Sestaveni odsavačky

3161
28.9.10 10:44

sestaveni odsavačky

Holky mate nekdo ručni pakovou od aventu…uvnitr je nejaka hvezdička, ma byt hveda smerem dolu nebo nahoru? když ji dam dolu tak mi zavre otvor a když nahoru tak mi lita po odsavačce. (je to takovy mala bila vecička uvnitr, na jedne strane je hveza a na druhe je to hladky)

Me šla normalne, jen ted jsem si rozebrala a vyvarila a už nema tu silu vytahnout mliko z prsu, nechapu co jsem dala blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
28.9.10 10:51

Hvezdicka je ze spoda hvezdou nahoru do ty diry. Me nelitala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
28.9.10 10:53

Jo a co vsechno si vyvarovala? Ja si ted nevzpomenu, jestli se ty mekky veci muzou. ale myslim, ze jo. Mas tam poradne usazenej ten vrse i s tou membranou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
28.9.10 10:59

Já teda neměla přímo od aventu. Ale taky mi odsávačka asi po pěti použitích klekla.
Zkus zkontrolovat všechny silikonové (nebo z čeho jsou) části.
Já měla jedno těsnění prasklé a kvůli tomu už odsávačka neměla tah.
Než se vyřídila reklamace, raději jsem si pořídila elektrickou a byla jsem vysmátá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
28.9.10 11:19

Vyvařovala jsem vždycky všechno. Hvězdička se dává ze spodu hvězdičkou nahoru.

• Citovat
  • Upravit
101602
28.9.10 11:42

Já taky všechno… a omylem i krabičku na dudlíky a ta to fakt nepřežije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
28.9.10 12:27

holky diky… ja jsem tu hvezdu cpala vrchem, ted už mi to jde. Jinka to vyvaruju všechno a Jani 1 i ja jsem jednou vyvarila krabičku na dudliky :lol:
Diky za radu, me tak boli jedna bradavička,nemužu ji dat prckovi, musim ji odsavat a davat na flašku než se trošku zaceli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
28.9.10 15:10

Haha ja jednou vyvarila (vyparila) chrastitko spinaci spendlik - otevrelo se jak kdyz uvarite skebli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová