Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak me napadlo, kdyz jste v minule doskusi psaly o sraziky, ze bychom tedy mohli i nejaky udelat. Co treba pristi tyden? Urcite se najde nejaka doba, ktera by vyhovovala vsem nebo alespon vetsine.
Urcite se mohou pridat i nakukovatelky ze Zlina ci okoli.
Ja s pristim tydnem souhlasim. Jen by me zajimalo kde. Mate nekdo nejaky navrh??? Terik
Čauky Zlíňačky,
já také souhlasím s příštím týdnem. Navrhuji třeba cukrárnu u MARUŠKY.
Dáša a Míša
Cukrarna u Marusky mi vyhovuje. Je tam dost mista, takze se tam vleze i nekolik kocaru.
Muzete i dopoledne nebo brzo odpoledne. Me by to vyhovovalo, kdyz je manzel v praci. Jinak krome pondeli odpoledne muzu kdykoliv.
Ahoj holky,taky bychom se chtěly k srazíku připojit.Jen prosím,kde najdeme cukrárnu U Marušky okupovanou maminkama s drobotinou?
Jinak nám se to hodí kdykoliv,jsme závislé jen na autobusu a ten z našeho pidi městečka jezdí docela často.
Janaj a Janička
Ahoj Janaj,
podivej se na tento odkaz, snad ti to trosku pomuze:
http://www.mapy.cz/search.py?…
Kdyz pujdes po Dlouhe ulici, tak pres kadernictvim Eva (pokud se to tak jeste jmenuje), lekarnou a drogerii Rossmann je pruchod dozadu mezi baraky. Jakmile projdes tim pruchodem, tak uz uvidis cukrarnu Maruska. Nejsem si jista, ale myslim, ze u toho pruchodu maji i reklamu. Da se tam prijit i z druhe strany, coz je bliz od autobusoveho nadrazi, ale to bych asi nezvladla vysvetlit.
Pokud jsem to nevysvetlila dostatecne, tak se o to bude muset pokusit nekdo jiny.
Ahojte maminy a těhulky,
jsem ráda,že souhlasíte s mým návrhem. Teď ještě chybí den a čas. Já navrhuji buď úterý nebo středa odpoledne třeba kolem 2. Záleží co většina.
Mějte se prima.
Dáša
Lenko,moc ti děkuju za navigaci,už vím kde má Maruška cukrárnu.
Nám se hodí uterý ve 14h.Těšíme se.J+J
Takze v utery ve dve hodiny v Marussce? Vyhovuje to vsem?
Doufam, ze se jeste nekdo prida. Napisu zitra novou diskusi, aby se to objevilo na hlavni strance.
Lenka