Menstruace v šestinedělí, nebo komplikace?

1964
30.7.10 23:19

šestinedělí

ahojky HOLKI,
je možný že bych v šestinedělí mohla dostat menzes?12.7 jsem měla porod císařem,odcházeli mi očistky a poslední dva dny byli hodně slabý a dneska se dostavila bolest bříška a silnější krvácení…jsme prvorodička takže nevím,poradí mi někdo?Bojím se bay to nebyli nějaké komlikace a něco jsem nezanedbala,ale zase nechci hned letět k doktorovi,a ten si pak myslel že jsem bylbá že nepoznám menzes? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
30.7.10 23:28

Možné to je, ale neslyšela jsem o tom. To je hrozně brzy. Nechci tě strašit, ale moje kamarádka takhle zanedbala právě poporodní problémy. No, zanedbala. Zanedbali to doktoři, kteří nerozpoznali, že jí neodešla celá placenta! A kamarádka hrdinka čekala, až to přejde … no, nepřešlo.

Já si myslím, že furt lepší otravovat doktora s blbostma (sakra, jsi po porodu, šestinedělka, máš právo, co právo, povinnost!!!! se hlídat!!!) než zaedbat problém ..... :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
30.7.10 23:35

Já si myslím,že to menzes klidně může být.Sám dr. se mě ptal na kontrole po 6 nedělí jestli už jsem měla MS.Já,že nevím těžko se to pozná,když má člověk očistky zda to není MS a on na mě,že to klidně nějaký ženy mají i 2× do kontroly v 6 nedělí.Takže bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
30.7.10 23:43

Menstruace ne. Tohle spíše vypadá jako pokračování očistků 8-)
Měla jsem to podobně. Už pár dní jen slabý špinění a najednou tmavá krev a brutálně. Dokonce i větší kusy… Pak se to uklidnilo. Asi se děloha dočistila. Údajně se nejprve hojí rána po placentě a pak dochází na dělohu samotnou. Do konce šestinedělí se to může stát několikrát - tedy to, že ustane krvácení a objeví se.

Při jakékoliv pochybnosti určitě zajít k lékaři! To nechci podceňovat. Ale pokud nemáš horečku, výrazné křeče se již neopakují, neteče jasně červená krev, tak bych určitě počkala.

Jen doplním, že jsem ty velké kusy měla i přes to, že mě odebírali placentu v narkoze (nechtěla se potvora odloučit sama…) a tedy i vyčistili pod kontrolou ultrazvuku, nemohlo tam tedy nic zůstat navíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
30.7.10 23:47

No já právě nevím,očistky byli takový jinačí,tohle je zase jiný…tak nevím,nechám to přes víkend a uvidím v pondělí jak to bude a pak se uvidím.Jinak mi nic není,ale je pravda že jsem to slyšela jako podle jedný známí(starší paní)že za nich když to ženská dostala v šestinedělí nemohla kojit nebo co?
A já doufám,že když mi dělali císař tak že tam nic nenechali co by dělalo neplechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
31.7.10 00:04

Struktura se může měnit…
Od hlenu, přes tekoucí krev - a tu jsem fakt po té pauze měla… Děsně mě to vyděsilo, ale pak jsem něco pročetla a i v diskusi mě uklidnily. Prošlo si tím více maminek.
12. si porodila, vyčistili tě určitě také… Jedeš třetí týden, to by ještě podle mě klasická menstruace nebyla, nemá z čeho. sliznice určitě neroste. Naopak se jí zbavuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
31.7.10 00:06

A ještě dodám. Jak se mi to objevilo po tom špinění, slabém, tak mě bolel spodek jak po porodu 8-o Odešly ty kusy a byl klid. Takže věř, že tělo ví co dělá 8-) A šestinedělí je holt divočina :wink: :twisted: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
31.7.10 00:11

Děkuji za uklidnění…snad to bude všechno v pořádku.Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
31.7.10 00:24

Byl to můj druhý porod a vyděsilo mě to… :roll: :wink:

Jak tě k tomu nic netrápí jiného, tak to určitě bude ok. Když se něco přidá, jistě tě to donutí jít na kontrolu… Ale věřím, že je to v pohodě a pokračuje čištění… Stačí, aby miminko více sálo a vylučuje se oxytocin, který zavinuje dělohu a ta se pak více „ždíme“

Mmch, mě to skončilo fakt šestým týdnem . Myšleno už pak špinění…

Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
31.7.10 07:29

Já měla podobnej průběh už 2×. Očistky už končily a najednou se zase rozjely v plné parádě. MS jsem dostala až po několika měsících. Ale rodila jsem vaginálně. U zanechání zbytků placenty v děloze bývá horečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
31.7.10 08:41

Zašla bych na gyndu. Raději jít zbytečně než něco zapinkat. A tvůj gynekolog si tě nepozval po císaři na kontrolu? Já, když jsem z nemocnice telefonovala dr., že do poradny už nepřijdu, že už to mám za sebou - císařem, chtěla mě vidět po týdnu a pak po dvou. Osobně se teda taky kloním k názoru, že to mohou být očistky, já to také měla chvíli tak a chvíli jinak, ale jistota je jistota. Hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22170
31.7.10 09:14

Mně se krvácení taky asi po čtyřech týdnech na pár dnů vrátilo hodně sině, to je normální, že to třeba na chvíli ustane, pak se zas rozjede - ale nemělo by to být spojené s nástupem výraznější bolesti… Pokud Tě bříško začalo bolet, určitě bych zašla na kontrolu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
31.7.10 11:54

Rekla bych,ze je to normalni zmena ocistku.
Ja jsem rodila 14.7.,uz bylo taky jen slabe spineni a zrovna dneska se to zase zmenilo na krvaceni…
Po propusteni z porodky uz u me byla PA,ktera tohle vse kontroluje,rikala mi to,takze jsem zatim v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
31.7.10 12:36

Všem děkuji…jelikož mě opravdu netrápí nic jiného,ani horečka ani bolest bříška nechám to až na kontrolu.Pořád se pozoruju sebe i malého,abych něco nezanedbala a neudělala něco špatně.
Při druhým už snad nebudu ze všeho tak vyjukaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
1.8.10 15:34

mám čerstvou zkušenost - z porodnice jsem šla se slabými očistkami, doma se za týden nezměnily a pak jsem začla víc krvácet čerstvou krví + bříško jako u MS…jeden den ještě intenzivnější - fakt to vypadalo jako MS. Šla jsem k dr. na UZ, a v děloze to nebylo OK, dost krve a nedaly se vyloučit nějaké zbytky - dostala jsem injekci a práčky, po tom mi ta krev začla ještě víc odcházet + velký kusy sraženin :poblion: - dnes už nekrvácím, očistky slabé, oranžovo - žluté, žádná čerstvá krev - zíta jdu na kontrolu, jestli to bude dobrý.
Být tebou, tak to nepodcením a dle mě to MS určo nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí