Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jo, děti holt opakují. chtělo by to atmosféru, kde se používají jiné výrazy ![]()
Rucne a strucna bych partnerovi rekla, jak se mnou v pritomnosti ditete ma jednat. Doufam, ze dcerka nedostala nebo neco podobneho? Dite je zrcadlem rodicu.
No já bych byla spíš v háji z toho, že mi tak řekl partner. Dcera jen opakuje to co slyší ![]()
chytrá holka, ví co opakovat. Se nemůžeš divit, když před ní říkáte takové věci ![]()
@blorchi píše:
Rucne a strucna bych partnerovi rekla, jak se mnou v pritomnosti ditete ma jednat. Doufam, ze dcerka nedostala nebo neco podobneho? Dite je zrcadlem rodicu.
Ještě bych to poopravila…řekla bych, ze se mnou takhle nemůže mluvit NIKDY! Nejen před dcerou.
Příspěvek upraven 02.12.13 v 14:14
@Anonymní píše:
AAAA Tak od dcery to jako nehrot, vis kolik toho jeste uslysis, jak zacne chodit do skolky,?
Spis bych servala partnera.
Deb*l je přítel, dcerka je moc šikovná. Ale jako opravdu. Ona neví, co to slovo znamená, opakuje jen to, co slyší. Tohle je na vážnou promluvu s mužem. Holce se to dá vysvětlit, že je to slovo, které ubližuje, já těm svým dětem musím vysvětlovat pořád (no jo, mí tři bratři se prostě nedokážou blbou hodinu týdně ukrotit
)
Už jsem mu to říkala x krát, ze si nepřeju aby takhke semnou mluvil ať se rači kousne do jazyku. Jenže nedá si rady
Seš deb**…toto mi dneska zopakovala moje dvouletá dcera po té co mi přítel vynadal do oných nadávak. Jsem z toho v háji.