Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky viděly jste někdo? Já na to narazila náhodou, nevěděla jsem, co si pustit. Jsem teprve v půlce 1.série a docela šílený. Samé dro.gy, s. ex.. V tom 6.díle to ho tam jako znás..nili na tom pokoji ti borci? Prý to má být reálné 🙈 V 17 letech už tam každý s každým.. 🙊 Nebyl snad nikdo, kdo by nebral, každý sjetý.. A ještě to uvažování těch skoro děcek..Já prožila dospívání asi v jiném světě, ale docela jsem z toho měla husinu hlavně proto, že mám děti zatím teda malé. Jasně, je to Amerika, ale i tak. Takové smutné a depresivní. Nevím, jestli mám vůbec dokoukat, 3.série je docela brutální
No uvidíme ![]()
Mne se moc líbily první dvě série, treti uz mi prijde taková natahovačka, ktera se tématem strasne odchýlí.
Me většinou tahle témata nechávají klidnou, mela jsem kdysi podobnou partu, ale v trochu vyšším věku. Každopádně tady, jako matku deti, me hrozně nahánělo husinu, jak jsou mama se sestrou od Rue uplne zničené z toho, jak se ničí a nedokážou ji pomoc. To bylo těžký pokoukání. Spousta filmu/ seriálu tady tuto část opomíjí.
Každopádně, kdybych věděla, jaká bude třetí série, tak si ji nepustim. Uplne mi to zkazilo dojem, protoze ty predtim, to byl kinematický masterpiece.
Pro někoho, kdo v 15 ujížděl na Skins, to žádné drama na koukání nebylo. Nicméně třetí sérii mám nedokoukanou, vůbec už mě to nebavilo
@Pajapajinka píše: Více
Tak samozřejmě, že se tak nechovají všechny děti a ve všech třídách to není stejné. Je to záměrně nahuštěné do jednoho místa, ale je skvělé, že seriál ukazuje všechnu realitu, bolesti a obavy dospívajících. Že to není další seriál ala Beverly Hills. Pamatuju si na jeden rozhovor s člověkem z Drop inu, který říkal, že člověk stojící před školou a nabízejíci dětem drogy je čirá utopie, drogy do škol nosí samy děti.
@Roxy ivka píše: Více
Já měl chuť při sledování začít něco brát…