Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Docela strasny pribeh, nevite, jestli se neco zmenilo?
Asi takhle, já jako matka bych nikdy nepřipustila aby byli děti beze mě, takže bych se k manželovi vrátila. Opustit děti abych mohla být volná, a pak si hrát na chudinku
jednou si holt vzala cizince tak musí počítat se vším.
@lexxie on je také rodič, z druhé strany viděno, bude za zlou v Argentině zase ona, to je dvojsečný meč.
Já se přiznám, že nechápu, proč je paní tvrdohlavě v ČR
I kdybych měla někde mejt nádobí v bistru a bydlet na ubytovně, tak bych chtěla být alespoň ve stejné zemi jako moje děti. Co ji tady drží?
Ty záběry odebrání jsem viděla a nechápu, jak něco takového může soud kdekoliv ve světě dopustit, to nemělo se zájmem dětí vůbec nic společného.
@K.Black
taky bych holt zkousla to že jsem v nepohodlí
vydržela bych kvůli dětem takřka vše.. jsem ráda že nemusím ![]()
Taky bych to nevydrzela bez deti. K manzelovi se treba vratit nemuze, psala, ze ji tyral..samozrejme je to jeji pribeh. Mne teda jenom desi zpusob odebrani deti, ze se s nima nemohla ani poradne rozloucit..To si ponesou cely zivot. Taky bych se bez deti nevratila.
@K.Black píše:
Asi takhle, já jako matka bych nikdy nepřipustila aby byli děti beze mě, takže bych se k manželovi vrátila. Opustit děti abych mohla být volná, a pak si hrát na chudinkujednou si holt vzala cizince tak musí počítat se vším.
Asi tak nějak ![]()
@lexxie já bych se vrátila, i přes to týrání, tak bych holt pár let hrála dokonalou ženu, dělala bych co by chtěl, aby byl klid. Kdyby mě už nechtěl zpátky tak bych tam třeba myla nádobí jak někdo psal, ale byla bych nablízku dětí. Čekala až budou plnoleté a pak odjela s nima, prostě bych to vydržela. Takhle o děti přijde, vidí ji jednou za rok, a do hlavy jim tam hučí věci, že je máma špatná, zlá atd.
Ja vim. Taky ziju v cizine, taky bych se radsi vratila, ale je mi jasne, ze to nejde. Clovek toho vydrzi hodne pro deti.
Nemůžu si pomoct, ale mě přijde, že ona ty děti unesla.. rozhodli se žít v Argentině a ona proti vůli druhého rodiče „zavlékla“ dítě do ciziny.. Je to hrozné pro oba rodiče, nicméně na jejím místě bych se pokusila najít si jakoukoli práci a bydlení v zemi, kde jsem se rozhodla žít a porodit tam děti, tak abych se s nimi mohla nadále stýkat..
Mám kamarádku na Kypru, s manželem se nedávno rozvedli ale ona se kvůli malé nemůže vrátit do ČR. Bylo by to bráno jako únos. Tak tam zůstala.
Ale za babičkou do ČR jednou nebo dvakrát za rok jezdí
Taky bych tam zůstala, nedovedu si představit, že bych se s dětma viděla jednou do roka a jednou za týden si s nima volala ![]()