Menstruace v šestinedělí, nebo komplikace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
11.3.13 18:49

Ahoj holky, já jsem skoro 5. týdnem po porodu (přirozený porod, ne cs) přesně 4.týdny po porodu (minulý čtvrtek) jsem přestala komplet špinit, ale dnes se objevilo jasně červené krvácení, může to být menstruace? Alespoň mi to tak přijde, jak množstvím krve tak barvou. Ještě dodám, že od minulého úterý mám anginu, beru antibiotika a stim se mi dostavily problémy s kojením (výrazný úbytek mléka, zaznamenán minulý pátek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
7.5.13 08:21

Ahojky děvčata. měla jsem císařský řez 26. 3. Dnes končím šesti nedělí a od včera mě občas bolí břicho jako bych to měla dostat ale pořád nic..nevíte do kdy se má ukázát??? už od 5t nekojím.. jsem z toho nervozní a čekám na ní abych mohla nasadit Ha. děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.17 19:37

MS v 6 nedělí po porodu

Dobrý den také bych se rada zeptala 2.12 jsem rodila v 26tt miminko zemřelo kvůli VVV očistky jsem měla jeden den, taková „špinavějsí“ krev. Po zákroku mě vyčistili pod narkozou a šitá jsem nebyla a dostala jsem léky na zastavení laktace. Neměla jsem žádné bolesti nic. 3.1. jsem už ale dostala MS bolelo mě silně podbřišku, migréna a i jsem zvracela trvalo 4 dny. Kdyz jsem nekojila je mozne ze MS proste prisla v 6 nedělí? To mělo končit 15.1. Brzy by měla přijít MS jenže vždy třeba 2 dny před mam bolesti zvracim a mám migreny a teď nic. S přítelem spolu normálně máme sex nechraneny a snažíme se o mimi. Když mi MS nepřijde v termínu a třeba týden bude zpoždění je možné zkusit test? Mohla bych být těhu? Dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
29.1.17 19:45

@NikolaZemanu ja i kdyz jsem kojila tak jsem dostala MS 4 tydny po porodu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.17 19:51

@hapovab děkuji takže to můžu brát jako MS a teď si hlídat termín „kdy má přijít“.. MS jsem vždy takovou měla s migrenou silnými bolestmi, takže to očistky určitě nebyli, ty jsem měla uuuplne jiné.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
29.1.17 20:13

@NikolaZemanu u me to tak bylo, od te doby jsem mela klasicky cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.17 20:15

@hapovab Děkuji :) pohlidam termín a kdyby nedošla tak ještě počkám a udělala bych test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
9.5.17 17:19

MS po císaři

Holky, jak jsem stará, tak jsem blbá :zed:
Po prvním dítku jsem hned začala brát HA (a MS jsem dostala až když jsem přestala kojit), tu teď neberu a vypadá to, že jsem 8 týdnů po císaři i při plném kojení dostala MS. Může být nebo je to divný? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
9.5.17 17:23

Divný to není. ja vždy dva a půl měsíce po porodech a císaři dostala MS.plne jsem vždy kojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
9.5.17 17:31
@reny14 píše:
Divný to není. ja vždy dva a půl měsíce po porodech a císaři dostala MS.plne jsem vždy kojila.

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.5.17 18:07

Já dokonce dostala menstriaci 2 týdny po císaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
9.5.17 18:50

Taky jsem po CS a ms jsem dostala hned 2.den po sestinedeli pri plnem kojeni ;)
Je to uplne normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
16.5.17 09:57

Díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
31.7.18 10:08

Ahoj.

Já jsem v 5 týdnu šestinedělí a už to krvácení není jako očistky hnědé ani oranžové. Naopak růžová krev jako začínající menstruace ikdyž já když ji měla tak ze začátku silné krvácení a bolesti v podbřišku dva dny, teď nemám bolesti jen zácpu. :,( Naopak růžovou a slabou mívám na konci menstruace. A už týden jsem nekrvacela a teď mi to připadá jako menstruace. Tak nevím čtu vaše příspěvky, že je to všelijaké.

Jsem druhorodička.
Tohle je císař plánovaný a bohužel ikdyž jsem měla rodit císařem příjem 3.7. a 4.7. operace narodila se dcera 29.6. v 38tt a před třemi lety to byl normální vaginální porodv 36tt

A to u prvního porodu jsem měla rodit až koncem srpna a narodil se syn 1.7. 2015jenže já ještě krvácela celý srpen a září silně nebyla to menstruace zůstali ve mě kusy a pichly injekci na vyvolání dočištění. Takže když mě tentokrát rozřízli tak snad vše vytáhli.

Uvidím co 13.8.2018 řekne doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
31.7.18 10:11

A samozřejmě jsem prvního plně kojila do roka, pak už nechtěl a mě mlékárna Kunín došla :lol: … A menstruaci jsem při kojení po vyřešení toho divného krvácení po šestinedělí měla normálně při tom plném kojení....... No teď taký plně kojim tak až zase budu normálně vyčištěná tak možná taky budu mít menstruaci i při plném kojení jako minule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí