Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ženy a co si myslíte o Tereze? Já bych jí konečně přála nějakýho chlapa, jen né teda Vojtííího, ten je hroznej ![]()
@Devil-princes Tereza je taková neutrální postava, ta role učitelky se mi k ní moc nehodí, možná protože ji pořád vidím jako nedospělou. Ale chlapa by potřebovala
@slabikář píše:
Taky pocházím z Moravy a přesně tohle mi proběhlo hlavou, taky už mě to s..e, jak z nás dělají křupany.
Tož připojte sa. Takhle se snad mluví jen na Valašsku.
Valašsku, ale tak nejzapadlejší vesnici všech vesnic. ![]()
@Devil-princes píše: Ženy a co si myslíte o Tereze? Já bych jí konečně přála nějakýho chlapa, jen né teda Vojtííího, ten je hroznej
Nemastna, neslana. Prijde mi na svuj vek takova moc upjata nebo jak to rict. Matej je treba takove trdlo strestene tak jak se k jejich veku hodi. Kolik jim tam ted jakoze je? Ona uz dostudovala Vs, takze 24, nebo ji jeste dostudovava a u toho uz uci?
@Lucinka.z.brna píše:
@kve-tinka jo tak major je zajímavej, a kdo je ta ženská co se s ní objímal nevíte?
ten díl jsem zrovna neviděla, opakovačku ráno nestíhám, takže vůbec nemám tucha.
@slabikář píše:
Taky pocházím z Moravy a přesně tohle mi proběhlo hlavou, taky už mě to s..e, jak z nás dělají křupany.
Mluvi tak i kamaradka z Vracova.
@evill Ona je teď snad v posledním ročníku a to učení by měla mít v rámci praxe ![]()
Tak ja te zacatku nekoukala vůbec, pak sem tam nejaky dil a ted jsem rok na materske a ulici sleduji kazde rano, snídáme u ni
jak prcek slysi znělku, uz leti ![]()
mam moc rada lenku drapalovou s jardou hejlem, i matinku miriam. docela terezu a jejího brachu mateje. poslední dobou je vtipnej lumir a simca. nesedi mi drbna vilma s tou starostlivou ruzou
moravaci me nebavi, jsou takovi vyumelkovani
zbytek asi takovy neutral. jo, a fandim monice s marou, hodi se k sobe ![]()
@evill píše:
Jo a tim si mi pripomnela, ze nemam rada tu novou Oldovou a jeste ani Hynka a Gabinu. A dokonce mi lezou na nervy i Šíma a Mirinka, podle me to vubec nejsou deti, ktere se hodi do tvMaji podle me na to uplne blbou povahu…
@evill píše:
Mluvi tak i kamaradka z Vracova.
To je možný, ale třeba na Olomoucku se takto vůbec nemluví, pro Pražáky je hold Morava vše dokupy… ![]()
@slabikář píše:
To je možný, ale třeba na Olomoucku se takto vůbec nemluví, pro Pražáky je hold Morava vše dokupy…
Konkretne na tom Vsetinsku jak nekdo zminoval, mam pocit, ze tam je to dedina od dediny. Na jedne mluvi se mluvi tak, ze by jim skoro clovek nerozumel a pres kopecek zas uplne normalne. Nicmene umele to je, to jo ale neni to tak preumele jak Ruda z Ostravy. Ten podle me Ostravu videl leda na mape…
@slabikář já jsem z hradiště a neznám vůbec nikoho kdo by takhle mluvil ![]()