Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Dany.dee kez by se takto odmazal k tomu postavit ten muj tak jako ty ![]()
@Lida94 chlapi tohle neumí, mají se od nás ještě hodně co učit. My si sypeme popel na hlavu a oni budou zapírat do poslední chvíle ![]()
@Dany.dee ale me to dokaze tak vytocit… Dnes uz jsem mu rekla kdy se zacne chovat ke me jako k partnerce… Ze se ke me chova jak ke kamaradce… A jeho vyjadreni… To neni pravdu… Takovou bych mu jednu majzla
![]()
@Lida94 oni pánové potřebujou občas aspoň pohlavek, je to blbý ale je to tak. Mě se to sice vždy vrátilo okamžitě zpět ale uvědomil si, že je něco zle. Dokud se k tobě chová jako ke karádce je to lepší než slyšet, že je mu z tebe zle a údajně jsi jo dokonce okradla. Já v pátek dostala peníze ať si koupím něco na sebe a dnes mě obvinil z krádeže. Na konec mi řekl ať se vystěhuji. 27.5. mám tp a já od rána do noci jen brečím. Chudák ten malej, ani nechci vědět jak moc mu tímhle ubližuju.
Možná bych byla radši kdyby čuměl po ženských než tohle ![]()
Achjo to je mi lito. U nas se to po x tydnech zlepsilo. Teda oznamil mi narovinu ze semnou spat uz nechce. Takze vlastne ani nevim jestli zlepsilo. No kazdopadne aspon travi vic casu doma ![]()
@Lida94 od porodu je vše lepší
sice mi vyhrožuje, že pokud s malým od něj odejdu nahlásí to jako únos, ale už na mě nevztáhl ruku
k malému se chová perfektně
obléká, prebaluje i ho koupe
několikrát mi dokázal že se ho nevzdá a že se o něj dokáže starat. Jen nevím jak by to zvládl v noci, pláč s ním totiž ani nehne
za to jsem ale hrozně ráda, aspoň se vyspí do práce a nemusí kvůli tomu spát na gauči. I přes to jak jsme se k sobě s přítelem chovali jsem teď ráda jakého mám chlapa
snad to takhle bude fungovat i nadále ![]()
@Dany.dee jeee to mam radost za tebe tak snad to bude i muj pripad.
Mam otazku ted mimo vztahy. Stavalo se ti v tehotevstvi ze si prestala citit ruce nebo nohy pulku obliceje atd? Porad to schazuji na unavu jak se taham s tim pupkem… Ale…
@Lida94 tak jsem to zakrikla 😂 sice mi nic neudělal ale celou noc nepřišel domů. Bůh ví kde a s kým byl. Žádné vysvětlení od něj ani nechci. Balím tašky a hledám vlastní podnájem ![]()
K tvé otázce, tohle se mi nestávalo, maximálně brnění nebo mravenčení ale že bych necítila ruce nebo jinou čas těla to nee.. raději si zajdi k doktorovi. Držím palce aby to nebylo nic vážného ![]()
@Dany.dee achjo…
to je mi lito.
Ja to taky zakrikla. Uz lezim v nemocnici. Tak uvidime jak to bude dal. ![]()
@Lida94 ježiš, tak snad to bude brzy v pořádku a nebude to nic vážného ![]()