Náš sen skončil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12681
14.11.10 19:41

lemaz, tak ty záda by jsem vyřešila já nemohla otěhotnět a záda mě boleli jako psa, hlavně v bedrech, rehabka mě řekla, že když jsou zablokovaný bedra tak ta holka těžko těhotní a nebo nakonec potratí, to byl můj případ, nechala jsem se několikrát napravit a odblokovat i přes konečník, vše před IVF a podařilo se, takže to vliv asi mělo a záda mě ještě nechytla, mám je teď úplně dobrý- zaklepat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
14.11.10 19:46
goldenka píše:
lemaz, tak ty záda by jsem vyřešila já nemohla otěhotnět a záda mě boleli jako psa, hlavně v bedrech, rehabka mě řekla, že když jsou zablokovaný bedra tak ta holka těžko těhotní a nebo nakonec potratí, to byl můj případ, nechala jsem se několikrát napravit a odblokovat i přes konečník, vše před IVF a podařilo se, takže to vliv asi mělo a záda mě ještě nechytla, mám je teď úplně dobrý- zaklepat :mrgreen:

A jak si to řekla doktorce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
14.11.10 20:08

Neuvažuješ o cvičení Mojžíšky? Někdy se zády a s otěhotněním může pomoct i Dornova masáž. Je to v podstatě taky mobilizace, něco jako Mojžíška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
14.11.10 20:09

řekla jsem na gyndě, že mě bolívají záda. když se mě ptal před stimulací na ivf jestli mám nějaké zdravotní problémy. tak prý tam bude zakopanej pes a dal mi hned doporučení k rehabce co dělá mojžíšovku a ať prý se nechám napravit dřív než půjdu na transfer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
14.11.10 20:11
goldenka píše: řekla jsem na gyndě, že mě bolívají záda. když se mě ptal před stimulací na ivf jestli mám nějaké zdravotní problémy. tak prý tam bude zakopanej pes a dal mi hned doporučení k rehabce co dělá mojžíšovku a ať prý se nechám napravit dřív než půjdu na transfer

Tak já to zkusím. Přinejhorším mě s tím obvoďačka pošle někam a neschopenku mi neprodlouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.11.10 20:15

Lemaz-moc mě to mrzí,moc jsem ti to přála :hug: Uvidíš,že to vyjde příště.Hlavně hlavu vzhůru,nejsi první ani poslední :wink:

V práci bych asi taky být tebou nevydržela,nechala bych si napsat neschopenku na ty záda,s těm se dá marodit hodně dlouho :lol: A mezitím budeš hledat novou práci :wink:

Moooc držím palce :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
14.11.10 20:18

Ahoj, taky čtu tvé deníčky a diskuze, mrzí mě že Ti to nevyšlo, ale napodruhé to snad klapne, a jak už psala goldenka, určitě si dej nejdřív dopořádku ty záda, v tommůže být taky zakopaný pes. jinak moc Ti držím palečky,ať Ti další pokus vyjde,a ať máš klid i ve vztahu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
14.11.10 21:00

Lemaz to mě moc mrzí, přála jsem ti, aby to vyšlo :kytka:

Můžeš zkusit říct své dr, že mimo zad, si na tom i psychicky špatně a potřebuješ se z toho vzpamatovat. Na některé dr to prý platí a neschopenku vystaví. Budu Ti moc držet palce.

V tý práci to máš fakt na nic, ale věřím, že tvoje příští práce bude v pohodě. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex