Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to je teda bombastické skóre. 339 čtenářek a ani jedna se nedívala? ![]()
Ahojky,
už jsem to neviděla hooodně dávno, co dávají jen jeden díl, tak to nějak nestíhám, když si vzpomenu, je už konec. Ale myslím, že úplný konec ještě být nemohl, možná Prima dělá jen pauzu a pak bude vysílat dál, nebo to nemělo sledovanost, ale seriál je nekonečný, v USA se myslím stále vysílá. Zkus se mrknout na nějaké anglické stránky o seriálu, určitě se dají najít obsahy jednotlivých dílů, já jsem četla naposled, že se vrátí Taylor, to mi připadá už moc, tak jsem číst přestala.
Eva
Určitě je to jenom pauza. Už byla asi dvakrát, nakupují se a dabují se nové díly. Podle USA stránek se má opravdu vrátit Taylor, docela síla, ale to je prostě princip nekonečných seriálů.
Oni je nedávají? Já se na ně taky občas jukla - tak jednou za 14 dní, aspoň to pak mělo spád
A to se Taylor jako vyhrabe z hrobu? Nebo to bude jednovaječné dvojče? ![]()
Bosorka
Ne, prý ji už z nemocnice, když si všichni myslí, že zemřela, odvezl ten arabský princ, co už u něj byla jednou. A do rakve nechal dát přesnou voskovou figurínu. Dobrý, ne?
Bože ti spisovatele musí mít ale fantazii
Jsem zvědavá co na to bude říkat Broke (nebo jak se to píše).
Bosorka
Tak to se může stát fakt jenom hodně bohatým lidem v Americe, aby se Arabský princ dozvěděl, že mu skoro umřela jeho princezna a ještě ji zachránil aniž by o tom někdo věděl. Ona mu tehdy poprvé snad utekla či co? To je pecka =o)))) Taylor byla správná ženská. Má to ten chlap těžký život a rozhodování, každá má něco… =o)))). Jinak moc díky za informace. Jsem ráda, že to neskončilo. Já u toho kojila obě děti =o)))). Chíííí, když se zadaří, odkojím i třetí =o)))
Chtěla jsem se dneska kouknout, co nového v Báječných a bohatých a on už není. Kdy to skončilo a jak? Občas se mi podařilo k tomu sednout a ačkoliv seriály pravidelně nesleduju, ráda jsem v obraze. A že jsem se v tomhle obraze udržovala asi 5 let, tak mne teda fakt mrzí že nevím co se tam stalo nakonec. Byla svatba veliká? Kdo to sledujete, víte?