Opakování nadávek dcerou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
223
2.12.13 14:56

Nema z toho rozum… jen davat pozor at toho slysi co nejmene.. nedavno jsem jela v narvanym metru.. tam pani s kocarkem a chlapecek zacal docela vyrvavat " doprdele" chudak maminka byla ruda.. ale nezmohla s ditetem vubec nic.. kdyz ho napomenula, tak to rikal jeste vic..lidi se po nich otaceli a malej z toho me hroznou srandu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15134
2.12.13 14:58
@Anonymní píše:
Jednou když jsem s ním už tento problém řešila tak mi odpověděl, ze mi říká spouště protože ví, ze mě to štve. Trapný ze

Ale jo, dojdi si na víno, když bude mít dotaz, asi bych mu, řekla, že u debila nikdy nevíš, kdy dostane chut na víno, nebo jinou činnost, že ti se špatně ovládají a už bych seděla v hospodě. Zítra bych se už v tom ale nevrtala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.13 15:05

Děkuji za rady holky. Opravdu je toto pro mě velice bolestivé téma. Chci s tím člověkem zůstat ale pokud to tak půjde dál budu muset od něho odejít. Jsme spolu 10let co teprve mi bude říkat za 30let. To už bude brát automaticky. Nejsem splachovaci a jen tak nezapominam na jeho vyjadřování ke mě. Moc mi tím ubližuje a mnohdy jsem tak v šoku co z té jeho pusy vypadne, ze nejsem schopna argumentovat. Já bych si toto nikdy k němu nedovolila mu sprostě říct, příčí se mi to v pusy. A proč taky bych ho měla tak titulovat když ho miluju. Milující lidí si tak přece neříkají

• Citovat
  • Upravit
4854
2.12.13 15:08

A ty jsi z toho vedle? Ja teda nevim, me to neprijde nijak hrozne, abych se nad tim hroutila a byla smutna.To dite nevi co to znamena, mela by jsi to rict priteli.
Kluk od nas taky obcas neco slysi, nebudu si tady a nikde jinde hrat na slusnou a jak doma na sebe jen cukrujeme a buh vi co :roll:,kdyz to tak neni, ale nasim detem stacilo rict jednou, max. dvakrat, ze se to nerika a tak to bylo.
Nedavno prisel kluk (5 let) z venku a ze maji novou prezdivku-KOK.TE 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
2.12.13 15:08
@Anonymní píše:
PORAĎTE MI PROSÍM JAK MU MÁM ŘÍCT, ZE JE TO OPRAVDU NEVHODNÉ A PONIŽUJÍCÍ KDYŽ MI TAK ŘÍKÁ? CHCI TENTO PROBLÉM DNES PRO VŽDY VYŘEŠI. DĚKUJI

obrnit se trpelivosti… a vzdy HNED JAK TO REKNE, tak udelat bububu ve style, NE TO SE NERIKA a byt fakt prisna… jenom nevim jestli to zabere… ale od ditete bych to fakt nebrala ze je to ponizujici… dyt to jeste ani nevi co rika… na muj vkus to moc hrotis… spis si vybav s tatinkem ucet, jak se ma chovat… a ne dite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.13 15:13

Jsem špatná jak ze strany přítele tak ze strany od dcery. Vím, ze děcka opakuji. Jenže toto byla tak citlivá záležitost, když mi to přítel řekl a pak mě ještě dostalo na kolena jak to řekla dcera

• Citovat
  • Upravit
31332
2.12.13 15:25

Nevim, trochu mi to přijde, že tohle je jen vrchol ledovce, že potíží, a nejen těch komunikačních, bude asi povícero…
ale k danému problému - za prvé, absolutní nemluvení je fakt naprd, jen to přilévá olej do ohně, kdybys mu odpověděla jen „v šuplíku“ a víc se nevybavovala, tak si můžeš na naprdlou hrát i tak, a nebude zbytečně větší dusno, než už je. Jinak by to asi chtělo spíš mluvit, než mlčet. A chlapovi vysvětlit(pokud ti jde o dceru, že to slyšela) „když už na mě musíš bejt sprostej, tak si to odpust aspoň před malou“.

