Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já beru Zoloft 50mg od března na depresivní stavy, úzkostnou a panickou poruchu. Předtím jsem brala jiná AD, ale vzhledem k plánovanému těhotenství jsme s doktorkou prášky změnily na něco šetrnějšího. Musím říct, že mi zabral a pomohl stavy utišit bez vedlejších účinků, nicméně mi stavy úplně neuklidnil - pořád cítím neklid a lehkou nervozitu.
Zoloft beru léta, a naprosto mi vyhovuje, žádné vedlejší účinky jsem nezaznamenala.
Beru zoloft měsíc a velmi mi pomohl na vnitřní chvění, úzkost. Pomohl mi už po týdnu, což jsem byla velmi překvapená, potom co jsem četla diskuze. Každý jsme jiný, takže nedávejte na recenze léku, ale sami vyzkoušejte.🙂
Jak se říká: Nezkusíš, nepoznáš.
Beru 50 mg 1 tbl ráno po jídle. Nejprve půl prášku, po 14 ti dnech celý. Jsem totiž citlivá na léky a nesnesu toho moc.
Léky ti stejně nepomůžou musíš si pomoct sama máš to v hlavě proboha co si lidí myslí je normální mít i dobrý a špatný stavy nic není růžový. Uděláš ze sebe akorat zeleninu. Neber žádný antidepresiva kdyz budeš těhotná prosimte sebe si znič ale to nenarozené dítě za to nemůže je to horší než drogy…akorát se o tom nemluví jasný že to budeš brát rada a bude ti po tom dobře komu by nebylo. Každý pozná člověka na práškách po par letech je proste guma ale to je každého věc.
Ahoj, používá někdo tenhle lék? A jaké s ním máte zkoušenosti? Beru 25mg tj. úplně dětská dávka a i tak, jsem hned po první požití léku cítila sucho v ústech a měla jsem pocity na zvracení. Jak jste se po tehle lécích cítili? Na co Vám konkrétně pomohly?