Separace nováčků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
16.3.10 13:22

Jenom chci ještě k těm starým iskuzím - občas něco hledám a najdu diskuzi z roku 2005, ve které najdu odpověď. Pokud jde o nějakou věc, co se s časem moc nemění, tak bych to určitě nemazala :nevim:

Jináč s tím odsouváním do pozadí - mně to třeba zas jako vyloženě nevadí, koneckonců si můžu těch nových diskuzí rozkliknout víc, ale přijde mi to malinko škoda, když někdo rozdělí svůj problém třeba do 3 nebo 4 diskuzí, přitom by se mohl zeptat najednou :mrgreen: Ale jako extra mě to nežere, jenom, že to vnímám…

A jináč jsem pro, založme radu těch, co mají nad 5000 příspěvků a MY budeme rozhodovat o tom, co se tady bude řešit a co si mají ostatní myslet :cert: :cert: :cert: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
16.3.10 13:27
Anguo, taky řešení :potlesk:
Angua píše:
A jináč jsem pro, založme radu těch, co mají nad 5000 příspěvků a MY budeme rozhodovat o tom, co se tady bude řešit a co si mají ostatní myslet :cert: :cert: :cert: :lol: :lol: :lol:

Anguo, taky řešení :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
16.3.10 13:27

Angu, jasně, mám ještě co dohánět :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.3.10 13:36

Amber, tak šup, už ti moc nechybí, ať tě nemusíme přijímat dodatečně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.10 13:39

mě nejvíc zarazil ten název - SEPARACE, jak už jsem psala - zavání mi to přímo rasismem. Raději, když už se to teda řeší, tak nějaký mírnější název, už z toho důvodu, že zbytečné diskuse nezakládají jen nováčci.
Já být nováček (jakože skoro jsem), tak si řeknu, že je to tu uzavřený spolek mamin, co nováčky nechtějí, leknu se a uteču.
Osobně bych to dál neřešila a radši smazala tuto diskusi, než pár nových s opakujícím se tématem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
16.3.10 13:40
Pudloslava píše:
BohunkaP píše:
No a nedalo by se to opravdu vyřešit tak, jak už tu někdo psal - diskusi na opakující se téma prostě zamknout? Samozřejmě jen ty věcné, ne ty o dvou čárkách - ale třeba stopadesátou diskusi na téma „zelená stolice“ - že by do ní admin hodil odkaz a pro další příspěvky zamkl…?
Ale nevím, nakolik je to reálné z hlediska vytíženosti adminů… aby nám z toho pak nezblbli :mrgreen:
to by nepomohlo těm, kterým vadí, že se ta diskuse vyskytuje v přehledu a odsunuje tak jiné do pozadí. předpokládám, že to, že v ní někdo diskutuje snad nikomu nevadí - teda doufám.

Tak tohle mě teda dost zamrzelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
16.3.10 13:43
janac píše:
Ahoj, tak mi napadlo dát novým členům nějaké hájené území
(dejme tomu do 20ti napsaných zpráv..)díky

Díky bohu, že jsem našla konec diskuze, vždycky jsem už byla na poslední stránce a najednou z toho byla předposlední :lol: :lol: :lol:

Ale k věci: NESOUHLASÍM (no a je to) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
16.3.10 13:44
Bersaba píše:
Pudloslava píše:
BohunkaP píše:
No a nedalo by se to opravdu vyřešit tak, jak už tu někdo psal - diskusi na opakující se téma prostě zamknout? Samozřejmě jen ty věcné, ne ty o dvou čárkách - ale třeba stopadesátou diskusi na téma „zelená stolice“ - že by do ní admin hodil odkaz a pro další příspěvky zamkl…?
Ale nevím, nakolik je to reálné z hlediska vytíženosti adminů… aby nám z toho pak nezblbli :mrgreen:
to by nepomohlo těm, kterým vadí, že se ta diskuse vyskytuje v přehledu a odsunuje tak jiné do pozadí. předpokládám, že to, že v ní někdo diskutuje snad nikomu nevadí - teda doufám.

