Šestinedělí a partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32902
30.4.19 15:02

No, já jsem nikdy se spodkem problémy neměla ( rodila jsem 3×), ale vždycky jsem se dlouho čistila, takže nebylo 6 nedělí ale spíše 8-9 nedělí. Potom vše ok. Jen toho času, energie a chutí je míň no. Ale jinak fyzicky žádná změna není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.19 15:14
@Anonymní píše:
Ahoj, jak jste to měli doma při šestinedělí? Jako skoro 2 měsíce bez sexu, to musí být mazec, hlavně pro chlapa :D
vlastně si to nedovedu představit, nadrženej chlap, nic horšího asi není :lol:

Ono hodně záleží na situaci. Já sice neměla nástřih hráze, ale měla jsme stehy na pyscích a v pochvě (tak u mě došlo k hypergranulaci, takže mě to ze začátku při sexu dost bolelo), v porodnici jsem cítila každý krok a bolelo mě i sezení. Očistky (to je poporodní krvácení a čištění dělohy) jsem měla cca 8 týdnů, takže by mi to bylo hodně nepříjemné, takže jsme čekali těch cca 8 týdnů, ale vzhledem k nevyspání atd ani nebyla energie. Známá měla po šestinedělí revizi dělohy kvůli zbytkům placenty a po zákroku další šestinedělí a taky to zvládly. Třeba budeš mít štěstí a komplikace nebudou, ale věř tomu, že pravděpodobně bude sex to poslední, na co budeš myslet.

• Citovat
  • Upravit
5040
30.4.19 15:33

Holky nechte ji (ho). Mně když bylo sedmnáct, tak jsem taky měla pocit, že ženská musí chlapovi podržet za jakýchkoli okolností, jinak bude okamžitě nevěrný. Ona (on) možná jednou dostane rozum a bude se na to dívat jinak. Já třeba měla sex naposledy na Valentýna :lol: Krvácela jsem tak, že jsme si od té doby netroufli ani jeden, rodím v půlce června :D Měla bych asi čekat, kdy se můj muž zblázní, nebo mě opustí, ale zatím nic :think: Asi nemám doma bezmozka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.19 15:33

Zrovna premyslim, zda jsem od 15ti mela sex porad…
Mam pocit, ze jsem obcas nejaky ten mesic vynechala, kdyz nebylo s kym :think: takze mi neprijde na sexualnj abstinenci nic divneho. Zazili jsme to vsichni, nemyslim si, ze by chlap, ktery zacal se sexem v 16ti hned nasel zenskou na porad. Po rozchodu nema kazdy to stesti najit hned dalsi sexualni objekt.
Chlap je nastesti tak citlivy, ze kdyz jsem nemohla, nebo me to bolelo, tak v klidu prestal. Obcas jsem mu to udelala jinak, nebo musel sam. Rozhodne bych nerekla, ze 2mesice bez sexu se nedaji prezit. Po 6ti nedeli jsme spis meli problem s casem, takze jsme to mockrat nestihli a casteji provozovali samosex (hlavne ja). Mame 3mesicni mimco (k tomu skolaka a 1,5rocni holcicku) a uzivame si poradne az posledni 2tydny. Takze ver, ze 6ti nedeli neni jedina sexualni pauza co vas ceka :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
30.4.19 15:39
@Anonymní píše:
Ale chlap to má se sexem přeci jen jiné, než my ženy ;)

Ježíši ty jsi tak hloupá(ý) že plně chápu anonym. Kolik ti je, 15?

• Citovat
  • Upravit
106160
30.4.19 18:29
@Anonymní píše:
Víte co ženy, člověk se zeptá na opravdu myslím duležitou věc, protože co si budeme podívat, děláme a máme to rádi všechny a všichni a být bez sexu je docela flustrující, tak si nehrajte na citlivky a netykavky :P

tak to si musíš vybrat, jestli dítě nebo sex…oboje dohromady nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
30.4.19 18:56

Dobrý deň,

zakladajúci príspevok som odtajnila, nakoľko k anonymite nevidím žiaden dôvod. Anonymita slúži k zdieľaniu citlivých/osobných informácií.

S pozdravom :kytka:,
Kristína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
30.4.19 19:11

@Dandie22 Ty brďo, ty jsi vážně dobrej cvok!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
2.5.19 11:36

@Lily Evans A to je přesně to, o čem je řeč. Chlap to prostě nevydrží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106160
2.5.19 11:43
@Dandie22 píše:
@Lily Evans A to je přesně to, o čem je řeč. Chlap to prostě nevydrží :D

tak si nedělej děti a máš to vyřešený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
2.5.19 11:50

@Dandie22 ty jsi fakt ještě dítě. Chlap není bezmozek co myslí jen pinďourem, pokud má alespoň průměrné IQ. Navíc se dítě co chvíli budí a po pár dnech jste oba tak vyčerpaní, že si to neumíš predstavit, takže 6 týdnů bez sexu je totální pohoda.

Vrať se na chvilku k bravíčku a nad takovými tématy přemýšlej, až dospejes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15151
2.5.19 12:47

@Dandie22 super,uz te odtajnili zakladatelko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
3.5.19 14:12

Mám 3 týdny do termínu a když je chuť s přítelem spolu normálně spíme, jasně že tomu předcházeli obavy zda nemůže malému ublížit ale vše jsem mu vysvětlila :D no a po porodu? Buď si poradí sám nebo mám pusu, ta přeci nekrvácí :mrgreen: pokud ženská nemá doma úplného tupce tak pochopí že se na to občas necítíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.5.19 09:29

@Dandie22
No ja jsem tehotna skroro 5 mesic…a sex?? No mozna v mych predstavach. Partner to pry nepotrebuje… Muj nazor… Nedokazu si predstavit ze chlap vydrzi bez sexu… Kdyz jsou zensky,, rozbity,, tak skemraj aspon na oralni sex… V mem pripade bud ma zenskou nebo nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
5.5.19 03:02

@Lida94 třeba nechce kvůli prckovi, taky jsme to řešili. Jakou dobu nechtěl a pak z něj vypadlo že ho odrazuje právě bříško a strach o malého. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí