Náš sen skončil

3040
14.11.10 17:29

Sen skončil

Nevím, proč jsem si myslela, že zrovna nám to vyjde na první pokus.Ta bolest od včerejška byla jasná. MS bolesti jak ze špatného snu. A teď? Krev ze mnne vylítla jako kdyby mne podřezali.
Takže teď se vrátit do práce, kde mne nenávidí, k poslednímu prosinci dostat výpověď, hledat novou práci a snad v létě další pokus.

A kčemu mi bylo pozitivní myšlení? K ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ms.H
14.11.10 17:37

to je mi líto a není to divné, že tolik krve? neměl by o tom vědět doktor? :andel:

• Citovat
  • Upravit
522
14.11.10 17:41

To je mi líto, ale nevěš hlavu příště to vyjde :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12911
14.11.10 17:42

Asi ti to moc nepomůže, když se ani neznáme, ale je mi to moc líto. Bohužel statistika je hnusná věc a ani pozitivní myšlení ji nepřekoná. Někdy mi přijde, že se ty průšvihy kupí v jednu dobu.
Jak to vypadá se vztahem? Snad vás ten neúspěch ještě víc nerozdělí :-( .
Nevím odkud jsi, ale doufám, že alespoň tu práci brzy najdeš. nNěkdy stačí jedna taková pozitivní událost a najednou se i ty pozitivní budou kupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
14.11.10 17:52

Je mi to strasne lito,muzu se zeptat proc te v praci nenavidi?Jinak k tematu,nehazej flintu do zita,snad vam to brzy vyjde,drzim palecky :srdce: :huban: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.11.10 18:00

Lemaz já se musim přiznat že jsem tomu moc nevěřila že by to vyšlo hned na poprvé.Neznám nikoho komu by se to tak krásně povedlo na poprvé,ale strašně sem ti to přála aby si nebyla zklamaná.
Ber to jako první pokus na nenačisto a příště to bude už na jistotu.
Drž se a nepropadej panice. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.11.10 18:31

Ajaj, taky jsem fandila. Je mi to moc líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
14.11.10 18:35

Holky, dík. už jsem se z toho oklepala. Upřímně - už včera při té bolesti jsem věděla, že to není dobře.
Takže teď se soustředit na najití místa a jakmile se uklidní vody, tak na druhý pokus.

V práci mne nenávidí - nastoupila jsem tam loni v listopadu. Do obchodu k nám chodila ženská, která tam dělá managerku. Jen tak mimo řeči jsem se jí zeptala, jestli tam nemají nějaké místo, že bych chtěla odejít. měli. Takže jsem tam v listopadu nastoupila. Bohužel v době, kdy se tam měsíc předtím propouštělo. Ženský, který tam zůstaly, tam jsou už několik let, tvoří uzavřenou komunitu a do té mne nepustily. Ještě když se rozneslo, že jsem vedoucí známá - no, tak to bylo halo. Nejsme kámošky - prostě se známe z obchodu - já prodavač, ona nakupující. Mohla jsem se sedřít, ale všechno jsem dělala špatně. Chodili na mne kontroly, které samozřejmě nic nezjistily, protože jsem svou práci dělala dobře. Vygradovalo to tak, že mne vyštípaly z jednoho skladu, šla jsem do dalšího. Několik hádek s tamní stálicí (prostě si nenechám srát na hlavu), no a tak mne šouply na expedici. Tam celkem v pohodě, ale jen do té doby, než jsem se dozvěděla, že i odtam mne chtějí vyštípat. S chlapama nebyl nikdy žádný problém. Jen se ženskýma. Nějaký čas jsem byla na neurolu. Celkově absolutně psychicky na dně. Mám smlouvu do konce roku, ale odejdu dřív. Teď by si mne úplně vychutnaly. Na řeči typu - no, ani děcko není schopná donosit!!!!, tak na to nemám.
Proto ta změna práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.11.10 18:42

Lemaz, tolik me to mrzi :-( Asi jsou na nic vsechny kecy o tom, komu vsemu to vyslo i pres krvaceni… Drzim palce, at najdes dobrou praci strasne moc rychle, a jakmile budes mit za sebou zkusebku, tak hura na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
14.11.10 18:42

lemaz čtu tvůj příspěvek o práci a nervech s tím spojených, když o tom přemýšlím, tak mi vychází jediné, pokud chceš miminko, je nutné být v pohodě a ne ve stresu, to může být důvod, proč se to asi nepodařilo :think:

• Citovat
  • Upravit
12154
14.11.10 18:50

Lemaz, to je mi líto. :-( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
14.11.10 18:53

Lemaz moc mě to mrzí také jsem si tím prošla.A bohužel ani pozitivní myšlení mi také nepomohlo,ale zadařilo se další měsíc po neúspěšném IVF přirozeně.Třeba budeš ten samí případ :palec: Já jsem taky odešla z práce kvůli kolgyni a to jsem byla vedoucí,hold ženský jsou svině lepší je chlap ten aspoň nepomlouvá atd.
Držím palečky,aby to vyšlo co nejdřív :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.11.10 18:54

ahoj
me nevyslo 3×IUI, takze ten pocit zklamani a menecennosti znam dobre, drzim palce, bude lip. Ja pak neverila, ze to vyjde a ono to IVF proste vyslo a ted jsem dokonce tehotna prirozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12911
14.11.10 18:55

To je hrozné, dnes člověku často hází pod nohy kacek i zaměstnavatel, ale nechápu, proč musí být tak hnusný a zlomyslný spolupracovníci.
Asi jsem prostě pitomá, ale mě by nenapadlo šikanovat člověka, i kdyby mi třeba osobně nesedl. Vždyť je daleko jednodušší s lidmi vycházet.
Netušila jsem, že pauzy mezi jednotlivými IVF jsou tak strašně dlouhé. Když si vezmu, jak to dnes chodí…Napřed vzdělání, pak práce, nějaká ta praxe, pokud není štěstí na chlapa, který by byl zodpovědný a chtěl nějak přiměřeně věku rodinu, tak čekat nebo hledat slušného partnera, řešit bydlení, pak je tu najednou věk po třicítce a ono to často nejde. NO netýká se to tématu, ale vážně mě ta dnešní doba někdy docela štve. Přeji moc štěstí, statistika úspěšnosti druhého IVF je mnohem lepší, ty budeš mít lepší práci, tak to snad vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
14.11.10 19:29

Ještě přemýšlím, že bych si tu neschopenku nechala na něco přepsat a začala stimulovat na další pokus už v prosinci. To mě řekli v caru, že už je to možné. Jen nevím, jestli mi to doktorka napíše třeba na záda (ty mě fakt bolí a léčení odkládám už několik let). Tím pádem by odpadlo hledání práce a já se mohla plně soustředit na mimino. Neměla bych žádnou mateřskou a 4letej rodičák, ale to by se snad nějak dalo.

Vůbec nevím, jak to chodí na pracáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital