Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čiči, hlavně aby se tu pak neobjevovaly diskuze s názvem „Mohu být těhotná? 1348“
![]()
ja bych dotazy „mohu byt tehotna“ zkusila vyresit tak, ze pokud by anonymni, nebo novacek zakladal diskusi, vyskocila by mu nejdriv extra stranka s napisem „pokud chcete zodpovedet otazku, zda muzete byt tehotna, kliknete zde“ a po kliknuti by mu vyskocil nejaky text o tom, ze tehotenske priznaky nic neznamenaji, test je treba delat az po MS a opakovane, slaba carka na testu obvykle tehotenstvi je, ale musi byt fakt videt, nejen pod UV lampou z 5°uhlu a po poziti LSD atd atd..... … a pak by mohla pokracovat, a pokud by stejne psala debiloviny, potom by si aktualne napruzene starsi uzivatelky na ni mohly vylit hubu
ja jsem zalozila hafo diskusi, myslim ze vetsina byla duplicitni a mnohe z nich debilni. dokonce jsem jako prvni vec nesmyslne posilala rovnou denicek . myslela jsem, ze se to tak ma delat - a kdyby me nekdo z pocatku zprazil, na emimino bych nechodila, ale nastesti mi dycky nekdo hezky odpovedel.
mozna ze by nebylo od veci moznost „vytazeni diskuse“ jak je na BC
Tak mě napadá, proč se nemažou třeba diskuse, kde už několik let nikdo nepřispívá? Diskusí se stejným tématem je tu strašná spousta (viz -mohu být těhotná? milenky,podváděné manželky a různé jim podobné).
Kdyby tu zůstávaly jen diskuse AKTUÁLNÍ, tak si myslím,že by v tom byl větší přehled i pořádek. A nemuselo by se řešit nějaké „separování nováčků“.
Občas když si najedu na nějaké téma, sekci, tak mám pocit, že je tu až přespříliš stejných nebo hodně podobných diskusí. Liší se jen datem
.
Anonymní píše:
Tak mě napadá, proč se nemažou třeba diskuse, kde už několik let nikdo nepřispívá? Diskusí se stejným tématem je tu strašná spousta (viz -mohu být těhotná? milenky,podváděné manželky a různé jim podobné).
Kdyby tu zůstávaly jen diskuse AKTUÁLNÍ, tak si myslím,že by v tom byl větší přehled i pořádek. A nemuselo by se řešit nějaké „separování nováčků“.
Občas když si najedu na nějaké téma, sekci, tak mám pocit, že je tu až přespříliš stejných nebo hodně podobných diskusí. Liší se jen datem.
staré jsou v seznamu vzadu, podle toho poznáš, jak jsou aktuální - nevidím problém. možná utřídit je do více sekcí … ale vem si to jako brigádu zdarma…
ahojky, SEPARACE nováčků? to mně připomíná takového známého pána s pěšinkou a knírkem.
Jak holky psaly, co mě nezajímá, nečtu, vyplašených těhulek vždy bude dost a kolikrát jsou to neregistrovaní. Ale tak, to není žádná hrůza a lepší, když ji někdo včas uklidní, než aby se mučila a separovala ![]()
jejky, tady se to teda rozjelo..jasně, řešení ala parrotclub je asi blbost (tam jsou vůbec praktiky prapodivné), ale myslela jsem to asi tak jako flyinfrog - v záplavě testů zapadají další diskuze - neříkám, že nutně důležitější, ae třeba krapet zajímavější.
třeba na mk diskuzi která již je založena bez pardonu zamčou a odkážou na existující (mnohdy teda taky dost tvrdě..)
jdu číst co jste napsaly..
Pudloslava píše:
ja bych dotazy „mohu byt tehotna“ zkusila vyresit tak, ze pokud by anonymni, nebo novacek zakladal diskusi, vyskocila by mu nejdriv extra stranka s napisem „pokud chcete zodpovedet otazku, zda muzete byt tehotna, kliknete zde“ a po kliknuti by mu vyskocil nejaky text o tom, ze tehotenske priznaky nic neznamenaji, test je treba delat az po MS a opakovane, slaba carka na testu obvykle tehotenstvi je, ale musi byt fakt videt, nejen pod UV lampou z 5°uhlu a po poziti LSD atd atd..... … a pak by mohla pokracovat, a pokud by stejne psala debiloviny, potom by si aktualne napruzene starsi uzivatelky na ni mohly vylit hubu
NO co se týče těch duplicitních, tak to mi moc nevadí (pokud se neřeší stejná věc obden) - občas člověk řeší něco, co už se řešilo před rokem, ale odpověděli na to třeba jenom 3 lidi, popř. má k tomu ještě něco navíc a odpověď tam není. Když napíšu do té staré, neodpoví mi nikdo, když založím novou, uvidí ji víc lidí a dostanu i víc odpovědí. Tolik má zkušenost ![]()
Diksusi sleduji už od včera, sama jsem byla zvědavá kam se posune.
Za sebe mohu přiznat, že mi vadí diskuse s názvy:
Dotaz!!!
Pomozte prosííím!!! (zvlášť, když se jedná o nějakou banalitu, nedejbože hlasování v soutěži - grrr)
Poraďte!
Co si o tom myslíte? …
Řešíme to tak, že diskuse přejmenovávám a přesouvám do správné kategorie.
Na všechny dotazy na testování existuje univerzální odpověď - počkej tři dny a udělej si test (občas by stačilo i udělej si test)
- ALE!!! Sama si pamatuji, jak jsem byla hotová z toho, že mám na testu //, jak jsem byla mimo z toho, že tam // před tím nebyly a jak jsem to děsně prožívala. A ruku na srdce, takhle jsme to měla skoro každá tady. ![]()
A tak pokaždé, když vidím, že tu je diskuse o // jsem neobvykle tolerantní a vstřícná (jen občas musím přejmenovávat nadvakrát, bo ten první pokus je občas trochu ironický)
A prosím vás o tutéž vstřícnost
.
Lesina
Vytažení diskuze není špatný nápad.O tom už mi psal Radek v dotazech pro adminy,když jsem se ptala na okénko „diskuze bez odpovědí“.Shodli se na tom,že je to zbytečné,protože bez odpovědí zůstávají např.diskuze ze stejného místa nebo s neobvyklým tématem..Ale o vytažení diskuze budou uvažovat ![]()
Musím se ale zastat,není pravda,že by někteří nováčci staré diskuze nečetli.Před časem jsem si založila diskuzi o očkování proti neštovicím v dospělosti.Asi po 2 měsících jsem dostala odpověď od paní,která s tím měla zkušenost..Už mi to ale stejně nebylo platné,protože mezitím jsem si nechala udělat test,protilátky mám,tak jsem je mohla prodělat bezpříznakově..
Tak mne napadá otázka - co považujete za zajímavé diskuze, které zapadly? (kromě těch, které zrovna založíte vy sami
)
Gina108 píše:
Tak mne napadá otázka - co považujete za zajímavé diskuze, které zapadly? (kromě těch, které zrovna založíte vy sami)
Jé, to teďka už přesně nevím (kromě těch mých
), ale obecně cokoli, k čemu jsem mělo co říct. Nebo něco vtipného, nějaké téma pro odlehčení a pobavení…
hele gino já dost casto, kdyz neco hledam, tak obycejne googluji a dost casto se progoogluji prave na emimino do nejake stare diskuse…
lesi rekla bych ze prejmenovat diskusi na „jakto, ze nejsem tehotna, kdyz se nechranime?“ byla trochu ironicke
ze? ale pritahlo to pozornost, to jo
Ahoj jsem nováček, a myslím si, že když se zakládal celý web tak vy jste řešili určitě zda nejste náhodou těhotné. Nevím proč mi nový bychom si tu své diskuze také nemohly zakládat právě o tom co se nám honí hlavou a s čím máme problém a podle toho zkoušíme sehnat nějaké info a tak. Mladých lidí tu bude přibývat a stále budou mít stejné problémy. Pokud jsem na ten web nebudeme moci psát o tom zda nás něco trápí tak by jste si mohly uzamknout celé emimino a dělit se o něm sami. My si můžeme najít jiný web. Příjde mi to jako naprostá blbost, co tu řešíte. Pokud nechcete číst tyhle diskuze, tak nevím proč si nezakládáte jiné co zajímá vás a tyhle jednoduše nečtete.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()