Senatorium Helios

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
15.7.20 11:46

Senatorium Helios

Příští týden jdeme s manželem na první konzultaci k primáři Texlovi. Jaké máte zkušenosti s heliosem? Zadařilo se? Kolik peněz to stalo i když je to na pojištovnu?:) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.7.20 11:55
  • Citovat
  • Upravit
12
15.7.20 16:58

To uz mam projite ale je to stary😊ale dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.7.20 06:39

Ahojda, ja jsem u 3 iv byla stimulovana v tomto centru. Pristup dobry, kvalitni stimulace s odbery krve, coz nikde moc nedelaji, zavadeji jen blastocysty, ja mela dve oproti predchozimu centru Sanus parada, jednu jsem mela vysetrenou jedna nesla vysetrit, bohuzel nic nedopadlo. Provadeji jen Ket. Jedina nevyhoda, ze moc neuznavaji imunologicka vysetreni, zastavaji nazor kdyz je dobre embryo, tak se chytne. Neuznavaji brani leku prednison, godasal, medrol, pry by to nikomu nedoporucovali uzivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.7.20 11:44

Aha aha no tak dekuji uvidime jak to dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.7.20 11:47

A dr. Malickova ktera del imunologii s nimi nechce spolupracovat neni s nimi pry domluva, to nam rikala, kdyz jsme u ni byli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.7.20 12:26

No tak ted jsem fakt na vazkach co a jak :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.7.20 19:01

Tak jsem dnes byla v heliosu a byla jsem trosku mimo z toho co jsem tak cetla a co maji na internetu 😕realita ptala jsem se na cenu a rikal tak 30000 az 35000 na pojistovnu pritom jeste nemame ani vysetreni a taky nam to rikal tak rychle ze jsem uplne zapomela co jsem se chtela zeptat :( k dotaznikum nam nikdo nic nerekl takze nevedeli ani kam to odevzat, nektere otazky jsme ani nepochopili a litali jsme z patra do patra :( jelikoz jsem byla na prednaskach jako zdrav sestra, cetla recenze, cekala jsem trochu neco jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
23.7.21 08:07

My spokojenost, přecházeli jsme z jiné kliniky v Brně, kde se nedařilo a přístup se nám nelíbil. Primář Texl byl sympatický, vše vysvětlil a hned při první stimulaci velký úspěch s vajíčky a a zadařil se následně i první KET, teď jen doufáme, že to dobře dotáhneme až do konce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.21 16:16

@R1234 Ahoj, na otázky ti bohužel odpovědět nemůžu, jsem teprve na začátku stimulace.
Zatím jsem na každé konzultaci i kontrole byla u Texla. Takže je fajn, že jednáš stále s tím stejným doktorem. Vybrala jsem si Helios podle jejich statistik úspěchů.
Jinak samotný Texl je na můj vkus hodně rázný, s ničím se moc nepáře, ale je milý a na vše ochotně odpovídá. Každopádně mu věřím a doufám, že díky Heliosu se toho dítěte dočkáme.
Porovnávala jsem si ceníky jednotlivých center, přišlo mi to všude podobné. Navíc pár tisíc rozdíl už nehraje roli, hlavně ať se zadaří.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex