Seriál Ulice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
slabikář
11.10.14 17:10
@Veruzka.D píše:
@kve-tinka no právě jde to tam strašně moc slyšet… poslední dobou mi přijde, že z nás v té televizi dělají úplné křupany a to nejen ulice, ale i ti praštění vinaři, reklama na vodafone… :think:

Taky pocházím z Moravy a přesně tohle mi proběhlo hlavou, taky už mě to s..e, jak z nás dělají křupany.
Tož připojte sa. Takhle se snad mluví jen na Valašsku.

• Citovat
  • Upravit
11.10.14 17:13

Ženy a co si myslíte o Tereze? Já bych jí konečně přála nějakýho chlapa, jen né teda Vojtííího, ten je hroznej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 17:15

@Devil-princes Tereza je taková neutrální postava, ta role učitelky se mi k ní moc nehodí, možná protože ji pořád vidím jako nedospělou. Ale chlapa by potřebovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
11.10.14 17:18
@slabikář píše:
Taky pocházím z Moravy a přesně tohle mi proběhlo hlavou, taky už mě to s..e, jak z nás dělají křupany.

Valašsku, ale tak nejzapadlejší vesnici všech vesnic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
11.10.14 17:19
@Devil-princes píše: Ženy a co si myslíte o Tereze? Já bych jí konečně přála nějakýho chlapa, jen né teda Vojtííího, ten je hroznej :mrgreen:

Nemastna, neslana. Prijde mi na svuj vek takova moc upjata nebo jak to rict. Matej je treba takove trdlo strestene tak jak se k jejich veku hodi. Kolik jim tam ted jakoze je? Ona uz dostudovala Vs, takze 24, nebo ji jeste dostudovava a u toho uz uci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
11.10.14 17:19
@Lucinka.z.brna píše:
@kve-tinka jo tak major je zajímavej, a kdo je ta ženská co se s ní objímal nevíte?

ten díl jsem zrovna neviděla, opakovačku ráno nestíhám, takže vůbec nemám tucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
11.10.14 17:20
@slabikář píše:

Mluvi tak i kamaradka z Vracova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 17:22

@evill Ona je teď snad v posledním ročníku a to učení by měla mít v rámci praxe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
11.10.14 17:26

Tak ja te zacatku nekoukala vůbec, pak sem tam nejaky dil a ted jsem rok na materske a ulici sleduji kazde rano, snídáme u ni :D jak prcek slysi znělku, uz leti :lol:
mam moc rada lenku drapalovou s jardou hejlem, i matinku miriam. docela terezu a jejího brachu mateje. poslední dobou je vtipnej lumir a simca. nesedi mi drbna vilma s tou starostlivou ruzou :roll: moravaci me nebavi, jsou takovi vyumelkovani :nevim: zbytek asi takovy neutral. jo, a fandim monice s marou, hodi se k sobe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.10.14 17:45
Přesně :mrgreen:
@evill píše:
Jo a tim si mi pripomnela, ze nemam rada tu novou Oldovou a jeste ani Hynka a Gabinu. A dokonce mi lezou na nervy i Šíma a Mirinka, podle me to vubec nejsou deti, ktere se hodi do tv :oops: Maji podle me na to uplne blbou povahu…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
11.10.14 17:46
@kve-tinka píše:
Valašsku, ale tak nejzapadlejší vesnici všech vesnic. :mrgreen:
:potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
slabikář
11.10.14 17:49
@evill píše:
Mluvi tak i kamaradka z Vracova.

To je možný, ale třeba na Olomoucku se takto vůbec nemluví, pro Pražáky je hold Morava vše dokupy… :cert:

• Citovat
  • Upravit
4009
11.10.14 17:53
@slabikář píše:
To je možný, ale třeba na Olomoucku se takto vůbec nemluví, pro Pražáky je hold Morava vše dokupy… :cert:

Konkretne na tom Vsetinsku jak nekdo zminoval, mam pocit, ze tam je to dedina od dediny. Na jedne mluvi se mluvi tak, ze by jim skoro clovek nerozumel a pres kopecek zas uplne normalne. Nicmene umele to je, to jo ale neni to tak preumele jak Ruda z Ostravy. Ten podle me Ostravu videl leda na mape…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
11.10.14 17:55

@slabikář já jsem z hradiště a neznám vůbec nikoho kdo by takhle mluvil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
11.10.14 17:58

Sleduju denne, pokud to jde.