Seminární práce - adopce

MarkétkaBeruška
14.6.14 06:31

Seminární práce - adopce

Ahoj holky, během příštího roku se chystám psát seminární práci na téma adopce a hledám maminky, které mají adoptované dítě, jsou adoptované nebo mají s adopcí osobní zkušenost a byly by ochotné mi v budoucnu zodpovědět pár dotazů, popř se svěřit se svým příběhem? Jen chci ještě podotknout, že nikde nebudu zveřejňovat odkud ty informace mám, jména, datumy vůbec nic, vše bude kvůli ochraně soukromí v tajnosti. Tak co? Najdu nějakou maminku? Kdyžtak klidně písněte do SZ. Děkuji :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2327
17.6.14 22:04

Markéto, už jai někoho našla? Nějaké informace jsou na www.adopce.com nebo www.fod.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
18.6.14 06:20

@Jana Martinková no mám už naslíbenou jednu mou známou co má adoptované děti, ale chtěla jsem více. Moc děkuji na odkazy :hug:

• Citovat
  • Upravit
2327
18.6.14 12:04

Není zač. Některé maminky tady na stránkách taky mají adoptované děti nebo samy jsou adoptované, ale to by se musely sany ozvat, kdyby chtěly s vámi spolupracovat - to záleží jen na nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
18.6.14 15:42

@Jana Martinková tak to je jasné, já tedy jakoby lidi které potřebuji mám, ale na dotazník či tak něco je vždy lepší čím víc tím líp.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová