Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a ještě když mi řekl, ze jsem deil. A malá to zopakovala. Tak jsem mu řekla výborně to se ti povedlo. On. Sak dobře to Alenka řekla, ze si deil
@Anonymní píše:
Jo a ještě když mi řekl, ze jsem deil. A malá to zopakovala. Tak jsem mu řekla výborně to se ti povedlo. On. Sak dobře to Alenka řekla, ze si deil
už by letěl, frajer
@Anonymní píše:
Je to jeho dcera? Ono to zas tak důležité není, protože s hulvátem já bych osobně nebyla, takže jednou pro vždy bych to vyřešila posledním varováním, že pokud mi ještě jednou bude sprostě nadávat, tak se balí a jde. Aby si holka zvykala na to, že je normální ženským doma sprostě nadávat… Zvaž to ![]()
No todle mi říct, tak ho pošlu do p*dele a klidně před dcerou, aby mu to pak ještě zopakovala
![]()
Ne, jestli to máte takhe, tak počítej s tím, že se jako k debilovi k tobě bude chovat i tvoje dcera, má, dobrej´ vzor ![]()
Jinak dcera za to nemůže, děti jen opakují, co slyší, teď jsem hlídala přítelova synovce, kterýmu bude pět let a koukal se na činku a říká mi:,,Co tady dělá ta zpíč*ná činka?"
![]()
@Drakelous píše:
jen si myslím, že zakladatelka ví dobře, že se před dítětem takhle nemluví a trápí jí to. A některé komentáře jsou naprosto zbytečné a zlé.
musím s tebou naprosto souhlasit
Nezbývá než si s ním v klidu promluvit. Záleží na jeho povaze a inteligenci zda-li to bude akceptovat. Já osobně bych vztah kde bych byla takhle titulována utnula v počátku. Jestli s ním máš holčičku tak toho asi moc nenaděláš.
Já když začnu zbytečně kritizovat tak mi manžel řekne,,bobřík"
(to je tajné heslo z filmu Fotři jsou lotři, když začal mít jeden z hlavních hrdinů blbé kecy). Já si to uvědomím a snažím se zklidnit
Funguje to i obráceně. Jinak se nehádáme.
Ano je zo jeho dcera. Z domu bych šla já s dcerou. Dům je jeho takže on by se neopakoval. Mám sto chutí se dnes večer zabalit a jít si sednout někde na víno. Je to dobrej nápad? No uvidím teda jak dopadne dnešní diskuze s ním
**@Anonymnípíše:
Jo a ještě když mi řekl, ze jsem deil. A malá to zopakovala. Tak jsem mu řekla výborně to se ti povedlo. On. Sak dobře to Alenka řekla, ze si de*il
Hmmm, tak pochybuju, že by rozumné slovo na něj fungovalo. Je mi tě moc líto
Takové chovaní bych nesnesla.
Jednou když jsem s ním už tento problém řešila tak mi odpověděl, ze mi říká spouště protože ví, ze mě to štve. Trapný ze
**** píše:
Ano je zo jeho dcera. Z domu bych šla já s dcerou. Dům je jeho takže on by se neopakoval. Mám sto chutí se dnes večer zabalit a jít si sednout někde na víno. Je to dobrej nápad? No uvidím teda jak dopadne dnešní diskuze s ním
Alkohol v rozumne míře může být dobrý ventil…takže proč ne
Držím ti palce, děj vědět jak to dopadlo.
@Anonymní píše:
Proč s ním jsi? Nechápu, mě chlap nazvat debilem, kreténem, krávou, poslat mě do prd*le apod, tak je venku za dveřma dřív, než by stačil větu doříct. A když je u toho dítě? No tak to by mi neřekl nic ponižujícího či hanlivého, co by jednoho dne mohla ona zopakovat…
@Anonymní píše:
Ty by si mu odpověděla, kdyby ti před pár minutama řekl, ze si pinda?
To, jsi sice neřekla, vypadalo to spíš, že brblal, byl protivnej, ty ses urazila a přestala mluvit.Ano,odpověděla v šublíku v šití a víc nic. Já už mám vyzkoušeno, že chlap, když něco dělá a není to podle jeho představ, většinou to odnese někdo jinej, tak už když vidím, že se mu zrovna nedaří, vyprdnu se na něj a komentuju až když slavnostně příde, že se podařilo a tím bych zažehnala stupen číslo dvě o debilovi. Nicméně, tohle se piluje roky, jako mladá holka bych se asi zachovala jako ty, a následně to řešila. prostě mu řekni, at si sprosté nadávky nechá pro sebe, že máte velmi vnímavou dceru, a určitě se mu nebude líbit, až ho tímto bude nazývat a už to neřeš. mrzí to, já vím, nicméně, jsou horší situace v životě. ![]()
@Anonymní píše:
A když mu tam dítě necháš, postará se? Odchod na víno z trucu je super věc, ale mysli hlavně na dítě, aby on se staral a né, aby to bral jako trest, že se MUSÍ starat…
@Anonymní píše:
no nevím to bych řekla akorát by přililo benzín na oheň. Já bych skusila to že až nebude doma třeba bych mu napsala dopis o tom je za problem a že pokud to bude chtít řešit mužete a šla bych třeba k rodičům i s malou a tam bych si počkala jestli začne škemrat. On si musí uvědomit co dělá a pokus si to neuvědomí tak je to špatné a šla bych od něj protože začne to slovy a postupem času přejde ve facku a tak dál.