Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, sledujete to taky? Já si stáhla všechny díly a jsem teda dost překvapená, hodně se mi to líbilo, ale konec fakt o ničem, chtělo by to ještě aspoň 2 série, ale ani prý nebudou. Tak nečekejte nějaký super happy end ![]()
My to s přítelem sledujeme, a docela se nám to líbí. Tys viděla všechny díly té série? Hlavně mi nepiš konec
myslela jsem že toho taky bude víc, tak uvidíme jak to dopadne, ale zatím mi to nějak špatný nepřijde…
@Admila ja mlatila hlavou do zdi když jsem se dozvěděla ze zrusili nataceni další serie
ale byl to super seriál
@Iwis píše:
My to s přítelem sledujeme, a docela se nám to líbí. Tys viděla všechny díly té série? Hlavně mi nepiš konecmyslela jsem že toho taky bude víc, tak uvidíme jak to dopadne, ale zatím mi to nějak špatný nepřijde…
Jsou ke stáhnutí na ulož to… ![]()
@phoma píše:
@Admila ja mlatila hlavou do zdi když jsem se dozvěděla ze zrusili nataceni další serie![]()
![]()
ale byl to super seriál
jo já byla vytočená teda řádně, všude jsem štrachala..jako kde je pokračování…no a ono prd…to teda nechápu, že se na to prý amíci nedívali, tak to stopli ![]()
@Admila píše:
Jsou ke stáhnutí na ulož to…
To věřím, ale aspoň se máme ve čtvrtek na co koukat, když tam pořád dávají prd. My jsme teď doma rozjeli Ztraceni, v angličtině s titulkama, a najednou koukám a oni to budou od 16. dávat na Coolu, ale v češtině, tak jsem to odpískala. V angličtině je to lepší a alespoň si jí člověk trochu procvičí ![]()
@Iwis píše:
To věřím, ale aspoň se máme ve čtvrtek na co koukat, když tam pořád dávají prd. My jsme teď doma rozjeli Ztraceni, v angličtině s titulkama, a najednou koukám a oni to budou od 16. dávat na Coolu, ale v češtině, tak jsem to odpískala. V angličtině je to lepší a alespoň si jí člověk trochu procvičí
No já to nikdy do čtvrtku nemohla vydržet, tak jsem stahovala. A s tím, že je v tv prd, to máš pravdu, večer, jak mylý usne si tv pustíme a ono fakt nic…tak jsem zase začla koukat na Ulici ![]()
@Admila píše:
No já to nikdy do čtvrtku nemohla vydržet, tak jsem stahovala. A s tím, že je v tv prd, to máš pravdu, večer, jak mylý usne si tv pustíme a ono fakt nic…tak jsem zase začla koukat na Ulici
Jo, tak na tu já koukám ráno
no a teď večer vždycky když uložíme malýho, tak koukáme na ty ztraceni, vždycky dáme tak tři díly a jdeme spát. Přítel teď nastahoval tolik seriálů, že budeme mít co dělat…Nějaký jsou fakt dobrý, tak se docela těším, ale jak říkám, všechny v english s titulama, je to o 100% lepší, protože kolikrát ten dabing úplně kazí seriál. Já mám třeba ráda Vaculíka, ale nevím proč, do Záblesku mi nějak nesedí.. ![]()