Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky jmenuji se Hanka bydlím v šestajkách teprve tři měsíce mám tři kluky 6,3 a tri mesíce bodla by mamina na pokec kaficko nebo jen tak courani na hřiště či po klánováku. Jsme sice velká parta
, ale kluci potřebují kámoše a kámošky
. Hanka
Ahoj.
Také bydlím v Šestajkách a mám 11ti měsíční holčičku Tarju.Ráda se seznámím.
Katka
Ahojky jak dlouho tady bydllíš a kam nejraději chodíte na procházky? Já mám ráda klánovák. Ted nemam doma starší kluky tak chodíme s manželem a koukáme jake se staví domy
to kluky moc nebaví, Včera jsme šli do Jiren kouknout jak se staví škola to je pro vás ještě daleko, ale já jsem zvědavá kam Filda v září nastoupí, protože to moc nevypadá, že to stihnout dodělat
. H
My tady bydlíme dva roky.Moc toho po Šestajkách nenachodim,bud jsem s malou na hřišti,nebo to berem do cukrárny a na poštu.Většinou jezdíme spíš do Prahy.A do školy v Šestajovicích chodit nemůže?
On je v Šestajovicích pouze druhý stupeň, takže prvňáčči musi do Jiren. Ale první stupen je tady v plánu tak snad ten mladši už bude chodit tady. Na ktere hřište nejraději chodíte a v jaké časti bydlíte?
Ahoj.
My bydlíme v těch nových bytovkách jak jsou u Žabky a na hřiště chodíme pod Žabku.
Bylo by fajn se někdy sejít,já jsem tady úplně bez kamarádek a leze mi to už na mozek,být pořád jen sama s mimísem.
Ahojky,
tak co trebe pristi tyden,dneska si jedu pro kluky tak budeme v cele sestave. Tak nekdy pristy tyden co se ti vic hodi dopo nebo odpo me je to jedno jen nejsme vetsinou uplne dochvilni, protoze nez se vsichni vypravime nekdy chvili trva
. H