Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já pořád. Mám dokoukáno co zatím vyšlo (polovina pátý řady) a těším se na jaro, až bude pokračování. ![]()
Sleduju, i když poslední řadu už dost flákám, času málo, jiných dobrých seriálů moc a taky už podle mě jde kvalita OUAT s každou další řadou dolů.
Ale první série byla jako zjevení, ta mě bavila moc. Hlavně Rumple. ![]()
@Bersaba Souhlasím, že ta kvalita jde dolu. A je to škoda, začalo to jako hodně dobrý seriál. Pro mě se z toho stalo něco, co jsem si až zhnusila, v letošní sérii.
Mě to ze začátku hodně bavilo, ale už je z toho mix všelijakých blbostí.
Někdy už mě přijde ten Rampelník nechutný. Třeba jak druhým vytrhne srdce, nebo jazyk. Dneska vytrhl chlapovi jazyk a mlátil ho holí. Už mě to připadá přehnaně nechutné.
Taky jsem vždycky říkala, že už na to prdím. No a pak jsem si tak nějak vzpomněla a dokoukala co bylo. A jak jsem na to koukala, dá se říct, skoro v kuse, tak mě to bavilo. Ovšem zápletka s Frozen nic moc. Ale teď se docela těším na to podsvětí.
@chipsa jj starej Rampl byl hajzlík
Taky už se těším na nové díly, 6.3. pokračuje 5. řada, co mám rozkoukanou
Je fakt, že je to dle mě už čím dál víc bez nápadu. První řada super, druhá hezký, třetí už nic moc a upadá to. Ale dokud to pojede, budu koukat. Když už, tak už ![]()
@Maty1989 píše:
Ale dokud to pojede, budu koukat. Když už, tak už
Ono když už na to člověk čumí tolik let, žejo?. ![]()
@Bersaba píše:
Ono když už na to člověk čumí tolik let, žejo?.
No právě ![]()
@blabla123 píše:
@Bersaba @Maty1989 Právě kvůli tomu sem se na to nechtěla vyprdnout, ale raději 11.řadu supernatural než toto
Já čekám stále, kam to dojde a jestli zase přibyde řada. Prostě to chci dokouknout, ať to bude jakýkoliv, holt to přežiju. Bohužel už je to takový přeplpaný, ale díky tomu jsem poznala plno postav a pohádek, co jsem ani neznala ![]()
@Maty1989 To jsi opravdu věrný fanda.
Kdyby nebylo tolik jiných a někdy opravdu povedených seriálů, kdy člověk vyloženě odpočítává dny do další epizody, tak to taky nějak dám, ale holt je doma děcko, sem tam chlap, nějakou tu práci je taky třeba udělat a co naplat, ty dvě hodiny denně spát musím.
Takže je třeba si vybírat.
Ještě se mi docela líbila třetí série, ale jenom kvůli Peteru Panovi (já jsem spíš na ty zlouny
). Viz má oblíbená scéna Let's play! .
@Bersaba píše:
@Maty1989 To jsi opravdu věrný fanda.Kdyby nebylo tolik jiných a někdy opravdu povedených seriálů, kdy člověk vyloženě odpočítává dny do další epizody, tak to taky nějak dám, ale holt je doma děcko, sem tam chlap, nějakou tu práci je taky třeba udělat a co naplat, ty dvě hodiny denně spát musím.
Takže je třeba si vybírat.
Ještě se mi docela líbila třetí série, ale jenom kvůli Peteru Panovi (já jsem spíš na ty zlouny). Viz má oblíbená scéna Let's play! .
Já mám 2 děti, barák a stejně k tomu koukám, na co chci, což moc věcí není ![]()