Seriál Hannibal a 12letá dcera

Anonymní
6.8.26 23:19

seriál Hannibal a 12letá dcera

Ahoj holky, doufám že přežíváte ty šílená horka…
Mám dotaz ohledně jednoho seriálu. Dcera měla před pár dny 12té narozeniny a dnes jsem zjistila že se dívá na seriál Hannibal, do dnes jsem to neznala. Chvíli jsem se dívala s ní a je to za mě šílené. Hlavní postava má jakési bludy nebo nevím a je to velmi násilné. Ale také já jsem na horory dost citlivá, nesnáším to. A dcera už je na třetí sérii.. No nevím co si o tom myslet, normálně se na horory nedívá a byla jsem překvapená. Ale možná jsem chytila nejákou šílenou scénu zrovna. Jen mě to vyděsilo. Jaký je váš názor? Viděli jste? Je to vždy tak hororové?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
247
6.8.26 23:24

Předpokládám, že je to ten s Madsem Mikkelsenem. Jo, tak ten je tak šílený pořád, ale vizuál to má super a chemie mezi Hannibalem a Willem je parádní. Dobrá zpráva pro tebe je, že to víc než tři série nemá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79419
6.8.26 23:37
@Anonymní píše: Více

ty jsi dodnes neznala Hannibala? ani z doslechu, z internetu? nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
7.8.26 00:31

A pojmenuješ, anonyme, dceru Bedelia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24999
7.8.26 06:08

Je u třetí série. Tak ji nech se dodivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7647
7.8.26 06:56
@stinga píše: Více

Já třeba vůbec.. teď to slyším poprvé.. tedy vidím na monitoru :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40587
7.8.26 07:17

Tady to je hodně o psychologii.

Škoda, že se na to nedíváš, tady by to chtělo si s ní o tom promluvit, dcera by možná měla spoustu otázek.
Za mě výborný seriál.

Až dokouká třetí řadu, možná by ji mohl zaujmout i seriál „Dexter“, aby se v srpnu měla na co koukat, než začne škola :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.26 08:40

Pokud z toho nemá trauma nebo ji to nedělá dobře, proč ne. ;) Zakázat jí to už asi nemá cenu a nevím k čemu by zákazy byly dobré. Já se ve 14 nebo 15 koukala na Hru o trůny. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3591
7.8.26 08:54

Ty jo, díky za tip, na to se musím podívat :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17065
7.8.26 09:03

Ahoj,

ono to teď frčí. Dcera taky objevila letos horory a ačkoli se mi to uplně nelíbí (mají ted v oblibě kreslené horory), tak nemůžu moc reptat protože jsem okolo 12let taky na tajnáka sledovala horory :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6314
7.8.26 09:45

Já se ve 12 dívala běžně na horory, co měli rodiče na DVD :mrgreen:
A v TV potají peříčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79419
7.8.26 13:01
@Ella865305 píše: Více
:mrgreen: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
7.8.26 14:19

Ja som v jej veku videl terminatora, deti videli The Last of Us (serial aj hru) a nikto nieje dusevne poskodeny (teda podla miestnych osadnicok ja som :-) ).
Dobre by bolo si spolu sadnut, vysvetlit si to…

Hannibala nepoznam, ale napriklad viem ze na The Last of Us bol v seriali ten pribeh dost ‚neuspesne‘ podany, takze sme si s nimi presli ten pribeh do hlbky, preco sa kto rozhodoval tak ako sa rozhodoval, ako je jednoduche ‚sudit‘ ked sa rozprava obecne vs ked sa jedna o konkretneho cloveka… Co je to strata, co su to nasledky a mimo ine sme zistili ze tym ze nemaju zazitky zo socializmu vobec nechapu co je to cierny trh, co je to platidlo atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí