Sen smrti?

Anonymní
6.2.20 07:21

Sen smrti?

Dobrý den. prosim rozumí někdo snům? Měla jsem divný sen, že mi přítel vyprávěl o jednom pánovi který zemřel, a v tom bytě pak bydlel někdo jiný, a ten pán co tam zemřel se ho snažil vyštvat tak ta paní na něj prý poslala kočku a ten mrtvý pan (duch) ji zabil no a v tom mým snu jsem si vše co přítel vyprávěl představovala jak to asi probíhalo a jak řekl že zabil kočku vyskočil mi před očima obrázek ty mrtvý kočky koukala jsem do snáře no a mám strach :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12572
6.2.20 07:35
@Anonymní píše:
Dobrý den. prosim rozumí někdo snům? Měla jsem divný sen, že mi přítel vyprávěl o jednom pánovi který zemřel, a v tom bytě pak bydlel někdo jiný, a ten pán co tam zemřel se ho snažil vyštvat tak ta paní na něj prý poslala kočku a ten mrtvý pan (duch) ji zabil no a v tom mým snu jsem si vše co přítel vyprávěl představovala jak to asi probíhalo a jak řekl že zabil kočku vyskočil mi před očima obrázek ty mrtvý kočky koukala jsem do snáře no a mám strach :(

Neměla bych strach, sny spojí nespojitelné..není to magie. Nehledej v tom nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
6.2.20 07:39

Sny nejsou žádnou předzvěstí, sny nám nabízí naše podvědomí, jsou to naše zkušenosti, radosti, přání, trable, to čeho se bojíme, čím více si toho ve snu prožijeme, tím jsme pak silnější v reálném světě. Takže pokud se něčeho bojíš, zdá se ti o tom, ty si ve snu zkusíš ten stres, kterého se v reálu obáváš, a díky tomu jsi potom více připravená a odvážnější až ta podobná situace nastane v reálném světě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43030
6.2.20 07:50
@snee píše:
Sny nejsou žádnou předzvěstí, sny nám nabízí naše podvědomí, jsou to naše zkušenosti, radosti, přání, trable, to čeho se bojíme, čím více si toho ve snu prožijeme, tím jsme pak silnější v reálném světě. Takže pokud se něčeho bojíš, zdá se ti o tom, ty si ve snu zkusíš ten stres, kterého se v reálu obáváš, a díky tomu jsi potom více připravená a odvážnější až ta podobná situace nastane v reálném světě ;)

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.20 08:09

Jestli koukáš do snáře, měl bych taky strach… nevím, jestli se to ještě v tvém věku dá léčit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.20 08:20

@Pan Svobodomyslny nerozumím?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat