Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jenom chci ještě k těm starým iskuzím - občas něco hledám a najdu diskuzi z roku 2005, ve které najdu odpověď. Pokud jde o nějakou věc, co se s časem moc nemění, tak bych to určitě nemazala ![]()
Jináč s tím odsouváním do pozadí - mně to třeba zas jako vyloženě nevadí, koneckonců si můžu těch nových diskuzí rozkliknout víc, ale přijde mi to malinko škoda, když někdo rozdělí svůj problém třeba do 3 nebo 4 diskuzí, přitom by se mohl zeptat najednou
Ale jako extra mě to nežere, jenom, že to vnímám…
A jináč jsem pro, založme radu těch, co mají nad 5000 příspěvků a MY budeme rozhodovat o tom, co se tady bude řešit a co si mají ostatní myslet
![]()
Angua píše:
A jináč jsem pro, založme radu těch, co mají nad 5000 příspěvků a MY budeme rozhodovat o tom, co se tady bude řešit a co si mají ostatní myslet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anguo, taky řešení ![]()
Amber, tak šup, už ti moc nechybí, ať tě nemusíme přijímat dodatečně ![]()
mě nejvíc zarazil ten název - SEPARACE, jak už jsem psala - zavání mi to přímo rasismem. Raději, když už se to teda řeší, tak nějaký mírnější název, už z toho důvodu, že zbytečné diskuse nezakládají jen nováčci.
Já být nováček (jakože skoro jsem), tak si řeknu, že je to tu uzavřený spolek mamin, co nováčky nechtějí, leknu se a uteču.
Osobně bych to dál neřešila a radši smazala tuto diskusi, než pár nových s opakujícím se tématem.
Pudloslava píše:BohunkaP píše:to by nepomohlo těm, kterým vadí, že se ta diskuse vyskytuje v přehledu a odsunuje tak jiné do pozadí. předpokládám, že to, že v ní někdo diskutuje snad nikomu nevadí - teda doufám.
No a nedalo by se to opravdu vyřešit tak, jak už tu někdo psal - diskusi na opakující se téma prostě zamknout? Samozřejmě jen ty věcné, ne ty o dvou čárkách - ale třeba stopadesátou diskusi na téma „zelená stolice“ - že by do ní admin hodil odkaz a pro další příspěvky zamkl…?
Ale nevím, nakolik je to reálné z hlediska vytíženosti adminů… aby nám z toho pak nezblbli
Tak tohle mě teda dost zamrzelo…
janac píše:
Ahoj, tak mi napadlo dát novým členům nějaké hájené území
(dejme tomu do 20ti napsaných zpráv..)díky
Díky bohu, že jsem našla konec diskuze, vždycky jsem už byla na poslední stránce a najednou z toho byla předposlední
![]()
Ale k věci: NESOUHLASÍM (no a je to) ![]()
Bersaba píše:Pudloslava píše:Tak tohle mě teda dost zamrzelo…BohunkaP píše:to by nepomohlo těm, kterým vadí, že se ta diskuse vyskytuje v přehledu a odsunuje tak jiné do pozadí. předpokládám, že to, že v ní někdo diskutuje snad nikomu nevadí - teda doufám.
No a nedalo by se to opravdu vyřešit tak, jak už tu někdo psal - diskusi na opakující se téma prostě zamknout? Samozřejmě jen ty věcné, ne ty o dvou čárkách - ale třeba stopadesátou diskusi na téma „zelená stolice“ - že by do ní admin hodil odkaz a pro další příspěvky zamkl…?
Ale nevím, nakolik je to reálné z hlediska vytíženosti adminů… aby nám z toho pak nezblbli
nechápu, reagujes na me?
angua ja navrhuji zamknout cele emimino, tak si s tema prokletejma novackama vyrersime jednou provzdy ![]()
Angua píše:
A jináč jsem pro, založme radu těch, co mají nad 5000 příspěvků a MY budeme rozhodovat o tom, co se tady bude řešit a co si mají ostatní myslet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No ja bych zalozila tu radu az nad 20 000 prispevku!!!
Mam pocit, ze bych byla na emiminu KING
![]()
Jinak teda BUDTE TOLERANTNI MILE EMIMINACKY, prosiiiiim.
Ja kdyz si vemu, kdyz jsem sem prisla pred 6 lety, taky jsem se zacla snazit o mimino, blba- teda spise neznala jsem byla az az, spousta dotazu, na ktere mi bylo blbe se ptat u doktora. a tady se uz tehdy vedelo skoro vse!!!!
Ono se to bere jinak, kdyz jsem bezdetna, na zacatku snazeni, zoufala.........
A jinak kdyz uz deti mam, jsem sectela...... a vadi mi opakujici se diskuze…
Ale ja kdyz mne diskuze nezajima nekoukam na ni, neodepisuju!!!!
A hlavne, nove emimi ma tu moznost, ze kdyz nakouknu do diskuze a ona casem zapadne, tak kdyz projizdim starsi diskuze- objevuje se mi tam OKO, kdyz je nejaky prispevek novy.......
Tak holky o co jde????? Separace je tvrde pojmenovani......neco jako Diskriminace ![]()
karolínka.sofinka píše:
mě nejvíc zarazil ten název - SEPARACE, jak už jsem psala - zavání mi to přímo rasismem. Raději, když už se to teda řeší, tak nějaký mírnější název, už z toho důvodu, že zbytečné diskuse nezakládají jen nováčci.
Já být nováček (jakože skoro jsem), tak si řeknu, že je to tu uzavřený spolek mamin, co nováčky nechtějí, leknu se a uteču.
Osobně bych to dál neřešila a radši smazala tuto diskusi, než pár nových s opakujícím se tématem.
Zdar, jako ale toto je o osobním vnímání. Rozhodně jsem to nemyslela tak že bychom měly nováčky nahnat ke zdi. To teda sory, neber to tak smrtelně vážně. Byl to jen návrh k diskuzi, ne nějaká nenávist ![]()
Jen takový nápad - nepomohl by místo „separace“ spíš nějaký stručný úvodní „manuál k emiminu + FAQ“ při registraci, typu „než založíte novou diskusi, zkuste mrknout, jestli už neexistuje, trochu se zorientovat…“, „metřík vložíte takto, fotku zase takto“, „líbáním neotěhotníte“ a „jste-li Budulínek, jděte pryč“? Určitě by to nepomohlo stoprocentně, ale třeba trochu jo:)
jo, akorát že diskriminace by to byla, když by se provedla ta navrhnutá separace ![]()
janac píše:karolínka.sofinka píše:Zdar, jako ale toto je o osobním vnímání. Rozhodně jsem to nemyslela tak že bychom měly nováčky nahnat ke zdi. To teda sory, neber to tak smrtelně vážně. Byl to jen návrh k diskuzi, ne nějaká nenávist
Nazdar
Já to beru tak, jak to asi vnímá takový nováček, co sem zavítá, tak si nemyslím, že tento název bude vnímat pozitivně. Jinak nerada slovíčkařím, ale toto mi přijde tvrdé a nejen mně.
Pudloslava píše:Bersaba píše:nechápu, reagujes na me?Pudloslava píše:Tak tohle mě teda dost zamrzelo…BohunkaP píše:to by nepomohlo těm, kterým vadí, že se ta diskuse vyskytuje v přehledu a odsunuje tak jiné do pozadí. předpokládám, že to, že v ní někdo diskutuje snad nikomu nevadí - teda doufám.
Ano, na tebe. Ale neřeš to, moje vztahovačnost - můj problém. ![]()