Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ženský vím, že je to totální ptákovina
ale znáte takovej ten pocit, kdy si na něco nemůžete vzpomenout, řeknete si, že to necháte plavat, pač to není vůbec důležitý, ale stejně se ta hlava k tomu vrací? ![]()
Dcerka si koupila takové ty nazouváky „slip-on“ a vloni, když jsem si je přinesla domů já, tak mi říkala, jo to jsou ty… a řekla a pojmenovala je prostě jinak…já nevim, jestli se tomu říkalo takhle neoficiálně jen mezi náctiletou omladinou, ale je fakt, že jsem je pod tímhle názvem viděla třeba i na MMB…ona je dcerka vloni nechtěla a letos mi tvrdí, že už vloni jim říkala normálně ofiko „slip on“ ![]()
ale já vim, že ne…bylo to jedno slovo-dokonce bych si troufla tvrdit, že to začínalo na „T“… to slovo nejsou ani nazouváky, ani plátenky, ani espadrilky, ani perka…sakra
![]()
Nevíte, nevzpomenete si některá? ![]()
Tak jsem si je vygooglila, a nevím, nazouvací tenisky?
jinak tyto boty z duše nenávidím
na noze mi přijde, že vypadají děsně a když nemám tu gumu na prstech vepředu, tak se mi proklubou palce ![]()
no to jsem ti teda pomohla, co? ![]()
@debra.morgan píše:
Tak jsem si je vygooglila, a nevím, nazouvací tenisky?
jinak tyto boty z duše nenávidímna noze mi přijde, že vypadají děsně a když nemám tu gumu na prstech vepředu, tak se mi proklubou palce
no to jsem ti teda pomohla, co?
Mokasiny?
Mokasíny tomu náhodou neříkala? Nicméně přít se s náctiletou o tom co řekla či neřekla před rokem, z toho nic dobrého nevzejde, i kdybys našla nahrávku, jak to říká a „usvědčila“ ji.
Doporučuji pravidlo „ty máš pravdu, já mám klid“ ![]()
díky i tak
jsi mě rozesmála, aspoň něco ![]()
Ten název mám obavy, že se asi používal „slengově“ mezi omladinou, ale fakt vloni…ale viděla jsem to i na MMB fakt ![]()
Já jsem je právě už předloni prodávala mamče-měla jedny takový pěkný z H&Mka a já nevěděla pod jakým názvem je dát, vloni jsem prodávala jiný-nový a taky jsem nevěděla pod jakým názvem…no a pak mi dcerka říká: Jo to jsou ty…
no a nevim a já jsem řikala aha-no tak konečně vim, jak se jim říká
ale slip-on to fakt nebylo
![]()
@Ditta77 píše:![]()
![]()
díky i tak
jsi mě rozesmála, aspoň něco
Ten název mám obavy, že se asi používal „slengově“ mezi omladinou, ale fakt vloni…ale viděla jsem to i na MMB fakt
Já jsem je právě už předloni prodávala mamče-měla jedny takový pěkný z H&Mka a já nevěděla pod jakým názvem je dát, vloni jsem prodávala jiný-nový a taky jsem nevěděla pod jakým názvem…no a pak mi dcerka říká: Jo to jsou ty…no a nevim a já jsem řikala aha-no tak konečně vim, jak se jim říká
![]()
![]()
ale slip-on to fakt nebylo
![]()
![]()
Jeste me napadlo - Trampky?
@Helileli píše:
Mokasíny tomu náhodou neříkala? Nicméně přít se s náctiletou o tom co řekla či neřekla před rokem, z toho nic dobrého nevzejde, i kdybys našla nahrávku, jak to říká a „usvědčila“ ji.
Doporučuji pravidlo „ty máš pravdu, já mám klid“
Ne my se nepřeme-to ne, to by bylo hloupý se hádat o hovadině
on dcerka už včera večer připustila, že říkala jinej název, jsem jí přistihla, že někde hledá…ale halt nedohledá ![]()
Neni to důležitý, jen jsem myslela, že to někdo taky slyšel ![]()
Pokud jsou to takove ty boty k satum bez podpatku, tak tem se v aj rika flats.