nechápu, reagujes na me?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
16.3.10 13:45

angua ja navrhuji zamknout cele emimino, tak si s tema prokletejma novackama vyrersime jednou provzdy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
16.3.10 13:51
Angua píše:
A jináč jsem pro, založme radu těch, co mají nad 5000 příspěvků a MY budeme rozhodovat o tom, co se tady bude řešit a co si mají ostatní myslet :cert: :cert: :cert: :lol: :lol: :lol:

No ja bych zalozila tu radu az nad 20 000 prispevku!!!
Mam pocit, ze bych byla na emiminu KING :D :mrgreen:

Jinak teda BUDTE TOLERANTNI MILE EMIMINACKY, prosiiiiim.

Ja kdyz si vemu, kdyz jsem sem prisla pred 6 lety, taky jsem se zacla snazit o mimino, blba- teda spise neznala jsem byla az az, spousta dotazu, na ktere mi bylo blbe se ptat u doktora. a tady se uz tehdy vedelo skoro vse!!!!

Ono se to bere jinak, kdyz jsem bezdetna, na zacatku snazeni, zoufala.........
A jinak kdyz uz deti mam, jsem sectela...... a vadi mi opakujici se diskuze…

Ale ja kdyz mne diskuze nezajima nekoukam na ni, neodepisuju!!!!

A hlavne, nove emimi ma tu moznost, ze kdyz nakouknu do diskuze a ona casem zapadne, tak kdyz projizdim starsi diskuze- objevuje se mi tam OKO, kdyz je nejaky prispevek novy.......

Tak holky o co jde????? Separace je tvrde pojmenovani......neco jako Diskriminace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.3.10 13:52
karolínka.sofinka píše:
mě nejvíc zarazil ten název - SEPARACE, jak už jsem psala - zavání mi to přímo rasismem. Raději, když už se to teda řeší, tak nějaký mírnější název, už z toho důvodu, že zbytečné diskuse nezakládají jen nováčci.
Já být nováček (jakože skoro jsem), tak si řeknu, že je to tu uzavřený spolek mamin, co nováčky nechtějí, leknu se a uteču.
Osobně bych to dál neřešila a radši smazala tuto diskusi, než pár nových s opakujícím se tématem.

Zdar, jako ale toto je o osobním vnímání. Rozhodně jsem to nemyslela tak že bychom měly nováčky nahnat ke zdi. To teda sory, neber to tak smrtelně vážně. Byl to jen návrh k diskuzi, ne nějaká nenávist :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
16.3.10 13:52

Jen takový nápad - nepomohl by místo „separace“ spíš nějaký stručný úvodní „manuál k emiminu + FAQ“ při registraci, typu „než založíte novou diskusi, zkuste mrknout, jestli už neexistuje, trochu se zorientovat…“, „metřík vložíte takto, fotku zase takto“, „líbáním neotěhotníte“ a „jste-li Budulínek, jděte pryč“? Určitě by to nepomohlo stoprocentně, ale třeba trochu jo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.10 13:54

jo, akorát že diskriminace by to byla, když by se provedla ta navrhnutá separace :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.10 13:56
janac píše:
karolínka.sofinka píše:
Zdar, jako ale toto je o osobním vnímání. Rozhodně jsem to nemyslela tak že bychom měly nováčky nahnat ke zdi. To teda sory, neber to tak smrtelně vážně. Byl to jen návrh k diskuzi, ne nějaká nenávist :roll:

Nazdar :lol: Já to beru tak, jak to asi vnímá takový nováček, co sem zavítá, tak si nemyslím, že tento název bude vnímat pozitivně. Jinak nerada slovíčkařím, ale toto mi přijde tvrdé a nejen mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
16.3.10 13:58
Pudloslava píše:
Bersaba píše:
Pudloslava píše:
BohunkaP píše:
nechápu, reagujes na me?

Ano, na tebe. Ale neřeš to, moje vztahovačnost - můj problém. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová