Seriál Záblesk budoucnosti

376
11.9.13 12:46

Seriál Záblesk budoucnosti

Ahoj holky, sledujete to taky? Já si stáhla všechny díly a jsem teda dost překvapená, hodně se mi to líbilo, ale konec fakt o ničem, chtělo by to ještě aspoň 2 série, ale ani prý nebudou. Tak nečekejte nějaký super happy end :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
990
11.9.13 13:12

My to s přítelem sledujeme, a docela se nám to líbí. Tys viděla všechny díly té série? Hlavně mi nepiš konec :-) myslela jsem že toho taky bude víc, tak uvidíme jak to dopadne, ale zatím mi to nějak špatný nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
11.9.13 13:13

@Admila ja mlatila hlavou do zdi když jsem se dozvěděla ze zrusili nataceni další serie :zed: :zed: :zed: ale byl to super seriál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
11.9.13 13:54
@Iwis píše:
My to s přítelem sledujeme, a docela se nám to líbí. Tys viděla všechny díly té série? Hlavně mi nepiš konec :-) myslela jsem že toho taky bude víc, tak uvidíme jak to dopadne, ale zatím mi to nějak špatný nepřijde…

Jsou ke stáhnutí na ulož to… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
11.9.13 13:56
@phoma píše:
@Admila ja mlatila hlavou do zdi když jsem se dozvěděla ze zrusili nataceni další serie :zed: :zed: :zed: ale byl to super seriál

jo já byla vytočená teda řádně, všude jsem štrachala..jako kde je pokračování…no a ono prd…to teda nechápu, že se na to prý amíci nedívali, tak to stopli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
11.9.13 14:11
@Admila píše:
Jsou ke stáhnutí na ulož to… :)

To věřím, ale aspoň se máme ve čtvrtek na co koukat, když tam pořád dávají prd. My jsme teď doma rozjeli Ztraceni, v angličtině s titulkama, a najednou koukám a oni to budou od 16. dávat na Coolu, ale v češtině, tak jsem to odpískala. V angličtině je to lepší a alespoň si jí člověk trochu procvičí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
11.9.13 14:14
@Iwis píše:
To věřím, ale aspoň se máme ve čtvrtek na co koukat, když tam pořád dávají prd. My jsme teď doma rozjeli Ztraceni, v angličtině s titulkama, a najednou koukám a oni to budou od 16. dávat na Coolu, ale v češtině, tak jsem to odpískala. V angličtině je to lepší a alespoň si jí člověk trochu procvičí :-)

No já to nikdy do čtvrtku nemohla vydržet, tak jsem stahovala. A s tím, že je v tv prd, to máš pravdu, večer, jak mylý usne si tv pustíme a ono fakt nic…tak jsem zase začla koukat na Ulici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
11.9.13 14:22
@Admila píše:
No já to nikdy do čtvrtku nemohla vydržet, tak jsem stahovala. A s tím, že je v tv prd, to máš pravdu, večer, jak mylý usne si tv pustíme a ono fakt nic…tak jsem zase začla koukat na Ulici :lol:

Jo, tak na tu já koukám ráno :-) no a teď večer vždycky když uložíme malýho, tak koukáme na ty ztraceni, vždycky dáme tak tři díly a jdeme spát. Přítel teď nastahoval tolik seriálů, že budeme mít co dělat…Nějaký jsou fakt dobrý, tak se docela těším, ale jak říkám, všechny v english s titulama, je to o 100% lepší, protože kolikrát ten dabing úplně kazí seriál. Já mám třeba ráda Vaculíka, ale nevím proč, do Záblesku mi nějak nesedí.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí