Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Předpokládám, že je to ten s Madsem Mikkelsenem. Jo, tak ten je tak šílený pořád, ale vizuál to má super a chemie mezi Hannibalem a Willem je parádní. Dobrá zpráva pro tebe je, že to víc než tři série nemá ![]()
@Anonymní píše: Více
ty jsi dodnes neznala Hannibala? ani z doslechu, z internetu? nevěřím
@stinga píše: Více
Já třeba vůbec.. teď to slyším poprvé.. tedy vidím na monitoru
![]()
Tady to je hodně o psychologii.
Škoda, že se na to nedíváš, tady by to chtělo si s ní o tom promluvit, dcera by možná měla spoustu otázek.
Za mě výborný seriál.
Až dokouká třetí řadu, možná by ji mohl zaujmout i seriál „Dexter“, aby se v srpnu měla na co koukat, než začne škola ![]()
Pokud z toho nemá trauma nebo ji to nedělá dobře, proč ne.
Zakázat jí to už asi nemá cenu a nevím k čemu by zákazy byly dobré. Já se ve 14 nebo 15 koukala na Hru o trůny. ![]()
Ahoj,
ono to teď frčí. Dcera taky objevila letos horory a ačkoli se mi to uplně nelíbí (mají ted v oblibě kreslené horory), tak nemůžu moc reptat protože jsem okolo 12let taky na tajnáka sledovala horory ![]()
Já se ve 12 dívala běžně na horory, co měli rodiče na DVD ![]()
A v TV potají peříčko ![]()
Ja som v jej veku videl terminatora, deti videli The Last of Us (serial aj hru) a nikto nieje dusevne poskodeny (teda podla miestnych osadnicok ja som
).
Dobre by bolo si spolu sadnut, vysvetlit si to…
Hannibala nepoznam, ale napriklad viem ze na The Last of Us bol v seriali ten pribeh dost ‚neuspesne‘ podany, takze sme si s nimi presli ten pribeh do hlbky, preco sa kto rozhodoval tak ako sa rozhodoval, ako je jednoduche ‚sudit‘ ked sa rozprava obecne vs ked sa jedna o konkretneho cloveka… Co je to strata, co su to nasledky a mimo ine sme zistili ze tym ze nemaju zazitky zo socializmu vobec nechapu co je to cierny trh, co je to platidlo atd…
Ahoj holky, doufám že přežíváte ty šílená horka…
Mám dotaz ohledně jednoho seriálu. Dcera měla před pár dny 12té narozeniny a dnes jsem zjistila že se dívá na seriál Hannibal, do dnes jsem to neznala. Chvíli jsem se dívala s ní a je to za mě šílené. Hlavní postava má jakési bludy nebo nevím a je to velmi násilné. Ale také já jsem na horory dost citlivá, nesnáším to. A dcera už je na třetí sérii.. No nevím co si o tom myslet, normálně se na horory nedívá a byla jsem překvapená. Ale možná jsem chytila nejákou šílenou scénu zrovna. Jen mě to vyděsilo. Jaký je váš názor? Viděli jste? Je to vždy tak hororové?