Sen o vážné autonehodě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
446
15.6.18 07:28

Sen o vazne autonehode

Ahoj.. je tu nekdo kdo se zajima o sny? Nebi ma doma snar a mohl by mi prosim najit co to znamena??? Nikdy ae mi nic takoveho jeste nestalo a uz vubec ne aby se mi sen zdal 3 nic po sobe…
"Byla jsem s manzelem a kamaradkou nekde na benzince akorad jsme tam pili kavu a ze pojedeme ja vzala klice od auta a byla to velka bila dodavka kterou nikdo nemame.. a vyjela jsem stojime na krukaci ze pojedeme a ja v tom ze potrebuji jeste na zachod tak ze objedu kruhac jenze kruhac se zmenil v obrovskou dalnici a ja najela do protismeru a ritili se proti nam auto a my najednou vyskakali z auta a dodavka se ridila do aut a my utikali pryc ze silnice zpet na tu benzinku.. a pred benzinou jsem se otocila a dodavka narazila do motorkare a pote do svodidel.. ja zacala silene brecet ze pujdu sedet a muz me uklidnoval ze ne ze nepujdu.. uvnitr jsem si objednala kavu a vzdy nez jsem si dopila jsem se vzbudila.. prosim nekdo me reknete co to znamena uz se s tim budim 3 noc.. a ja si sny vetainou rano pamatuju z pulky a tohle byl jak zivej sen kterej mam stale pred ocima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1977
15.6.18 09:15

Ve snaři autonehoda znamená - chraň se unahlenych řečí, aby si později nemusela litovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.18 11:46

Sen ma vyznam vzdy pro urcitou osobu diky individualni symbolice, musela bys ho analyzovat s nekym, kdo to umi. Snar je na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová