Semišové kozačky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
177
22.10.16 16:07

semišové kozačky

Děvčata prosím vas koupila jsem si semišové kozačky a jak ted v nich doma chodim tak mě trocha víc tlačí malíčky,,,myslíte že se boty časem vytáhnou? jsou docela uzké no :? posilam foto,,,nevim nevim možna je tedy radeji vratim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9719
22.10.16 16:14

@baruna1 nevytahnou vrat je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
22.10.16 16:22

Taky jsem si letos kupovala nove semisove, prvni tyden jsem si nadavala, ze jsem si nevzala o cislo vetsi, pak trochu povolily a super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
22.10.16 16:25

@SussieS ja je mela na sobě i o číslo vetší ale ty byly zas moc velké,,,včera jsem je koupila a dneska jsem prave zjistila že me tlacej malíčky no mam nohy vyřízeny takže pujdou asík nazpět :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
22.10.16 17:02

@baruna1 Já jsem jsem to právě měla stejně, v o číslo větších jsem plavala. V obchodě mi nepřišlo že by mě tyhle tlačily, tak jsem si je vzala a pak když jsem v nich vyšla, tak jsem málem zbláznila. Měla jsem i na prsteníčkách otlačeniny od malíčků. Ale fakt stačily cca 4 dny - holt jsem je už ven vzala tak vrácení nepřipadalo v úvahu - a už se mi v nich chodí parádně a netlačí. Tak záleží na tobě no… já věřím že bys je rozšlápla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
22.10.16 17:09

@SussieS a ty máš taky tyto? jsou fakt hodně úzké no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
22.10.16 17:16

@baruna1 Přesně tyto ne, ale jsou to taky Graceland z Deichmanna. Tvar a podpatek stejný, jen jsou nízké ke kotníku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
22.10.16 17:26

@SussieS tak ja teda fakt nevim,,,zda to risknout,,pravda je žev nich mam nohy jak ve svěráku ty malíčky mazec,,,jeste me napadlo tenkrat sem to nekde četla že možna nekde boty vytahujou nakým tím pristrojem nebo sprejem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
22.10.16 17:40

@baruna1 S tím zkušenosti nemám… Záleží asi jak moc se ti líbí a chceš je. Já se těch svých vzdát nechtěla, tak jsem to prostě riskla - i když v okamžiku kdy jsem v nich poprvé vylezla před barák jsem se chtěla okamžitě vrátit :lol: - a vyplatilo se. Pokud je to až tak strašné a věříš že si koupíš jiné, hezčí, pohodlnější, tak se asi netrap :nevim: ale mně vždycky boty povolily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
22.10.16 17:50

@SussieS Nj,,to je právě ono že sem si je úpe zamilovala a vrátit je zpátky mě rve srdce,,u mě to není zadna sranda pořídit si boty páč mam nohy šileny,,větší palec a nohu rozpláclou :? měla jsem obuté asi patere kozačky a tyhle proste vyhrály :palec: ale v obchode me netlačily no :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
22.10.16 18:08

@baruna1 Tak to riskni jestli nestály majlant :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
22.10.16 18:57

@baruna1 já bych to taky ještě zkusila, měla jsem loni kotníčkový boty z Deichmanna z jakože „kůže“ a první týden jsem myslela že budu brečet a boty vyhodím na skládku, a nakonec jsou mega pohodlný. Většina bot se po pár dnech rozťápne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
23.10.16 09:08

Oblečení pro holčičku vel. 50/56/62

Ahojky, sháním oblečky pro miminko, holčičku, prosím napište, pokud doma něco máte, napište a pošlu e-mail :*
Vel. 50/56/62
Prosím pouze paní z Ostravy. Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
23.10.16 09:28

@03Baja03 ano, to je v diskuzi o semisovych kozackach skutecne prispevek k tematu :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková