]()