Seriál Ulice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.10.14 16:46

@terinka4444 přesně tak to mám i já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
11.10.14 16:48
@Lucinka.z.brna píše:
@Veruzka.D taky mi přijde přehnaný jak mluví a to jsem moravačka :D

To vam prijde asi v kontrastu s tim jak tam vsichni ostani jsou same eeej, a yyy. To ale krkem me :lol:. Ja myslim, ze by s nima mohla byt nejaka dobra zapletka, vypada jak kriminalnik, tak myslim, ze to bude stat za to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
11.10.14 16:50
@terinka4444 píše:
Já mám ráda Jardu Hejlu, nejpříjemnější postava :mrgreen: Lumíra, Světluš, Simču, Miriam. Nemám ráda Farských, ti mi lezou na nervy a Moraváci mi taky nesedí.

Jo a tim si mi pripomnela, ze nemam rada tu novou Oldovou a jeste ani Hynka a Gabinu. A dokonce mi lezou na nervy i Šíma a Mirinka, podle me to vubec nejsou deti, ktere se hodi do tv :oops: Maji podle me na to uplne blbou povahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
11.10.14 16:51
@Veruzka.D píše:
@MarDen mě přijde strašný ten jejich přízvuk úplně mi to jako moravačce rve uši neslyšela jsem aby tady někdo mladý takhle mluvil… :nevim:

hlavně Pražáka moravsky nikdy nenaučíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
11.10.14 16:51

A jinak Major Peter :* :* :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 16:53

@kve-tinka jo tak major je zajímavej, a kdo je ta ženská co se s ní objímal nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
11.10.14 16:54

@kve-tinka no právě jde to tam strašně moc slyšet… poslední dobou mi přijde, že z nás v té televizi dělají úplné křupany a to nejen ulice, ale i ti praštění vinaři, reklama na vodafone… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 16:54

@evill já myslím, že brzo přestane Oldu bavit ta jeho nová, se k sobě nehodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 16:59

Mě teda rozčiluje Libor, k Líbě se chová, jako by byla nějakej malej harant, to, jak ji včera sjel, to bylo dost přehnaný :nevim: A Boris je teda neskutečně drzej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
11.10.14 17:02

Moravaci jsou sileni, manzel je od Vsetina stejne jak oni a vzdy se tomu smeje jak oni mluvi :mrgreen: prehnany je to strasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
11.10.14 17:02

Taky by mě zajímalo skym se to major objímá. Ja od doby co mam dceru sleduju nepravidelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
11.10.14 17:03

Ja si myslim, ze major ma nemanzelskou dceru a to byla ta co se s ni loucil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 17:04

@Devil-princes jo Libor je poslední dobou na facku, jak včera Libušce vyčítal, že se musí starat o Adama, a přitom ho tak chtěl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
11.10.14 17:04
@Devil-princes píše:
Mě teda rozčiluje Libor, k Líbě se chová, jako by byla nějakej malej harant, to, jak ji včera sjel, to bylo dost přehnaný :nevim: A Boris je teda neskutečně drzej :lol:

Libor, dalsi koho nemam rada :lol:. A s Libuskou se k sobe teda vubec nehodi. Ona takova alternativni free, on upjaty doktor, ktery jede podle zasad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 17:05

@scentini moje dcera se už občas dívá se mnou, vždycky se ptá - mamko už máš uličku? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí