Sen o bývalém příteli

731
1.5.17 19:20

Sen o bývalém příteli

Ahoj ženy! :*

Mám poslední dobou takový „problém“. Hodně často se mi teď zdá o bývalé první lasce a vždy s nějakou jeho novou polovičkou - vždy je to stejné, přijedu k němu na návštěvu do našeho starého bytu a hned mně seznamuje s jeho novou přítelkyní. Já tam chvilku pobudu, pokecám přátelsky s oběma, ale pak s pokorou a lítostí odcházím.

Sama už jsem asi 3 roky ve stabilním a spokojeném vztahu a byť jsme se s bývalým rozešli kvůli mým nevěrám, tak mně to celkem dost trápí - s bývalým nejsme v kontaktu, nic už k němu necítím, ale je pravda, že jako jediný z mých ex byl ten nejhodnější a nejrozumnější…

Nevíte co by to mohlo znamenat? Ve snáři se píše jen o tom ať si vyčistím a udělám pořádek s věcmi z minulosti… :(

Omlouvám se, možná je to blbý dotaz, ale vy jste mi tady vždy skvěle pomohly a poradily… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5866
1.5.17 19:31

Tak možná kdybys nebyla nevěrná, tak bys s ním byla doteď a tyto sny bys neměla..
Jinak k tomu snu.. asi bych to brala tak, že ti v nynějším vztahu něco chybí a proto se ti zdá o ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
1.5.17 19:41

@Paola21 To vím taky, ale v 17ti jsem bohužel tolik rozumu neměla (teď je mi 23). Mně spíš zaráží že to přišlo z čista jasna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
1.5.17 19:44
@lavazza2 píše:
@Paola21 To vím taky, ale v 17ti jsem bohužel tolik rozumu neměla (teď je mi 23). Mně spíš zaráží že to přišlo z čista jasna..

A nezměnilo se něco v nynějším vztahu k horšímu? Nehádáte se, nemáte nějaké rozepře?
Jinak nevím, proč tak zčistajasna, že by se ti o něm začalo zdát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
1.5.17 20:13

@Paola21 Největší sranda na tom je ta, že my oba s nynějším partnerem jsme byli kdysi stejní a největší hádky byly na začátku vztahu právě :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
1.5.17 20:16
@lavazza2 píše:
@Paola21 Největší sranda na tom je ta, že my oba s nynějším partnerem jsme byli kdysi stejní a největší hádky byly na začátku vztahu právě :think: :zed:

Divný.. :nevim: tak to opravdu nevím, proč teď se ti o něm zdá, třeba někdo poradí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
1.5.17 20:29

@Paola21 Právě… Asi zkusím kartářku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie