Slip-on..jiný název?

4239
1.5.17 17:21

Slip-on..jiný název

Ženský vím, že je to totální ptákovina :roll: ale znáte takovej ten pocit, kdy si na něco nemůžete vzpomenout, řeknete si, že to necháte plavat, pač to není vůbec důležitý, ale stejně se ta hlava k tomu vrací? :P

Dcerka si koupila takové ty nazouváky „slip-on“ a vloni, když jsem si je přinesla domů já, tak mi říkala, jo to jsou ty… a řekla a pojmenovala je prostě jinak…já nevim, jestli se tomu říkalo takhle neoficiálně jen mezi náctiletou omladinou, ale je fakt, že jsem je pod tímhle názvem viděla třeba i na MMB…ona je dcerka vloni nechtěla a letos mi tvrdí, že už vloni jim říkala normálně ofiko „slip on“ :zed:
ale já vim, že ne…bylo to jedno slovo-dokonce bych si troufla tvrdit, že to začínalo na „T“… to slovo nejsou ani nazouváky, ani plátenky, ani espadrilky, ani perka…sakra :lol: :lol: :lol:

Nevíte, nevzpomenete si některá? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
1.5.17 17:35

Tak jsem si je vygooglila, a nevím, nazouvací tenisky?
jinak tyto boty z duše nenávidím :-) na noze mi přijde, že vypadají děsně a když nemám tu gumu na prstech vepředu, tak se mi proklubou palce :-D

no to jsem ti teda pomohla, co? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15136
1.5.17 17:42

Trepky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
1.5.17 17:42
@debra.morgan píše:
Tak jsem si je vygooglila, a nevím, nazouvací tenisky?
jinak tyto boty z duše nenávidím :-) na noze mi přijde, že vypadají děsně a když nemám tu gumu na prstech vepředu, tak se mi proklubou palce :-Dno to jsem ti teda pomohla, co? :-D

Mokasiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
1.5.17 17:43

Mokasíny tomu náhodou neříkala? Nicméně přít se s náctiletou o tom co řekla či neřekla před rokem, z toho nic dobrého nevzejde, i kdybys našla nahrávku, jak to říká a „usvědčila“ ji.
Doporučuji pravidlo „ty máš pravdu, já mám klid“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
1.5.17 17:44

:lol: :lol: :lol: díky i tak :kytka: jsi mě rozesmála, aspoň něco :lol:
Ten název mám obavy, že se asi používal „slengově“ mezi omladinou, ale fakt vloni…ale viděla jsem to i na MMB fakt :mrgreen:
Já jsem je právě už předloni prodávala mamče-měla jedny takový pěkný z H&Mka a já nevěděla pod jakým názvem je dát, vloni jsem prodávala jiný-nový a taky jsem nevěděla pod jakým názvem…no a pak mi dcerka říká: Jo to jsou ty… :think: no a nevim a já jsem řikala aha-no tak konečně vim, jak se jim říká :lol: :lol: :lol: ale slip-on to fakt nebylo :roll: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
1.5.17 17:48

@Ditta77 trampky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
1.5.17 17:49
@Ditta77 píše: :lol: :lol: :lol: díky i tak :kytka: jsi mě rozesmála, aspoň něco :lol:
Ten název mám obavy, že se asi používal „slengově“ mezi omladinou, ale fakt vloni…ale viděla jsem to i na MMB fakt :mrgreen:
Já jsem je právě už předloni prodávala mamče-měla jedny takový pěkný z H&Mka a já nevěděla pod jakým názvem je dát, vloni jsem prodávala jiný-nový a taky jsem nevěděla pod jakým názvem…no a pak mi dcerka říká: Jo to jsou ty… :think: no a nevim a já jsem řikala aha-no tak konečně vim, jak se jim říká :lol: :lol: :lol: ale slip-on to fakt nebylo :roll: :mrgreen: :P

Jeste me napadlo - Trampky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
1.5.17 17:54
@Helileli píše:
Mokasíny tomu náhodou neříkala? Nicméně přít se s náctiletou o tom co řekla či neřekla před rokem, z toho nic dobrého nevzejde, i kdybys našla nahrávku, jak to říká a „usvědčila“ ji.
Doporučuji pravidlo „ty máš pravdu, já mám klid“ ;)

Ne my se nepřeme-to ne, to by bylo hloupý se hádat o hovadině :lol: on dcerka už včera večer připustila, že říkala jinej název, jsem jí přistihla, že někde hledá…ale halt nedohledá :mrgreen:
Neni to důležitý, jen jsem myslela, že to někdo taky slyšel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
1.5.17 17:55

Holky díky-ani Trampky to nebyly :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
1.5.17 18:20

Sneakers? ale to není na t :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
1.5.17 18:37

Slipry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
1.5.17 18:43

@Ditta77 Mě napadly max espadrilky, ale to není na s.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
1.5.17 20:28

Loafers?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
1.5.17 22:17

Pokud jsou to takove ty boty k satum bez podpatku, tak tem se v aj rika flats.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová