Setkali jste se někdo s anonymníma sms?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.1.13 20:34

@Denis11 Ano registrovana tam jsem mam ucet tam, a tam zjistim vsechno co me psala??? 8)

• Citovat
  • Upravit
5411
15.1.13 20:34

@petulec No to jo teda to je fat hnus prvního rázu :? to musí strašně znepříjemnovat život.. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 20:35

@Denis11 Jako ze zacatku jsem to neresila, pak psala psala a psala, rikam ono to prejde casem,..Pak dlouho klid tak jsem si rikala no ze by, a ono ne zacalo to zas…Jsem zvedava zda se ozve jeste..A co napise, nekdy se tomu smeju ale pak chytam takovy ten druhy pocit, co kdyz je to pravda a jsem na vaskach,. :zed:

• Citovat
  • Upravit
5411
15.1.13 20:36
@Anonymní píše:
@Denis11 Ano registrovana tam jsem mam ucet tam, a tam zjistim vsechno co me psala??? 8)

No to ne no..ale aspon to bloknutí jde, že by měla smolíka pacholíka otravná závistivá husa.. :think: já bych to teda blokla a užívala si, jak jsi jí přibouchla před nosem :mrgreen: to jsem přesně udělala já a je to bezva pocit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 20:39
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.13 20:50

@Denis11 Jak to najdu tu blokaci sms z netu???A to mi nebude moci psat nikdo??

• Citovat
  • Upravit
5411
15.1.13 21:01
@Anonymní píše:
@Denis11 Jak to najdu tu blokaci sms z netu???A to mi nebude moci psat nikdo??

No nikdo no.. :mrgreen: a počkej zkusím to najít a hodit ti sem odkaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 21:02

@Denis11 dekuji ja to prave nemuzu najit. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11514
15.1.13 21:18

Zakladatelko v klidu, někdo Ti jen závidí, bude to mít spojitost s Tvým mužem, není do něj někdo zamilovaný? Přijde mě to celé moc pubertální a ty se jen zbytečně stresuješ…Nenech se znejistit :hug: A myslím si, že už jsem Ti něco podobného psala. :D Někde jinde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
15.1.13 21:28
@Anonymní píše:
@Denis11 dekuji ja to prave nemuzu najit. :kytka:

Tak mi to taky nejde najít bohužel :nevim: zkus zítra cinknout na 4603.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 21:37

@Denis11 ale dekuji za snahu :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.13 21:39

@xantipi Taky nad tim zaviram oci…Neresim to nijak. Ale na Policii jsem to musela zkusit..No nevim zda jsi mi neco radila, protoze ja tohle tema psala poprve, moc sem nepisu temata nova, a kdyz uz tak ohledne toho kdyz potrebzuji poradit.. :pankac: Spise komentui zde tak ruzne.

• Citovat
  • Upravit
135
15.1.13 21:45

Ahojky, taky mi chodili anonymní sms ale bohužel výhružné. Policie s tím v té době nic neudělala takže jediný co jsem mohla udělat bylo změnit číslo a světe div se, pomohlo to :-) A já sem byla doopravdy hodně pozorná komu číslo dávám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
15.1.13 21:54
@Anonymní píše:
@xantipi Taky nad tim zaviram oci…Neresim to nijak. Ale na Policii jsem to musela zkusit..No nevim zda jsi mi neco radila, protoze ja tohle tema psala poprve, moc sem nepisu temata nova, a kdyz uz tak ohledne toho kdyz potrebzuji poradit.. :pankac: Spise komentui zde tak ruzne.

Jo s tou policií je to dobrý nápad, hlavně to řekni tak po různu známým, jak už Ti někdo radil… Já nemyslím na emiminu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 22:09

@xantipi Dekuji moc!! :hug: :hug: A taky si myslim ze se to tyka manzela!! :cert: Zatim nevim nic ze by nekdo do nej byl pafff, je to pubertalni a dost!!To souhlasim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová