Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucinka.z.brna píše:
@Veruzka.D taky mi přijde přehnaný jak mluví a to jsem moravačka
To vam prijde asi v kontrastu s tim jak tam vsichni ostani jsou same eeej, a yyy. To ale krkem me
. Ja myslim, ze by s nima mohla byt nejaka dobra zapletka, vypada jak kriminalnik, tak myslim, ze to bude stat za to ![]()
@terinka4444 píše:
Já mám ráda Jardu Hejlu, nejpříjemnější postavaLumíra, Světluš, Simču, Miriam. Nemám ráda Farských, ti mi lezou na nervy a Moraváci mi taky nesedí.
Jo a tim si mi pripomnela, ze nemam rada tu novou Oldovou a jeste ani Hynka a Gabinu. A dokonce mi lezou na nervy i Šíma a Mirinka, podle me to vubec nejsou deti, ktere se hodi do tv
Maji podle me na to uplne blbou povahu…
@Veruzka.D píše:
@MarDen mě přijde strašný ten jejich přízvuk úplně mi to jako moravačce rve uši neslyšela jsem aby tady někdo mladý takhle mluvil…
hlavně Pražáka moravsky nikdy nenaučíš ![]()
@kve-tinka jo tak major je zajímavej, a kdo je ta ženská co se s ní objímal nevíte?
@kve-tinka no právě jde to tam strašně moc slyšet… poslední dobou mi přijde, že z nás v té televizi dělají úplné křupany a to nejen ulice, ale i ti praštění vinaři, reklama na vodafone… ![]()
@evill já myslím, že brzo přestane Oldu bavit ta jeho nová, se k sobě nehodí
Mě teda rozčiluje Libor, k Líbě se chová, jako by byla nějakej malej harant, to, jak ji včera sjel, to bylo dost přehnaný
A Boris je teda neskutečně drzej ![]()
Moravaci jsou sileni, manzel je od Vsetina stejne jak oni a vzdy se tomu smeje jak oni mluvi
prehnany je to strasne.
Taky by mě zajímalo skym se to major objímá. Ja od doby co mam dceru sleduju nepravidelne.
Ja si myslim, ze major ma nemanzelskou dceru a to byla ta co se s ni loucil.
@Devil-princes jo Libor je poslední dobou na facku, jak včera Libušce vyčítal, že se musí starat o Adama, a přitom ho tak chtěl
@Devil-princes píše:
Mě teda rozčiluje Libor, k Líbě se chová, jako by byla nějakej malej harant, to, jak ji včera sjel, to bylo dost přehnanýA Boris je teda neskutečně drzej
Libor, dalsi koho nemam rada
. A s Libuskou se k sobe teda vubec nehodi. Ona takova alternativni free, on upjaty doktor, ktery jede podle zasad ![]()
@scentini moje dcera se už občas dívá se mnou, vždycky se ptá - mamko už máš uličku? ![]()