Hlasité polykání při pití

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.6.18 21:29

Hlasité polykání při pití

Anonym. Nevíte co může způsobovat hlasité polykání? má to jedna moje blízká osoba. Mě to teda hrozně vadí když s ní sedím u stolu, ale neříkám nic. Opravdu je to hodně nepříjemné :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
14.6.18 21:38

Taky jsem hodne hakliva na ruzny zvuky, co lidi vydavaji pri jidle, hlavne hlasity kousani, polykani a mlaskani. Kolikrat me to tak vytoci, ze musim odejit, ale asi se s tim neda nic delat, protoze buzerovat ostatni za to, ze jedi nahlas, fakt nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.6.18 21:40

Nevím, ale moje mamka to má taky, a to by člověk vyskočil z kůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.18 21:41
@Azeretereza píše:
Taky jsem hodne hakliva na ruzny zvuky, co lidi vydavaji pri jidle, hlavne hlasity kousani, polykani a mlaskani. Kolikrat me to tak vytoci, ze musim odejit, ale asi se s tim neda nic delat, protoze buzerovat ostatni za to, ze jedi nahlas, fakt nebudu.

No ta osoba to polykání má tak hlasité že když pije v kuchyni tak polykání slyším o tři místnosti dál

• Citovat
  • Upravit
7188
14.6.18 21:49
@Anonymní píše:
No ta osoba to polykání má tak hlasité že když pije v kuchyni tak polykání slyším o tři místnosti dál

Nenadelas nic, jedine ji rict, ze ji to vadi, ale sama bych to nerekla. Jsou veci, za ktery ten clovek proste nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
14.6.18 22:13

Muj syn to taky ma. Ze ho slysim i vedle, kdyz pije. Ma teda velky krcni mandle a chrape, nevim jestli to souvisi, ale schvalne to nedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
14.6.18 22:14
@Tamtama píše:
Nevím, ale moje mamka to má taky, a to by člověk vyskočil z kůže :lol:

A nemá něco se štítnou žlázou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
14.6.18 22:38

Bože, nebydlíš se mnou? 8o :mrgreen: Já to mám taky… Můj chlap tvrdí, že jsem uvnitř plechová, že to jinak není možný :oops: Sama jsem si to ale nikdy neuvědomila… Nic s tím ale neudělám. Nepomáhá ani pít jen po troškách :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
15.6.18 09:08

Já zase strašně dupu a syn šíleně mlaská při jídle :lol: Vtipné je, že když jsme se teď stěhovali, tak si na nás opakovaně stěžovali sousedi pod námi, že děti dupou, tak jsem je pořád buzerovala, ať neběhají, ať před 7 ranní radši vůbec nechodí a až nedávno mě manžel říkal, že šíleně dupu, že se otřásá celý byt 8o Od té doby, co si dávám bacha a našlapuju po špičkách, tak máme od sousedů klid :think: :mrgreen: A je fakt, že jak jsem se na to soustředila, tak má pravdu. Jinak za to hlasité polykání nemůže, neřešila bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
15.6.18 09:21

Tak z me zkusenosti-mam o 10let starsiho brachu a jako dite me vzdy fascinovalo,jak hlasite polyka a snazila jsem se ho napodobovat.Podarilo se,dnes umim krasne „glgat“.Ovsem manzel to nesnasi.Takze v jeho pritomnosti polykam jinak.Jde to,ale musim se soustredit,nepiju automaticky,ale ‚promyslene‘ a trva to dyl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
15.6.18 10:25

Nenaděláš nic (jako slušně vychovaná dospělá osoba bych dneka už taktně mnlčela, pokud to teda není přímo partner, se kterým si nakonec říkáme i nepříjemný věci, protože jinak to stejně jednou bouchne), ale naprosto tě chápu. Já cca od puberty tak trpěla u jednoho stolu s mamkou :oops: A v tý nevycválaný drzý pubertě jsem to i komentovala :oops: Zajímavý, dneska už to tolik nevnímám, jak se u jídla potkáme jen výjimečně. Ale tehdy už jsem byla na ty zvuky zjevně úplně vysazená a kroutily se mi i palce u nohou z toho :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
15.6.18 11:22

Delala jsem hokus pokus a kdyz piju normalne (v mem pripade hlasite), tak k tomu piti polykam strasne moc vzduchu a tim padem to ve me jakoby „duni“. Kdyz se soustredim a davam si pozor, tak je to o trochu lepsi, ale zadna hitparada :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
15.6.18 21:27
@GabinkaCh píše:
A nemá něco se štítnou žlázou?

nevím, asi ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.20 15:56
@Anonymní píše:
Anonym. Nevíte co může způsobovat hlasité polykání? má to jedna moje blízká osoba. Mě to teda hrozně vadí když s ní sedím u stolu, ale neříkám nic. Opravdu je to hodně nepříjemné :?

Oživuji diskuzi.
Taky mám hlasité polykání, přitel je ze mě na prášky, prý se to nedá poslouchat, ale ja to opravdu nedelam schvalne. Taky nedokazu pod vodou zadrzet dech bez zadržení nosu, možná to s tím souvisí…nějaká špatná zaklopka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4
24.7.23 17:04

MOJE KAMARADKA HROZNE NAHLAS POLYKA A JA UZ TO NEZVLADAM MAM CHUT JI VYRVAT JAZYK Z PUSY A NARVAT JI TO DO RITNIHO OTVORU!! dekuji preji hezky den :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová