Susenky a nutrilon kase

23033
27.9.10 18:24

Susenky a nutrilon kase

Ahoj damy, dneska nam bylo receno ze mame uz davat kasi.. akorat jsem koupila nutrilom ryzovou kasi do HA mleka vadi kdyz to dam do normalniho? btw. v te klasicke kasi od nutrilonu je vanilka a skorice.. proto jsem vzala tuhle :roll: neni v ukoncenym 6. mesici jeste brzo na kasi?teda ona je od ukoncene 4.mesice.. mam ji pak dopit jeste mlekem? nebo jak se to dela? stejne jako prikrm po obede?
kdyz jime zatim zeleninu a holka je na UM ovoce budu davat az od 7. diky..
a taky mam dotaz na nejake ty susenky typu http://www.hami.nutricia.cz/…-safari/nebo http://www.hipp.cz/…sucharky.htm odkdy kupujete? nebo prosim dejte tip na susenky dekuji

Příspěvek upraven 27.09.10 v 18:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
27.9.10 18:27

na kasi brzo neni,ze je HA neva, jen muzete mit zacpu, kdyz mas ciste ryzovou. Jinak ja susenky nedavam, kluci se oblemcaji, dusi se tim, proste to neumi jisst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
27.9.10 18:34

Kaši dávej, jestli pak dáš UM, záleží na tobě a na prckovi, někdo dává hned, někdo za hodinu třeba těsně před spaním, někdo dá jen zapít vodou (čajem…), někdo nedá po kaši nic.
U nás sušenky dusí a konkrétně přímo tyhle Safari ho málem udusily, jsou moc tvrdé, on kus ukousl, spíš ulomil a nedokázal to absolutně zpracovat, nerozpouští se to v puse. Používám sem tam Sunarky sušenky, ale jedině rozpuštěné v jogurtu, rozpouštějí se v tekutině senzačně. S přímou konzumací zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.9.10 18:38

mary: a uz ma žubiska?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.9.10 18:39

Já mám rozežrance, takže cca hodinu po kaši (před spaním) dávám mléko..vezme si tak maximálně 60 ml, ale chce ho :wink:
Jinak kaše dávám mléčné, jen do vody. A malej je jí od 5,5měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
27.9.10 18:42
Monjie píše:
mary: a uz ma žubiska?:)

Safari jsem mu dala, když měl dva dole a dva nahoře. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.9.10 18:48

mary odkdy ma žubiska?:))) jdu testnout tu kasi.. doufam ze se neposere.. btw. jaky kupujete kase diky

mimochodem tam pisou ze se pridava 4 lzice cca 30 g jenze kdyz tam pridam 180ml mleka jak pisou tak je to tekuty :D to ji mam davat po lzickach? tu budu do zitra :roll: :roll: :oops: nebo jestli jsem to blbe namichala :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
27.9.10 19:00

První dva vylezly přesně v šesti měsících, druhé dva v osmi, pak za 14 dnů další dva a teďka v deseti a půl lezou další dva :-) (4 přední nahoře a dole)

S tou kaší nevím, prostuduj návod na krabici :-) A mimochodem, já když dělám Nutrilon kaši (mléčnou do vody), tak ze začátku je řídká děsně, ale tak do minuty dvou zhoustne. Poprvé jsem tam za půl minuty navalila víc prášku a pak tam stála lžíce :-) Ale na 2. stranu taky rychle řídně, než prcek dojí, je to skoro mlíko. Ale moc Nutrilon kaše nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
27.9.10 19:07

Susenky jsou super z DM Alnatura spaldove, jablecne, oboji bez cukru, malicke do ruky a mala je miluje. Zkousela taky hipp - slazene a byla po nich hyperaktivni coz je i normalne, takze to byl masakr :zed: , obcas koupim Sunarky jsou mekke, ale opet doslazovane. Susenky ji davam vetsinou po dojedenem obede, tak max.3-4. A nejprve sem cca. v 7m zacala kukuricnyma krupkama a az v 8m sem ji dala poprve bezcukrove susenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.9.10 19:13
Monjie píše:
mary odkdy ma žubiska?:))) jdu testnout tu kasi.. doufam ze se neposere.. btw. jaky kupujete kase dikymimochodem tam pisou ze se pridava 4 lzice cca 30 g jenze kdyz tam pridam 180ml mleka jak pisou tak je to tekuty :D to ji mam davat po lzickach? tu budu do zitra :roll: :roll: :oops: nebo jestli jsem to blbe namichala :oops: :zed:

Mon, mně to dělá kaše taky, musím dát prášku trochu víc…nevím, jestli ty od 4.měsíce nejsou spíš jako do láhve, proto takový návod :nevim: Já mám teď na kaši Nutrilonu na 150 g vody cca 5 lžic prášku. Jinak Nutrilon kaše moc nekupuju, tohle bylo v akci :wink: Mám Hami, Sunarku…začala jsem bez příchutě, teď už s příchutí, jen si hlídám cukr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.9.10 19:17

jaka ma byt hodnota cukru? a muzu se zeptat jaky jsou ty kukuricny krupinky? kde to kupujete?:D si predtavuju,ze bych ji vrazila do ruky..arasidovy krupky :))) VTIP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.9.10 19:19

Ta hodnota nevím, jen si prohlížím kaše a koukám, která má co nejméně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.9.10 19:36

rhiannon no v DM mam nejaky kupony na ty nutrilon kase tak vyjde jako ostatni kase. Holka tu kasi nechtela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
27.9.10 19:47

Ja mam doma asi vsezravce,ten tu Nutrilon kasi ryzovou basti,az se mu delaji boule za usima a jeste na me otvira pusinu. A to jeste nema dost a zapije to mlikem. Je fakt,ze rychle ridne,ale nam to tolik zridnout nestaci,on ji do ty doby zbodne :mrgreen: Jeste mam kase od Sunarky,tak az dojdou tyhle,vyzkousim jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová