Mezinárodní únos

6557
15.1.13 13:38

mezinarodni unos

Docela strasny pribeh, nevite, jestli se neco zmenilo?

http://ona.idnes.cz/…9-/deti.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K.Black
15.1.13 13:44

Asi takhle, já jako matka bych nikdy nepřipustila aby byli děti beze mě, takže bych se k manželovi vrátila. Opustit děti abych mohla být volná, a pak si hrát na chudinku :roll: jednou si holt vzala cizince tak musí počítat se vším.

• Citovat
  • Upravit
Imane
15.1.13 13:46

@lexxie on je také rodič, z druhé strany viděno, bude za zlou v Argentině zase ona, to je dvojsečný meč.

• Citovat
  • Upravit
31594
15.1.13 13:47

Já se přiznám, že nechápu, proč je paní tvrdohlavě v ČR :nevim: I kdybych měla někde mejt nádobí v bistru a bydlet na ubytovně, tak bych chtěla být alespoň ve stejné zemi jako moje děti. Co ji tady drží?
Ty záběry odebrání jsem viděla a nechápu, jak něco takového může soud kdekoliv ve světě dopustit, to nemělo se zájmem dětí vůbec nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
15.1.13 13:48

@K.Black :nevim: taky bych holt zkousla to že jsem v nepohodlí :nevim: vydržela bych kvůli dětem takřka vše.. jsem ráda že nemusím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
15.1.13 13:54

Taky bych to nevydrzela bez deti. K manzelovi se treba vratit nemuze, psala, ze ji tyral..samozrejme je to jeji pribeh. Mne teda jenom desi zpusob odebrani deti, ze se s nima nemohla ani poradne rozloucit..To si ponesou cely zivot. Taky bych se bez deti nevratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
15.1.13 13:54

Nechápu, na co tady čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
15.1.13 14:00
@K.Black píše:
Asi takhle, já jako matka bych nikdy nepřipustila aby byli děti beze mě, takže bych se k manželovi vrátila. Opustit děti abych mohla být volná, a pak si hrát na chudinku :roll: jednou si holt vzala cizince tak musí počítat se vším.

Asi tak nějak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.1.13 14:01

@lexxie já bych se vrátila, i přes to týrání, tak bych holt pár let hrála dokonalou ženu, dělala bych co by chtěl, aby byl klid. Kdyby mě už nechtěl zpátky tak bych tam třeba myla nádobí jak někdo psal, ale byla bych nablízku dětí. Čekala až budou plnoleté a pak odjela s nima, prostě bych to vydržela. Takhle o děti přijde, vidí ji jednou za rok, a do hlavy jim tam hučí věci, že je máma špatná, zlá atd.

• Citovat
  • Upravit
6557
15.1.13 14:05

Ja vim. Taky ziju v cizine, taky bych se radsi vratila, ale je mi jasne, ze to nejde. Clovek toho vydrzi hodne pro deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.1.13 14:15

Nemůžu si pomoct, ale mě přijde, že ona ty děti unesla.. rozhodli se žít v Argentině a ona proti vůli druhého rodiče „zavlékla“ dítě do ciziny.. Je to hrozné pro oba rodiče, nicméně na jejím místě bych se pokusila najít si jakoukoli práci a bydlení v zemi, kde jsem se rozhodla žít a porodit tam děti, tak abych se s nimi mohla nadále stýkat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
15.1.13 14:32

Odstěhovala bych se do argentiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
15.1.13 14:41

Mám kamarádku na Kypru, s manželem se nedávno rozvedli ale ona se kvůli malé nemůže vrátit do ČR. Bylo by to bráno jako únos. Tak tam zůstala.
Ale za babičkou do ČR jednou nebo dvakrát za rok jezdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
15.1.13 14:48

Taky bych tam zůstala, nedovedu si představit, že bych se s dětma viděla jednou do roka a jednou za týden si s nima volala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
15.1.13 14:49

Za svojí dcerou bych šla i do pekla… Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová