Setkali jste se někdo s anonymníma sms?

Anonymní
15.1.13 18:39

Setkali jste se nekdo s anonymnima sms?

Predem se omlouvam za anonym, ale nedivte se mi. Dekuji…
Chci se Vas optat zda jste se nekdo setkal s anonymnima sms, ktere byly psany z netu, vam na mobil?!Jak jste to resili a jaky to melo vysledek???
Abych to trosku upresnila, uz od roku 2012 me pise nekdo anonymni sms, jedine co vim je to ZENA!! A pise z netu respektive z T-mobile, protoze i ja mam t-mobile. Zacala me psat 3.1.2012,a psala kazdy den skoro, nebo ob den, a nebo i ob dva, tri dny, pak pul roku klid, tak jsem si rikala ze ji to uz preslo. Ale kdepak, dalsi sms me dosla nekdy skoro koncem roku 2012…A pak se ozvala ted v patek to bylo naposledy… :cert: A dneska jsme byla na Policii, s moji znamou, ktera tam ma znamyho, moc nic nenadelal, poradil par rad, ktere zde nebudu rikat, radsi, ale nijak to nejde asi vyresit, neni se ceho chytit, protoze nemam ani to blby jeji cislo…Jen mi rekl ze musim vyckat, a pockat zda dojde dalsi sms, pokud dojde mam prijit..A kdyby nahodou dosla anonymni sms (vyhruzna),mam dojit HNED, okamzite!!!Pise me sms, takove urazkove, ze jsem blba ze nevim kdo to je, ze i me kamosky jsou blbe, ze nevarim, neuklizim, kdybych nemela manzela nemam nic apod…Nic extra ale obtezuje me to!!
Prosim ty co s timhle mozna meli zkusenost, tak co jste delali a jak jste to vyresili…Podotykam ze napred zkousim tuto moznost a pockame co dal, a jako posledni varianta bude to ze bych si zmenila cislo! Ale to se me mooc nechce, musela bych ho zase vsude nahlasit, banka, pratele apod…
Dekuji za odpovedi!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jitka1976
15.1.13 19:22

No…změnit číslo můžeš, ale…evidentně ho má i ona (jinak by ti nepsala) takže je pravděpodobné, že je Tvojí známou nebo kamarádkou…hmm..to tě nenapadlo? Kdo tě nemá rád? V práci nebo kamarádky…kdo závidí??? Třeba se někdo v tvé blízkosti rozvádí…ty máš pohodu, jsi šťastná a někdo to nevydejchal…evidentně…zamysli se…kdo? Zkus roznést ve svém okolí, že tě někdo otravuje a že to už řeší policie…že vědí ID počítače (klidně lži) a že zjištění kdo to je bude otázkou týdne nebo dvou…uvidíš kdo bude zděšený…a možná sms zkončí…

• Citovat
  • Upravit
Taky anonym
15.1.13 19:30

Já bych číslo změnila - dala bych jej pak jen OPRAVDU NEJLEPŠÍM PŘÁTELŮM, klidně jen dvěma, třem - ale neřekla bych proč mám jiné číslo. Teda řekla, že jsem ztratila SIM kartu. Nic o anonymech. A také bych je požádala, aby nedávali číslo nikomu jinému bez tvého souhlasu. A pak počkej, jestli zase anonym začne. Líp se ti bude určovat mezi 3 až 5 lidmi, kdo to byl, že jo…

• Citovat
  • Upravit
5635
15.1.13 19:37

Tak asi ti moc nepomuzu, mne chodily take anonymni sms, ale vzdy cela sms obsahovala jen pismeno PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP, takhle vypadala cela sms o 160znacich.Tot vse, chodila kazdy den treba i 50denne.Po par mesicich to preslo.Tim,ze to nebyly uazky ani nic podobneho, tak jsem to neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
15.1.13 19:46

Jojo taky mi párkrát přišla výhrůžná sms, no ale nedalo se to řešit jinak.. časem to prostě přestalo. Ale u tebe se teda drží sakra dlouho.. :think: v nejhoršim prostě změn číslo no..se nedá nic dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
15.1.13 19:50

Moji mamce takhle minuly rok prichazelo smsek nepocitaje…jedna denne bylo malo..sli s tim na policii, ale tam jim rovnou rekli, ze to stejne resit nebudou, protoze ho se to nikdy nezjisti…oni ale tusili, kdo to je a tak v jho okoli pratel zacali vykladat, ze pokud s tim neprestane /nikdy nejmenovali, jen rikali, ze vi kdo to je) tak si to s nim vyridi i kdyby to bylo strucne rucne…pak to prestalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pst007
15.1.13 19:54

Rozhoď mezi přáteli a známými info, že to řeší policie a že po něm pátrají, třeba to přestane. Pokud jo, pak budeš vědět, že to byl někdo koho znáš. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
957
15.1.13 19:59
@pst007 píše:
Rozhoď mezi přáteli a známými info, že to řeší policie a že po něm pátrají, třeba to přestane. Pokud jo, pak budeš vědět, že to byl někdo koho znáš. :nevim:

Přesně tak, řekni všem, že policie je jí na stopě a čeká se na rozhodující sms a myslím si, že už taky nepřijde. Přeju pevné nervy :hug: a jenom žasnu, jaké jsou na světě hyeny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 20:03

Holky ja vam moc dekuji za reakce!!!Nevim co si myslet…Posledni sms jak byla v patek tak bylo v ni, ze si uzili s manzelem…Protoze manzel je pryc tyden, ale rozhodne nema cas nekde s nekym neco delat…Je pracovne vytizeny!!! 8)
@Jitka1976 Cislo urco ma ona, kde ho vzala netusim, jse na matersky,2 rokem, s lidma z prace se nevydam, s nikym zadny problem nemam, kamoska chodi jedna za mnou ale ta by to nebyla na to dam ruku do ohne!!Moc kamosu nemam od doby co jsem na materske dovolene!!!Jasne ze me napadlo ze by to nekdo mohl byt z pratel, ale jak pisu nemam jich tolik a nevydam se s nema,..Pochybuji ze by nekdy dali nekomu me cislo, i kdyz clovek nikdy nevi, to nevyvracim!!!S nikym v konfliktu nejsem, proto nemam na nikoho podezreni!!! :nevim: :nevim: Vetsina kamosek/kamosu, jsou svobodni, jsem jedna z prvnich co ma ditko a jsem vdana!! :jazyk:…Napada me snad jen ze by to nekdo mohl byt z byvalych od manzela, ale neznam se s nikym osobne!!I ony me neznaji. A otazka kde by vzali cislo netusim!! :cert: :zed: :zed: Kamosky maji pritele, a maji se skvele, nemaji co zavidet. @Denis11 Presne tak, tahle si dava na cas a pise kdykkoliv, trva to dlouho no, taky jsem myslela ze to prejde za par tydnu, mesicu, ano psala ob den ob dva jednu sms, pak pul rok klid rikala jsem si ze by konec,,a ejhle po pul roce, koncem roku 2012 znova.. Ja se obcas tomu jen smeji, ale obcas to ve me udela blok a znejistime, dari se ji to obcas. Nechapu takovy lidi kam na takovy kecy chodi, kde se jim to v te hlave bere..Jsou to hyeny.. :cert:
ze zacatku psala sms ze se jde podivat na muj fb, co tam pisu novyho, ze si tam zase budu stezovat, apod..Kdesi cosi.. :zed: No je to na palici.
Ja mam fb jen pro pratele a nekteri nemaji ani me cislo, mam tam spoluzaky (nevydame se),blizke tam mam a to je vse!!!Takze tezko opravdu rici kdo to je.

• Citovat
  • Upravit
43031
15.1.13 20:12

Taky bych zmenila cislo a rozdavala bych ho postupne od nejblizsich znamych. Asi bych si poridila prechodne dva telefony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 20:12

@lucka.Kr To ja zasnu taky!!!Lidi sou zavistivy hyeny…Ale tady nema opravdu kdo co zavidet!! :think:
Holky fakt myslite ze by bylo dobry to rozsirit ze to Policie resi???A co kdyz stale bude psat??
Opravdu je tezky prijit na to kdo by to mohl byt, s nikym zadny konflikt nemam, a byvalky manzela me neznaji osobne a ani ja je..A uz vubec by nemeli kde vzit cislo!!
Tusim ze to nekdo musi byt z pratel, ale jen nevim kdo, do nikoho bych to nerekla, protoze jak jsem psala, nevydam se snema, a kdyz uz nekoho potkam pozdravime se a je to cely…Ale spise nepotkavam skoro nikoho. A to jsme z jednoho mesta..A nekteri jsou pryc.Je to zamotany kruh..Ale moc vam dekuji za rady, tipy, a odpovedi.. :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.13 20:14

@Pudloslava Dva tel mam nahradni! :) Takze neni problem jeden z nich vzit a poridit jeste jednu simku a mit dve simky, a to nove cislo dat blyzkym jen…Ale opravdu se me do toho moc nechce, je to fakt az ta posledni moznost..Ale asi i na to casem dojde..Obcas si i rikam ze by mohla prestat, ale kdo vi kdy ji to prestane bavit!!Uvidime. :think:

• Citovat
  • Upravit
2566

Ahoj!
I mě chodily anonymní sms, ale byly ohledně manžela a jeho údajné nevěry. Bylo to dost nepříjemné, protože zapípaly vždycky v okamžiku, když manžel odjížděl (pracuje převážně doma, ale často jezdí i na celodenní montáže). Psalo se v nich ve smyslu- jestlipak víš, kam se ti jel kur.it dneska?? Pokaždé z internetu a pokaždé to s námi pěkně zamávalo.
Probrala jsem to s kámoškou z kriminálky a prý pokud to jsou sms jen takovéto, nemají důvod zjistit odkud to je.
To by mi prý musel ten anonym vyloženě vyhrožovat, aby měla policie důvod vyžádat si od mobilního operátora nějaká ta spojení a ID odesílajícího počítače. Takže zjistit to prý jde, ale moc se do toho policajtům prý nechce- moc papírování a zdlouhavé.
Každop. my jsme vypozorovali, že to psala asi sousedka, se kterou máme spory a byla tou dobou na mateřské a pak na pracáku. Teď už do práce chodí a sms přestaly chodit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976

Málo přátel??? No ale někdo z nich to asi bude :nevim:…může se usmívat, může tě potkávat a prohodit pár vět…koukni do svého seznamu čísel…když ona má tvé číslo, asi budeš mít i ty její…akorát ti píše z internetu…proč kupovat novou simku, když přes net je to zadarmo…ale to by jí mohlo zlomit vaz…fakt bych roznesla, že policie má ID počítače a je na stopě anonymovi…

• Citovat
  • Upravit
952
15.1.13 20:16

Mě i příteli chodí… mi chodí sms že mě podvádí on a jemu že zase podvádím já jeho :P a že mimčo které čekám není jeho atd atd atd… a navíc anonym začal psát písemné dopisy přítelově mámě… :P
neuvěřitelné kam lidi jsou schopni zajít jen kvůli závisti, nebo čeho :nevim:

nic si z toho nedělej, lidi jsou prostě závistivé svině :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová