Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sama si přiznala, že stále na něj myslíš. Stačí jedno setkání, nedej bože sex a jsi v tom znovu. Říkám to ze své zkušenosti, protože něco podobného jsem si zažila akorát s tím rozdílem, že ani on ani já jsme neměli partnery. Má novou přítelkyni, nový vztah, tak se s ním prosímtě nescházej, jinak toho pak budete oba litovat. A taky, zkus se vcítit do jeho přítelkyně.
Podle mě ho zas tolik nemiluješ. Jen jsi sama jak kůl v plotě, tak je ti najednou zase dobrej ![]()
Kdyby to byla taková láska, tak jste pořád spolu, ex ne-ex.
Ty motivace u něj můžou být různé, klidně ti může chtít jen předvést, jak je aktuálně happy
Může chtít i sex, proč ne. Tak snad nejste jen zvířátka a udržíte to v mezích, ne? Tvoji motivaci si zodpověz sama a doporučuji být k sobě co nejupřímnější.
ZAKL. Upřímně, jak mi to tak běží hlavou, najednou nemám vůbec chuť se s nim vidět. To, ze má přítelkyni mě zabolelo, ale čekala jsem to. Ale hrozne to zabolelo a najednou je mi hrozne cizi… @Julča001 @smilegirl7
Nechapu k cemu tenhle navrat do minulosti. Ty ho nemilujes, spis jsi si chtela dokazat, ze po tobe jeste touzi a o to vic te zaskocilo, ze ne. Vubec jsi mu nemela volat. V kuzi te jeho pritelkyne bych nechtela byt (a to jsem jinak klidne pro kamaradske kontakty s ex), ale ty tim nesledujes zadny kamaradsky kontakt. Zalezi na nem, jestli je hovado. Ale kdyz uz te jednou jako milenu mel, tak asi to mirek dusin neni. Chudak holka, hezky svatky ji chystas.
@Anonymní píše:
ZAKL. Upřímně, jak mi to tak běží hlavou, najednou nemám vůbec chuť se s nim vidět. To, ze má přítelkyni mě zabolelo, ale čekala jsem to. Ale hrozne to zabolelo a najednou je mi hrozne cizi… @Julča001 @smilegirl7
Tak se na to vykašli, co ti to přinese?
@Anonymní píše:
Chápu. Tak se opravdu neschazejte, ať ti není hůř. ![]()
ZAKL. @smilegirl7 @Julča001 Spis mě teď do hlavy bije to, ze ví, ze se chci vrátit…
@Anonymní píše:
ZAKL. @smilegirl7 @Julča001 Spis mě teď do hlavy bije to, ze ví, ze se chci vrátit…
Hele to už máš teď asi jedno. Ale tím, že se odmlcis a když on se zeptá, kdy se sejdete a ty to zrušíš, tak tím mu ukážeš, že jsi rozumná. Nebo i to, že máš hrdost.
@Anonymní píše:
Jo aha, já jsem přehlídla dost zásadní větu, žes mu řekla, že to nemyslíš jen kamarádsky. Tak to tuplem vycouvej.
@Julča001 @smilegirl7 Já jen nevím, jak se odmilovat. Dva roky s nim nejsem v kontaktu a stále ho mám silně v myšlenkách. A to stududuju, takže jsem zaneprázdněná a mám koníčky.
@Anonymní píše:
@Julča001 @smilegirl7 Já jen nevím, jak se odmilovat. Dva roky s nim nejsem v kontaktu a stále ho mám silně v myšlenkách. A to stududuju, takže jsem zaneprázdněná a mám koníčky.
Potřebuješ chlapa, chlapy na odmilování.
@Anonymní píše:
Jsem asi v podobném věku jako ty, takže to naprosto chápu. Hele musíte hlavně utnout veškerý kontakt a hlavně zkusit navázat kontakty s novými kluky. A třeba i zkusit psychologa, ten dokáže taky hodně pomoct. ![]()
Gratuluji, budeš zase ta druhá a to se vyplatí. Nechej si už natisknout tričko se sloganem. ![]()
@Anonymní píše:
Klasika. Nudici se studentka je zblbla z postarsiho pana.