Jinak u nás si také bohužel pro sprosté slovo daleko nejdeme. Né že bysme si nadávali, tohle období už máme fakt dávno za sebou :roll: ale prostě mluvíme občas jak dlaždiči. Oba. Snažíme se krotit, ale stejně nám to sem tam ujede - a taky už čekáme, kdy co vyleze z malýho :zed: Chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
2.12.13 15:26
@Anonymní píše:
Už jsem mu to říkala x krát, ze si nepřeju aby takhke semnou mluvil ať se rači kousne do jazyku. Jenže nedá si rady

spíš vyměň přítele. Tohle by mi řekl ten můj jednou a vyrazila bych i s dveřma. My si nenadáváme a jedno mi řekl, že jsem pitomá a to jsem teda vyváděla :D občas mu řeknu, že je můj blbounek, ale to je spíš ve srandě a pak dostane pusu. Do debilů si nadávám jen já sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
2.12.13 15:32

Každý to má jinak…u někoho v rodině se vzájemně titulují do krav a d*bilu a mají se vzájemně rádi, někde si říkají miláčku a sypou si jed do kafe. Teď jde o to, že takové soužití musí vyhovovat oběma stranám.
Jak jsem psala, osobně bych takové chovaní nesnesla, nicméně nemám ráda hrubost i v přátelské mluvě (i když toleruji). Holt je spolu třeba mluvit a mluvit ( pokud možno slušně) a řešit tu situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
2.12.13 15:47

Pokud tě tak tituluje a nazývá ti i hůř, pokud jsem to dobře pochopila, tak bych mu to rázně vysvětlila. Manželovi taky jednou cosi ujelo v rámci hádky a dostal takový saze, že si to on za rámeček nedal. Když občas něco ujede v nepřítomnosti dětí. Stane se. Emoce se vaří a člověk se občas neudrží a pak ho to mrzí, ale u vás je to asi dost často, což je špatně. Nejsi jeho kamarád, jsi jeho partnerka a měli byste si sami sebe navzájem vážit. A pokud tě ještě shazuje před dítětem, že to ještě řeklo, tak by jel jak namydlenej blesk. Tímhle ho vlastně utvrdil v tom, že to je správné. Promluvte si, o tom, že si to nepřeješ, že dáváte špatný vzor dceři. A když by si nedal říct, tak bych do budoucna uvažovala o někom, kdo mi bude říkat miláčku. :kytka: A nebo jsi mu měla v klidu a s úsměvem říct: Sám jsi a na druhý to svádíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
2.12.13 15:57
@Anonymní píše:
Popisu vám danou situaci. On je před donem a instaluje vánoční světýlka na dům. Já tam s dcerou dojdu na cumendu. Řeknu je to je hezký jen tam to máš trochu víc proveseny než jinde. On mi odcekne. Tón zní arogantně a uraženě, ze si dovolím ho kritizovat. Ho jen potřeba jen chválit a chválit. A to ze jsem se řekla, ze semnou mluví arogantně atd už začal tu svojí uraženi písničku. Odešla jsem s dcerou v náruči rozhodnuta, ze se s ním už dnes nebudu bavit. On pak došel domů a hledal nůžky. Ptal se mě…já mlčela a ignorovala ho. Dělal jako by nic. Jako ze nemám mít důvod být naštvaná atd. Ptal se mě ještě 2× já pořád mlčela a pak mi řekl to slovo a dcera to zopakovala

V žádném případě se tvého chlapa nechci zastávat, protože jeho chování neschvaluju, ale - to tvoje taky ne. Podle tvého popisu jsi úplně stejně urážlivá jako on. Jako že se sekneš, že s ním nebudeš mluvit, takže mu neodpovíš ani na běžný dotaz… tak se snad chovají holky v druhé třídě a ne dospělé ženské. 8o
A k té kritice - záleží na tom, jak to podáš. A taky jak často. Pokud máš připomínky pořád a ke všemu, co dělá, tak by sis to kousnutí do jazyka měla občas naordinovat sobě, třeba tím takovým situacím předejdeš.
Dvouletému dítěti ještě nic moc vysvětlovat nemusíš, stačí vysvětlit, že to nemá opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
2.12.13 22:08

Nedělala bych z toho drama..co se v mládí naučí.. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie