Seriál Euforie

17.7.26 23:49

Seriál Euforie

Holky viděly jste někdo? Já na to narazila náhodou, nevěděla jsem, co si pustit. Jsem teprve v půlce 1.série a docela šílený. Samé dro.gy, s. ex.. V tom 6.díle to ho tam jako znás..nili na tom pokoji ti borci? Prý to má být reálné 🙈 V 17 letech už tam každý s každým.. 🙊 Nebyl snad nikdo, kdo by nebral, každý sjetý.. A ještě to uvažování těch skoro děcek..Já prožila dospívání asi v jiném světě, ale docela jsem z toho měla husinu hlavně proto, že mám děti zatím teda malé. Jasně, je to Amerika, ale i tak. Takové smutné a depresivní. Nevím, jestli mám vůbec dokoukat, 3.série je docela brutální 8o No uvidíme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34460
18.7.26 07:15

@Pajapajinka
Mám ho v seznamu, ale ještě jsem ho neviděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
18.7.26 07:42

Mne se moc líbily první dvě série, treti uz mi prijde taková natahovačka, ktera se tématem strasne odchýlí.
Me většinou tahle témata nechávají klidnou, mela jsem kdysi podobnou partu, ale v trochu vyšším věku. Každopádně tady, jako matku deti, me hrozně nahánělo husinu, jak jsou mama se sestrou od Rue uplne zničené z toho, jak se ničí a nedokážou ji pomoc. To bylo těžký pokoukání. Spousta filmu/ seriálu tady tuto část opomíjí.
Každopádně, kdybych věděla, jaká bude třetí série, tak si ji nepustim. Uplne mi to zkazilo dojem, protoze ty predtim, to byl kinematický masterpiece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
18.7.26 07:47

Pro někoho, kdo v 15 ujížděl na Skins, to žádné drama na koukání nebylo. Nicméně třetí sérii mám nedokoukanou, vůbec už mě to nebavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2524
18.7.26 07:51
@Pajapajinka píše: Více

Tak samozřejmě, že se tak nechovají všechny děti a ve všech třídách to není stejné. Je to záměrně nahuštěné do jednoho místa, ale je skvělé, že seriál ukazuje všechnu realitu, bolesti a obavy dospívajících. Že to není další seriál ala Beverly Hills. Pamatuju si na jeden rozhovor s člověkem z Drop inu, který říkal, že člověk stojící před školou a nabízejíci dětem drogy je čirá utopie, drogy do škol nosí samy děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11974
19.7.26 11:00
@Roxy ivka píše: Více

Já měl chuť při sledování začít něco brát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí